ksyp: ha 15percen belül eszedbe jut valami, lehetõleg használd a módosítás gombot.
ingyenes

Igen HL2-es
Lehet nekem is ilyen egyedi hézagoló éne, mert nekem is gyakran kezd recsegni. Ilyenkor álltalában kiszedem megtisztitom, bezsirozom, azt visszarakom. De eléggé unom, mert kb 1000km meg kell csinálni:( szoval ha van valkinek valami jó ötlete szivesen várom. Mondjuk attól is lehet, a recsegés, hogy csak az egyik alátét van meg:chin: mert nem tudom mikor hagytam el, csak ma tünt fel amikor tisztitottam. Amikor nyáron tisztitottam akkor nemtom, hogy megvolt e nem emlékszem:)
Ja ha neked is HL 2-es van akkor az is érdekel, hogfy hol lehet ilyet csináltatni, vagy neked honnan van?
Nincs ötletetek, hogy hol tudok szerezni alátétet az LX hajtomüvem monoblockjába. Ilyen kis müanyag gyürü, de az egyik valahogy elveszett. Mondjuk nem tudom, hogy hogyan, az is lehet, hogy tisztitáskor gurult el,de nem találtam, pedig mindent átnéztem:(
Így most csak az egyik oldalon van.
Sziasztok!
Szimpatizálok ezzel a Saint hajtással, gondolok én itt konkrétan a "hátsó részre" tehát a hátsó agyra és az arra szerelhetõ váltóra.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.