berguson
Köszi, ott kezdtem ma, de ott jóformán csak campa országuti kesztyûk voltak.
Végül 5-6 bolt végigjárásával a ridebikeban vettem egy merida kesztyût, ami olyasmi, mint amilyet kerestem.
berguson
Hali!
Fox ruházatot honnan tudok rendelni?
Konkrétan egy MTX/MTB hosszú ujjú mez kell, meg egy rövid ujjú is kéne.
köszi
üdv
b
Jók! Briko téli felsõt használok. Meleg, szellõzik és vízlepergetõ. Én fázós vagyok, de ez alá felveszek egy bolyhos õszi mezt meg egy jó aláöltözetet és -10C-ig jó vagyok.A neoprén ruhák (pl. triatlonos, búvár, szörf) mennyire jók tekeréshez? Gondolom lélegzés nuku. Vízállóak, vagy csak melegen tartanak?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Valaki használ ilyet? Sandstone Biker biciklis es
Tapasztalatok?
A legrosszabbra is fel akarok készülni. Ha salzkammeren végig esik, az 14-15óraesõben, és ha ott esik, akkor 10foknál nem nagyon van melegebb...
Valaki használ ilyet? Sandstone Biker biciklis es
Tapasztalatok?
A legrosszabbra is fel akarok készülni. Ha salzkammeren végig esik, az 14-15óraesõben, és ha ott esik, akkor 10foknál nem nagyon van melegebb...
A sebesség mindent megold.
nem vízállóak, csak vizesen is melegek. Szerintem halál lehet.A neoprén ruhák (pl. triatlonos, búvár, szörf) mennyire jók tekeréshez? Gondolom lélegzés nuku. Vízállóak, vagy csak melegen tartanak?
Csatlakozom VV-hez én az õ tanácsára vettem Sealskinz kesztyûket télit (tehát bélelt,szél és vízállót) és átmenetit (szél és vízállót ) mindkettõ tökéletesen bevált. A téliben voltam a tortúrán -6 és -11 fok közötti hõmérsékleten emelkedõkön beleizzadt a kezem és ilyen még nem volt de nem fázott egy cseppet sem mikor jött a lejtõ. Havas esõben aszfalton is tökéletesen teljesített.Tudtok ténylegesen vízálló versenyzéshez is használható bringásfelsõt/kabátot, nadrágot és kesztyût?