Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

ilyeneket hol lehet kapni/ki gyártja õket? a legelsõ érdekelne, az az öltönyszerû...:D

http://www.primal-sports.com/

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

ilyeneket hol lehet kapni/ki gyártja õket? a legelsõ érdekelne, az az öltönyszerû...:D

Sajnos amcsi ezt a jerseys-nél,nézzétek de van retró is.

itt: http://bicyclinghub.com/20tecl.html
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Itt a nyár öltözzünk alkalomhoz illõen!:clap:

Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Áhh. Láncot törölgetni SEM jó, SEMMIRE sem jó!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nyáron alap a titokzokni.
100% pamut oszt jóvan. még mindig szoktam kapni ilyen 200 ft/5 pár zoknikat...
közel 100% mûanyagból. ki se bontom...
majd szûkösebb idõkben jó lesz láncot törölgetni...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nálam az adidas cipõk mindig beváltak--mind szellõzés mind tartósság terén.
lehet szó akár utcai, akár kézilabdacipõrõl..!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Nyáron nekem ami leginkább bejött, az a normál pamut "titokzokni". Van coolmax zoknim is, de szerintem nem egy nagy szám.
Télen sízokni...
Ha jól szellõzik a cipõ és nem extrém izzadós alábad, akkor szerintem a zokni számít a legkevésbé. A mez, nadrág, kesztyû annál inkább...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
off

elsõért egerszegre bicajoztam, másodikat gyõrben vettem.
egyébként meg:
http://tiszacipo.hu/

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
OFF tisza cipõt hol vettél?:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
joe:
nem hiszem. egyébként DaveRider jól beszél, cipellõn múlik.
régebben "ótvar" csukákban jártam (nájki, rucanor meg még pár féle), egy éve megvettem a Tisza-t, azóta meglepõen jó illatú a lábam, akár egy nap mászkálás után is.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
jó értem köszi a választ:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát ha egy rendes cipõt veszel fel hozzá, és nem egy gumicsizmát, akkor jók, mivel pont hogy olyan anyagból vannak, amik jól elvezetik a nedvességet (olyan anyag kb., mint a bringásmezek..), tehát nem tud átnedvesedni, mint pl. a pamutzoknik, és ha nedves is lesz, akkor kb. 5 perc alatt megszárad, ha tekersz és nem olyan vizes a terep, mint pl. tavaly kisnánán vagy szilváson...nekem egy northwave meg egy pearl izumi van, meg még két pár wensonos (amit tavaly szilváson adtak), hosszabbatt bringázni csak ilyenben megyek, nagyon tutik...hosszabb távokra mindenképp ajánlott, de a bótba" tejér" lemenni jobb a pamutzokni...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
andrás de nem rohad bele a lábam?az enyém nagyon izzadós nem tudom hogy jó lenne e bár egy ezrest megér:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A bmft-s mezeink is elastic márkájúak, nekem beváltak.

A sebesség mindent megold.

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Zotyó
Egész télen én is Northwave felsõben futottam, nagyon jó, gyakorlatilag szinte mindig elég volt csak magában is. Én CSAK kézzel és kizárólag folyékony mosószerrel mosom az igényesebb cuccaimat, de eddig nagyon jól bírta. Sztem abszolút best buy cucc, az Elastic nadrágjaim dettó.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Felhívtam az Elasticot, nagyon vicces áron van a thermomez. csak kimenni nem lehet hozzájuk, mert 8-17-ig vannak, én meg akkor dolgozom... boltokban meg 2.5× annyiba kerül, már ahol lehet kapni.

Végülis egy Northwave Plate mezt vettem, elmentem benne futni és jónak tûnik, bár nincs összehasonlítási alapom. a Szigetrõl hazafelé sem fáztam, (+rövid underwear és még egy vékony a northwave fölé).

Valakinek van ezzel kapcsolatban "tartós tesztje" mennyire strapabíró (gyakori mosást hogy bírja)?

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Köszi András! Rápróbálok, mert árban nagyon jók, engem is a termomez érdekelne.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ismeri/használja valaki az Elastic márkájú honi terékeket?
Konkrétan ár/érték arányra lennék kíváncsi.

nekem rövidnadrágom, hosszú kantáros termó nadrágom meg hosszú újjú mezem van.

meg vagyok vele elégedve.
kényelmes a betétje, bár 1-1,5 óra után már kicsit kellemetlen tud lenni a gizda nyergen.
minõsége sztem elég jó árához viszonyítva teljesen OK!
a mez szabásáról nem tudok nyilatkozni, nekem XXXL -es kellett, mert hosszú, magas kölök vagyok, de legalább vékony, így bõ rám nagyon, mint akármelyik más ruhadarab.
szóval, ha nem olyan CC-s testalkatod van, akkor jó lesz.

shimano zoknija van valakinek?mi a véleménye/tapasztalata róla?vagy úgy tudom sok más bringás cég csinál zoknikat ami általába nem a szellõzõs fajtához tartozik...érdemes venni ilyet a téli hónapokra?(már lekéstem de majd attól még veszek)

ProBike-osat kaptam. gyorsan vettem még 2 párat 8-900 Ft-ért. legszívesebben minden nap ezt hordanám. nem rohad bele a lábam se, nem csúszik el, nem lóg semerre. én ajánlom. egy párat próbaként, aztán majd meglátod, hogy beválik-e...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
shimano zoknija van valakinek?mi a véleménye/tapasztalata róla?vagy úgy tudom sok más bringás cég csinál zoknikat ami általába nem a szellõzõs fajtához tartozik...érdemes venni ilyet a téli hónapokra?(már lekéstem de majd attól még veszek)