Kivéve lányoknak; nekik kantárosból csak termot, h védje a derekukat a hidegtõl; amúgy rendszerint zavarja õket a kantár mellmagasságban

Van spéci bringás alsónadrág, betétes és betét nélküli vátozatban is. Persze itthon nem kapható.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
A sebesség mindent megold.
Csak kantáros.
Ma teszteltem az új piros betétes decathlon nadrágomat, nagyon jó.
Van spéci bringás alsónadrág, betétes és betét nélküli vátozatban is. Persze itthon nem kapható.Sziasztok, milyen alsógatyá hordtok a betétes nadrágok alá? mert engem mindegyik kidörzsöl :-/ igaz még ilyen varrás nélkülit nem próbáltam, de gondolom az nincs is mindenkinek. egyáltalán kell hordani alá?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
vágom, h mire gondolsz, mondjuk sisak alá a bézbólsapka nem tûnik jónak, de egy kis darabolgatással akár mûködhet is frankón a dolog, kösz ezt a tippet is
egyébént mától lehet biciklis felsõt 2300 pézé és nadrágot 2000 pézé venni a lidl-ben, nekem ezek az elsõ ilyen ruháim, de teljesen jónak tûnnek
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Szerintem nem bézbólsapira gondolt vagy ha igen...vágom, h mire gondolsz, mondjuk sisak alá a bézbólsapka nem tûnik jónak, de egy kis darabolgatással akár mûködhet is frankón a dolog, kösz ezt a tippet is