Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Tudtok ténylegesen vízálló versenyzéshez is használható bringásfelsõt/kabátot, nadrágot és kesztyût?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Néhány olaszosnak tûnõ márkanév:

Giordana, De Marchi, Castelli, Campione, Biemme Canu, Formaggio, Falconi... Ezek közül valamelyik?

A De Marchi az.:)

ezmivolt

ezmivolt

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

Ez a minimum elvárható, ha már annyit kérnek érte, amennyit.:) Van egy olasz márka, ami még õt is lepipálja. A kerékpáros nadrágok "Rolls-Royce" jelzõjét aggatták rá. Ha lesz egy kis idõm, megkeresem, melyik az.

Néhány olaszosnak tûnõ márkanév:

Giordana, De Marchi, Castelli, Campione, Biemme Canu, Formaggio, Falconi... Ezek közül valamelyik?

mad_a

mad_a

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Sziasztok,

Akit érdekel esetleg. Itt elég jó áron vannak komplett szettek:
iOffer Stores - haoliang410's Store

Pl: Team Radio Shack yersey+bib short 14000 HUF szállítással együtt...

Üdv,
mad_a

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Most új Rockrieder nadrágok vannak a Decában mindenféle színben és olcsón!
Szerintem betéttel fel sem lehet venni, legalábbis nekem rohadt kényelmetlen volt, de nekem a combomat is szorította, amikor tekerek, úgyhogy én csak utcán járok benne ahhoz jó!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

valaki nem tud egy ilyen eladó mezt? vagy valahol egy kicsit olcsóbban beszerezni?

itt a link a mezrõl:

http://ebike.hu/imag...8e53fe244a5.jpg

www.bikeart.hu
Velük vedd fel a kapcsolatot, de kétlem, hogy olcsóbb lesz. Ezek a cuccok méregdrágák!!!
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
rockrider rövidgatyót én betét nélkül használom úgy kényelmes
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Menjetek a kerék-várba (greenzone) 1015 Budapest, Hattyú u. 2. a cím.
A legtöbb ruha 50%-os leárazásban. Én ott vettem múlt héten 2 mezt 6200Ft-ért. Meg rövid gatyát és betétes boxert (pearl izumi).
Mezt ha ott nincs, érdemes még a elastic mintaboltjában is megnézni, mindig vannak visszamaradt/ el nem kelt darabok. Állítólag a minõsége is jó az elastic mezeknek, a klubban mindennapi használattal sem akarnak már 3 éve elkopni.

Hát nem tudom Maggi, én is próbáltam rockrider rövidgatyát 4000-ért, de ahogy elõrehajoltam hátul bukott ki a kõmûves mosoly, semmit nem tartott semerre.
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

mancy

mancy

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
valaki nem tud egy ilyen eladó mezt? vagy valahol egy kicsit olcsóbban beszerezni?

itt a link a mezrõl:

http://ebike.hu/imag...8e53fe244a5.jpg

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

sziasztok!

bringás rövidgatyát (mezt) hol kapok jó áron? jó minõségût
adidas, briko, mik vannak még?

köszi

Adidas és Mavic BikeTex.hu, Bringaland.hu, Hugo-sport.hu
Specialized www.specialized.hu
Vaude és egyéb Berguson.hu
Merida BikeFun.hu
Shimano, Pearl Izumi és egyéb Bringavilag.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

decathlon-ban a Rockrider-ek egész jó minõségûek szerintem....és az áruk sem horror

Szerintem meg elég gagyik az árukhoz képest.

sziasztok!

köszi

Adidast bármelyik bolt tud hozni, de ha megnézed a forgalmazó oldalát ott megtalálod a partnerüzleteket. Briko már szerintem nincs itthon.
A bringavilágot vagy a bergusont szokták ajánlani ruhát keresõknek.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
decathlon-ban a Rockrider-ek egész jó minõségûek szerintem....és az áruk sem horror

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
sziasztok!

köszi

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
a Lidl is beszáll az olcsó bringás ruhák piacára
LIDL
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

sziasztok! olyan rövidnadrágot keresek ami kivehetõ béléses, oldalzsebes, hétköznapi használatra való. tudtok ajánlani ilyet? max térdig érõ kényelmes naci!

Decathlonban van olcsón, illetve a legutolsó Aldis akcióban szintén lehetet kapni 3000 körül!

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
sziasztok! olyan rövidnadrágot keresek ami kivehetõ béléses, oldalzsebes, hétköznapi használatra való. tudtok ajánlani ilyet? max térdig érõ kényelmes naci!

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Én néztem azt a kis dzsekit, a kezemben is volt, de nem mindegyikben kapható, illetve szerintem azért az a 7000Ft-os ár horror érte, mivel 2990-ért egy olyat kapsz amire azért nem mondhatnám hogy picire összetudod hajtani!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts

Most kapható az Aldi-ban 85grammos(állítólag) széldzseki, na most az lenne a kérdésem, hogy van e valakinek ezzel már tapasztalata? Elég jó anyag e, ha már könnyû, meleg is e és hasonló dolgok érdekelnének. Elõre is kösz!

Most vannak kerékpáros cuccok az Aldi-ban ! http://aldi-hungary...._2010_03_07.htm
Pont ezzel az Aldi-s kabáttal nincs tapasztalatom, nekem más féle van. De lényegében ezek arra jók, hogy tavasztól õszig elviheted magaddal és ha fázol a hegyekben, magadra kapod. Vagy mászáskor megizzadsz és hegyrõl lefelé meg felveszed, hogy ne fázz meg. Szóval, ez olyan szükség dzseki, ennyiért nem fog lélegezni, mint egy 20ezer Ft-os kabát de nem is ezt várjuk el tõle. Ha meg elkap egy nyári zápor, meg mindig jobb ezt magadra rántani, mintha semmi nem lenne nálad. Általában nagyon kicsire összehajthatóak, könnyûek. Engem már sokszor megmentettek. Szerintem megéri egy ilyet venni - és vinni.
Marci

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
viszonylag olcsó,jó minõségû esõkabátot tudnátok ajánlani? ezt néztem: http://ebike.hu/term...hazat/esokabat/

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Jó nem meleg, de hogy nem e kevés benne az anyag...