Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

Yip

Yip

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Tessék itt van még egy triatlonos cipõ: http://www.biondobik...roduct&id=5007#

Yip

Yip

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

ti hogy nyomjátok ilyenkor? egy thermo gatya + hosszu zokni és kész? csak a lábfejem fázik mindig hiába veszek fel 2 zoknit.... kéne thermo cipö is :D

Mostanság vékony aláöltözet, meg egy thermo campa kantáros naci. Meleg, vastag zokni, meg felé valamilyen gatya (akár rövidgatya) fõleg a zsebek miatt. A lábfejem nekem is fázik, mivel nyári cipõm van, de erre a megoldás egy kamásli.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Sziasztok!
tudnátok ajánlani valamilyen triatlonos cipõt (1 tépõzáras), ebikeon sajna 2 db-t találtam... :(
köszönöm elõre is :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
jaja -5 még elmegy. de a srác -15 öt kérdezett :)
most lett thermo gatyám de még ki se nagyon tudtam probálni mert meg voltam fázva :( elvileg arra azt mondták h 0° ig no problem.
ti hogy nyomjátok ilyenkor? egy thermo gatya + hosszu zokni és kész?
csak a lábfejem fázik mindig hiába veszek fel 2 zoknit.... kéne thermo cipö is :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts
azért itthon ritkán van -15

én ha nálunk -5 van még simán kimegyek, - akkor a hegyen kb -10 van- arra még jó a ruházatom....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
hát igen én is ezt akartam mondani h -15-20 fokba azért már kevés ember teker. igaz néha én se birom ki. de inkább akkor menj szánkozni :D
(kezdem csinálni a téli szöges gumimat ...)

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 posts

Az ügyben kérenék segítséget ,h szertnék venni tekerõs nadrágot télire,namármost van olyan ami esetleg -15 -20 fokig is bírja???Mennyibe van egy ilyen??Ha nics akkor mit tegyek,h ne fagyjak szét???MEnnyi az a legtöbb amennyit egy fullos gatyában ki lehet bírni??

szerintem meg ne tekerj -15 fokban! szvsz sokkal többet árthat, mint amennyit használ...
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Az ügyben kérenék segítséget ,h szertnék venni tekerõs nadrágot télire,namármost van olyan ami esetleg -15 -20 fokig is bírja???

-10C° alatt sokszor -15 alatt talán 4-5-ször tekertem életemben. Én azt mondanám, hogy bármely vastagabb téli nadrág megfelel szélblokkolóval. Nekem egy nem túl vastag Löffler van, ami elöl tökéletesen víz és szélmentes. Egy hosszú sízokni a térdvédöig ér, egy hosszabb bikealsónadrág szintén. Erre jön egy meleg hosszú alsó. Így tulajdonképpen 3 réteg van de normálisan mozog az ember. Valóban nagy hidegben az arc a lábfej és a kéz a kényes pontok. Felsötesttel, lábbal nekem gondom nincs.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

Az ügyben kérenék segítséget ,h szertnék venni tekerõs nadrágot télire,namármost van olyan ami esetleg -15 -20 fokig is bírja???Mennyibe van egy ilyen??Ha nics akkor mit tegyek,h ne fagyjak szét???MEnnyi az a legtöbb amennyit egy fullos gatyában ki lehet bírni??

Egyéntõl is függ, én -8 fokban ok voltam farmerban és térdmelegítõvel. Az RP-ban most 8 ezerért lehet venni aláöltözetet (alsó és felsõ), mindenképpen érdemes beruházni ilyesmire, nagyon sokat dob a dolgon. Több rétegben kell gondolkodni, egy nadrág nem elég -20 fokban, hacsak nem szeretnél síruhában bringázni :)

Yip

Yip

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Ha -15re készülsz, akkor fel kell kötni a gatyád :-)
Egy jó meleg aláöltözet (pl. subzero), meg egy thermo kerékpáros naci (mondjuk pearl, vagy campa) térdmelegítõvel, jó zoknival kombinálva megteheti. Ha kell, akkor erre még rá, vmi víz/szélálló gatya. Extrém körülmények közé elkelhet valami strapabíró technikai gatya (valami hegymászós). Egy aláöltözet 4-8k HUF, egy thermo gatya meg 15-20k legjobb emlékeim szerint, a térdmelegítõ megintcsak 3-6k.
Alsó határ nem nagyon van, ahogy az Iditasport (http://www.icebike.o...etingCircle.htm) is mutatja. Az icebike.org-on egyébbként van még egy nagy halom hasznos olvasmány.

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Yip

Yip

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
esõnaci akció a hajtipajti boltban... nem szivesen szólok, mert elkapkodjátok elõlem... :-) fundango, és 6 essze'
http://alleycat.hu/b...-pajtas-boltban

zsoltee

zsoltee

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
És milyen nadrágot húzol rá? Én is akartam venni térdmelegítõt, de azt mondták a boltban, hogy utcai, laza ruha alatt le fog csúszni, csak tapadós bringásgatya alatt marad meg.

Pápppá

Pápppá

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Tegnap vettem egy Campagnolo lábmelegítõt, de az a problémám vele, hogy ez a cucc ez 10 lépés után lecsúszik. Van esetleg valakinek valami jól bevállt módszere? A héten kicsit beszûkíttetem a végét varrónõvel, aztán gondoltam még arra is, hogy biztosítótûvel boxerhez csatolom. Vagy lehet hozzávarrom egy bõvebb boxerhez és akkor kb egy nadrág lesz amit még alsógatyára fel lehet húzni.:D
Don't drink and drive, just smoke and ride!

Lajos, az aluparipa

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Fundango honlapján 20000 volt az összes, szóval az kilõve :)

Azok snowboard gatyák, most csak a téli kollekció van fent.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsoltee

zsoltee

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
Hát a 10000-et kicsit sokallom a mountex-es nadrágért, de megnézem majd ezt is. Fundango honlapján 20000 volt az összes, szóval az kilõve :) Egyébként RP-nél 9000-rõl van leárazva 5000-re, úgyhogy lehet,hogy az se olyan gázos. Ja és mountex honlapján találtam 6000-ért is lélegzõ esõnadrágot (http://www.mountex.h...822&catalog=216) szóval kössz az ötletet! Hétfõn körülnézek a boltokban is.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Nekem hasonló árban van Fundango. Nagyon jó, oldalt végig zipzáras!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Yip

Yip

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

Tudnátok ajánlani vékony esõnadrágot, ami ráhúzható utcai ruhára is?

Ilyenem volt, és remélem lesz is újra: http://www.mountex.h...983&catalog=217 Az RPnek az ötezres modellje szerintem sima nylon, tehát nem lélegzik, ami nem annyira szerencsés. És leginkább ebben különböznek a "csúcsmárkás" cuccok a nejlonzacsitól.

zsoltee

zsoltee

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
Tudnátok ajánlani vékony esõnadrágot, ami ráhúzható utcai ruhára is? Tegnap elég csúnyán megáztam, és jó lenne alul is száraznak maradni :)
Mennyire lélegzõek ezek? A 10000 ft-os csúcsmárkás cucc is olyan, mint egy nejlonszatyor, csak jobban néz ki? :)
Eddig amit láttam a neten, az 5000 ft volt a legolcsóbb az RP Outdoor-nál. Tud valaki jobbat/olcsóbbat?

Yip

Yip

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Eleg jo site angolul az alapoktol az alaskai extrem bicoversenyig. Jo oltozkodesi tanacsokkal. http://www.icebike.org/