Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Posted 2006. January 24. - 18:05
velemeny vki?
latott vki vhol ilyesmit
van ertelme a kezfejre huzodo ruhazatnak?
nekem nagyon szimpi amugy
amit nem ertek miert nem magas a nyakuk?
no irjatok sokat
most lefekszem es jovok 8 korul addigra okossagok hada alljon itt :-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. November 07. - 23:27
Posted 2005. November 07. - 19:54
ÜdvErdemes kifizetni a sok pénzt egy biciklis zokniért? ...Vajon megéri?
Ez attól függ, mennyit és mikor tekersz. Ha télen is nyomod, akkor valószínûleg igen. Egy jó coolmax zokniba kevésbé fülled be a lábad, ugyanakkor sokkal melegebben is tart, pedig vékonyabb is. Általában a sarok-és lábujjrész megerõsített, a lábfej felsõ része pedig el van vékonyítva, hogy minél tartósabb ugyanakkor könnybb legyen. Csak bicajozáshoz tehát csak akkor térül meg, ha sokat tekersz és minden körülmények között. Ha esetleg még futsz, túrázol, vagy hegyet is mászol, akkor kötelezõ.
Posted 2005. November 07. - 19:45
Akinek van, írja meg legyen szíves a tapasztalatait.
Posted 2005. November 02. - 13:07
Posted 2005. November 01. - 23:42
Létezik, motorosgúnya, az nyúlik is valamennyit...Üdv!
Létezik vízálló hosszú sztreccs naci? Melóbamenet nem szeretnék szarráázni.
Ha valaki tud ajánlani konkrét típust és nem utolsó sorban üzletet is hozzá, annak nagyon örülnék. Már nagyon sokat találtam a neten, de idehaza nem találtam olyan üzletet, ahol lehetne is kapni. Gondolok itt a Nortwave és Nalini párosra. Az üzletek szerint ahol érdeklõdtem még nem jött meg a nagykerbe a teljes kollekció. Ígérték hogy utánanéznek és felhívnak másnap. Ez volt kb. két hete.
Amiket neten találtam:
link1
link2
Létezik ilyen naci idehaza?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üd,
eddie
Amiket linkeltél: ezek sima hosszú thermogatyák (ok a normálisabb fajtából), végül is valamennyire vízállók, de 10-15 perc komolyabb esõ kifog rajtuk. Inkább szélállók, de az se teljesen.
Esõben 2 dolgot tehetsz szerintem:
-gagyi esõgatya (decathlon akár), ami full vízálló, viszont belülrõl "ázol" be mert nuku szellõzés (kb 3-5 ropi). Ha "gagyi", akkor 100% nylon legyen, olyan fíling mintha egy reklámszatyorban tekernél, de egész napos ömlõ esõben nekem jobban bejön mint a gore-tex cuccok(az úgyis átázik néhány óra után)
-gore-tex vagy egyéb szellõzõ profi gatya: ezek alsó hangon 20.000körüli áron vannak, szélálló, vízálló, szellõzik (egy ideig, és egy bizonyos határig), és még valamennyi hõérzetet is ad, ami télen jól jön. Mint már említettem ezek a gatyák nem 100%-ig vízállóak, szakadó esõben minõségtõl és kortól függõen 1-2-sok óra alatt elkezdenek beázni.
Mondjuk ha azt feltételezzük hogy épeszû ember nem erõlteti hosszú órákig a bringázást ha ömlik az esõ, akkor a gore-tex jobb vétel, mert a 2 gatya közti komfortkülönbség óriási, de ugye az ár is...
Viszont ha már többet szánsz pár ezer forintnál gatyára, akkor érdemes odafigyelni, van 15-20.000ért ûbergagyi szar is.
2-3 rétegû gore-texes gatyával biztos nem fogsz befürödni, de a többi 692 fajta anyag közül sok semmit nem tud. Konkrétan még az Aquatexrõl hallottam jókat (Milo), de a gore szerintem a legjobb.
Posted 2005. November 01. - 21:12
Létezik vízálló hosszú sztreccs naci? Melóbamenet nem szeretnék szarráázni.
Ha valaki tud ajánlani konkrét típust és nem utolsó sorban üzletet is hozzá, annak nagyon örülnék. Már nagyon sokat találtam a neten, de idehaza nem találtam olyan üzletet, ahol lehetne is kapni. Gondolok itt a Nortwave és Nalini párosra. Az üzletek szerint ahol érdeklõdtem még nem jött meg a nagykerbe a teljes kollekció. Ígérték hogy utánanéznek és felhívnak másnap. Ez volt kb. két hete.
Amiket neten találtam:
link1
link2
Létezik ilyen naci idehaza?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üd,
eddie
Posted 2005. November 01. - 20:56
Posted 2005. November 01. - 17:47
Posted 2005. November 01. - 17:17
Szerintem meg a mez sem a legnyerõbb alá, mert a legtöbb mez felveszi az izzadságot, de nem vezeti túl gyorsan el ha ráveszel valamit (nincs menetszél, ilyesmi).Szép jó reggelt Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem: Thermokabát alá milyen pólót érdemes fölvenni? Normál utcai pólót (100% pamut) vagy a szokásos biciklis mezt?
Elõre is kösz a segítséget!
Egy normálisabb thermocucc alá bõven elég egy vékony aláöltözet is (HH,subzero,moira,stb.), ez sokat dob a hõérzeten, viszont tiszta, száraz, biztonságos érzés is ugyanakkor;)
Posted 2005. November 01. - 10:34
Posted 2005. November 01. - 10:30
SEMMIKÉPPEN NE vegyél pamut pólót! Csupa csatak lesz az izzadtságtól, átázik és oda a thermokabát hatása...Szép jó reggelt Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem: Thermokabát alá milyen pólót érdemes fölvenni? Normál utcai pólót (100% pamut) vagy a szokásos biciklis mezt?
vegyél: a) aláöltözetet b)coolmax, dri-fit stb anyagú futófelsõt c) vagy marad a mez...
Posted 2005. November 01. - 10:25
Posted 2005. October 26. - 20:52
Posted 2005. October 26. - 20:25
ehehe....na akkor kiugrok, a termógatyát én kérdeztem, majd megnézem...a hunyadi sportban néztem, de az kicsit messze van...a decathlon meg ittvan a szomszét utcában..a térdvédöket konkrétan hol is keressem??
Hát ott semmiképpen, mert nincs nekik. Lábszármelegítõjük volt, meg karmelegítõ.
Amit én kerestem, arra meg azt mondta a csaj, hogy már nem fog jönni. Dunakeszin volt egy darab, kérdezte, hogy félrerakják-e, mondtam, hogy kösz nem, két lábam van. (Ez egyesével van csomagolva, mert az egészségvédelmi részlegnél van, vagy mi a neve, szóval nem kifejezetten bringás)
A nadrágot jól megnéztem, és tegnap még ennyibe került, remélem nem fogy el, és nem árazzák át amíg odajutsz.
Posted 2005. October 26. - 19:40
Posted 2005. October 26. - 17:08
Aztán megcsókolták egymást, és kézenfogva elvonultak a próbafülkébe...
Posted 2005. October 25. - 19:58
Én olyat veszek. A Decathlonban néztem, ott nincs 3000 forint, ha jól emlékszem 2300. A Kelly's honlapján is van, az meg kicsit több, mint háromezer, de a Decathlonból kell más is, úgyhogy megveszem ott. Fõleg azért kell, mert takarja a fülem, és tegnap az nagyon fázott.
Van maszkom is, fel fogom venni, mert tegnap estére úgy fájt az állkapcsom, mintha odacsapott volna valaki, alig bírtam kinyitni a számat. Gondolom az is a hideg széltõl lehetett.
Nos, vagy nem emlékeztem jól, vagy elfogyott, de ma kiballagtunk oda egy haverral, és nem volt, csak drágább. 4500 körüli áron. Ami jobban bánt, hogy a térdmelegítõ is elfogyott, addig nézelõdtem mindenfelé. Máshol nem lehet kapni tépõzárasat, a gumírozott meg nagyon keskenynek tûnt, nem lenne jó a lábamra.
Nem látott valaki tépõzáras térdmelegítõt valahol? Az sem baj, ha nem bringás, csak védjen a széltõl. (az sem baj, ha megfizethetõ áron van)
Kantáros termo nadrág volt 7750-ért is, már nem emlékszem ki kérdezte.
Sapkát viszont vettem máshol a bukó alá, 4000-ért egy Nalinit. Kicsit sárga, kivirít a bukó alól, de az eladók megnyugtattak, az egyik srácnak rózsaszín van, a másiknak meg lila.
Posted 2005. October 20. - 13:38
pontosan
lehet kapni boltban ilyen uszósapkaszerû termósatyit, az lenne az igazi, csak..$
Én olyat veszek. A Decathlonban néztem, ott nincs 3000 forint, ha jól emlékszem 2300. A Kelly's honlapján is van, az meg kicsit több, mint háromezer, de a Decathlonból kell más is, úgyhogy megveszem ott. Fõleg azért kell, mert takarja a fülem, és tegnap az nagyon fázott.
Van maszkom is, fel fogom venni, mert tegnap estére úgy fájt az állkapcsom, mintha odacsapott volna valaki, alig bírtam kinyitni a számat. Gondolom az is a hideg széltõl lehetett.