Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18261 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

dante nézted már a bike+ cnc-utókezelt aluminium lánctányérjait? kiváncsi vagyok a véleményedre.

Nekem egészen jól bírják az XT tányérjai, bár nagy dzsuvában nem szoktam hajtani, meg kenem rendsen a láncot, kíváncsi leszek tavasszal az új láncal fog e ugrani vagy nem e

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Áhh azért annyira nem:D De nekm is duurván hangzott hogy 144es blokk kell bele! :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
100milis monoblokk. Ekkora szopást :D tekerhetsz terpeszben :D

arany árban :D
Off
lehet tudok Kooka dh hajtókart
ON
;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Ezek a cuccok árban kb holmozognak?:confused:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
egy platinum dh mono, vagy hasonlók. egy luftalarm, esetleg holzfeller hajtókar. ütõs kis szett lesz;)

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Háth akkkor? Help meeeeee!!!!!! valaki valami jóóót!!!!!!!!!!:chomik:

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Sala!
Ez most kinek szólt?:ysz:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Will: sajna buktad. énis buktam anno:)
100mm-hez shimano sajnos nem gyárt középrészt.
sorry:\

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
mekkora a monoblokk házad? ha 68-73 akkor jobb választás lehet az Lx vagy egy xt pláne ha nem vagy 90 kiló

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Hy új év, új hajtás lessz. Még mindíg a SAINT a menõ, vagy már oldschool a vágyam?:D Eléggé bejön az a hajtókar!!!.:ok: Tapasztalat? Gondolat? Segítség!!!:bell:
Jahh persze hogy DHra kell!!!!!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
FSA tányéroktol óvakodjatok ! Nagyon puha az anyaguk, akkor már inkább Gebhard, bár az FSA nagyon szép, ezt el kell ismerni. De többen szidják, hogy nem jók.
Marci

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát, bevallom, nem, láttam még, sõt, a 2006-os katalógusban sincs benne, de nagyon rossz nem lehet. Ha olcsó, akkor talán megéri. Bár nehéz lesz versenyezniük a Gebhardt választékával...de az is lehet, hogy ez is csak egy rányomtatott logó, teszemazt egy Gebhardt tányérra...(a Shimano-t pl nem "úgy" utókezelik, ezért is megy hamar gallyra...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
dante nézted már a bike+ cnc-utókezelt aluminium lánctányérjait? kiváncsi vagyok a véleményedre.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Egyértelmûen a gyári. Könnyebb és a legtartósabb, ha szánsz rá annyi zsét. A nagy tizenezer pengõ...

És mégis, mire alapozva adsz ilyen tanácsot? Amikor a gyári Shimano tányérok, beleértve az XT-t, sõt, különösképpen az XT-t, igen hamar tönkremennek. Alattam pl másfél hónap alatt eltûnnek a fogak.

Másrészt nem könnyebb. Nem jobb. Csak drágább.

Bocs a leoltó hangnemért, de ekkora égbekiáltóan hiteltelen tanácsot már régen hallottam. Nem megyek annyira sokat, de már mondjuk 3 XT-rendszert rommá koptattam (meg elõtte vagy 10 másikat), s az összes tányérrendszert kipróbáltam.

Hogy konstruktívan is hozzászóljak:
-ha letojod a váltásteljesítményt, s a tartósságra és merevségre vágysz, akkor Raceface (lényegesen rosszabbul vált, mint a Shim...), de iszonyat erõs/tartós...
-ha árra mész, akkor Gebhardt, nagyon jó ár/érték aránya van
-ha meg a kettõ közé akarsz lõni, akkor FSA

Én személy szerint versenygépre Raceface-t, edzõgépre Gebhardt-ot vennék. Ez is van. :) Az igazam demonstárálásra meg a 0-ra koptatott XT tányérok (van egypár) megtekinthetõk nálam.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
hogymi? :wtf:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ott van, hogy "Shifter bal 3s" --> tehát 3 sebességet vált elöl

egyébként a X.7esbõl van 8 és 9 sebességes - jobb oldali kar, tehát vagy 24 vagy 27 sebességes lesz a rendszered

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

wishmaster

wishmaster

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Sram X-7 Trigger Shifter bal 3s. hány fokozatú váltókar???

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hello!
Szerintetek ez az összeállítás jó lenne...: Sram 5.0 9- es marokváltókarok, Sram 5.0- s 9- es 11- 34- es fogaskoszorú, Sram X7 váltó, és végül egy a változatosság kedvéért...: Sram PC- 971 lánc?!

Elõre is köszönöm a véleményeteket!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Tavaszra új láncot és fogsort kell beszereznem, de nem tudom h. mennyire jó pl. keverni a Sramot a Shimanoval. Fogsorból XT-re gondoltam, de mostanában hallottam olyan tapasztalatokat róla, hogy a 11-32-es fogkiosztásúnál elhajlanak a fogaskerekek. Ez 4karos csillag, a 11-34es 5karú, itt állítólag már nincs ilyen gond vele. Ez mennyire igaz? Én a 11-32es fogkiosztásához vagyok hozzászokva sajna...
A másik a lánc: XTR vagy Sram 991es, melyik a tartósabb? 3 láncot tervezek majd cserélgetni 3-400kmenként. Sramnál a 991-971-951-es típusok között csak a felületkezelésben van különbség?

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Ha veszel egy komplett cuccot, és nem kellenek csak a tányérok, én vevõ vagyok a karra csapágyakkal.

Ha így lesz, tudni fogsz róla.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)