Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)
Írta 2006. december 23. - 19:28
Hát majd meglátjuk millesz egyenlõre még nem az enyém az a láncvezetõ jelenleg a Boxom van de nemakarom lecserélni szal lehet átalakítom ugyanis 46 fogashoz való nekem meg 42 es a tányérom.Ahogy méricskéltem elméletileg elférne a linkplate ha letakarítanám a boxguide tetejét és lehet elkapom a sikítót és le is fogom ugyanis úgyse lesz nekem 42 nél nagyobb tányérom max kisebb.NAh mindegy köszi a helpet meg pikcsört majd írok mire jutottam a dologgal!
Írta 2006. december 23. - 19:13
a tányérod pedig ugyanoda, csak belülre.
egy nomrál(vagyis 4) csavart tartja õket, egyik felét az anya másikat ugye meg nem
a c alaku lemez meg takarodik a belsõ "tányérral" a monoblokk alá...
nem hiába nem találtad, hisz magyar "találmány"..
ugyanúgy kéne felkerülnie mint, a képen az enyémnek.
elvileg semmi fennakadás nem lehet, így kéne müködnie.
Írta 2006. december 23. - 19:09
Köszi ez a kép jól jött!Tehát akkor tányér le go belülre és rockring föl?
Csak az a baj hogy ez nem lesz ilyen egyszerû!Elmondani sajnos nem tudom képet meg nem találtam róla neten de egy STG láncvezetõrõl van szó!Ott a külsõ részt kell felrakni a lánctányérhoz de nem olyan mint egy rockring!Neten én errõl nem találtam képet sajnos ide meg nemtudok berakni képet ezért bekartam megjelenítendõ képnek a cuccost.Van ugya a görgõs rész az megy be a mono alá a másik amin a felirat van pedig a hajtókarra.De hogy tudom én azt rátenni?Látszani fog majd a képen hogy a csavarhelynél nincs ott az a perem amivel felfekszik a hajtókarra hanem kör alakú az egész.Tudom kicsit idiótán írtam le de nemtudom jobban remélem veszed az adást !
Írta 2006. december 23. - 12:02
Belülre nem lehet teni a tányért!Fene egye meg hogy nem tudok ide képet betenni sokkal egyszerübb lenne a dolgo mert látnátok a láncvezetõt meg mindent!Nah mindegy elnézést hogy kicsit koplikáltan írtam.Nemtudom hogy lesz jó az a láncvezetõ de valamit ki kell találnom mert a jelenlgei Boxguide-om sürgõsen le kell cserélnem mert a linkplatet nem tudom állítani tõle mert beleér bizonyos fokozatokban.Azt a láncvezetõt meg hogy fogom ráoperálni azt meg megint nemtudom.Amit még nézegettem és talán jó lenne az az Acor láncvezetõje az a nagy de van havernak és irdatlan retek megoldás (legalább is szerintem) az elférne de azt ha igyen adnák se kéne (õ is lekpta egy hét után).Szal nemtudom milesz meg hogy hogyan oldom meg a Saintot.Egyáltalán a sima egy tányérosra lehet rockringet tenni?
kukucs:asszem kicsit reszeltem még egy korábbi karra a lánctányért, így simán jóvolt.
asszem egy truva tányért mentettem át(38as), a saint sajátja egy picit vastag volt ahhoz hogy jól be tudjam lõni a terelõt hozzá.
amúgy kép:
http://dolog.uw.hu/saint-nagy.jpg
Írta 2006. december 23. - 11:09
a menetes, nem racsnis 400 (vagy 450?) a Zp-benHali!
ha használtan veszek egy ss kereket, persze rajta a fogaskerékkel, akkor azt tudom majd új lánccal használni? nem fog szarozni, mint a használt koszorúk?
egy ss fogaskerék mennyi is?
Írta 2006. december 23. - 10:55
ha használtan veszek egy ss kereket, persze rajta a fogaskerékkel, akkor azt tudom majd új lánccal használni? nem fog szarozni, mint a használt koszorúk?
egy ss fogaskerék mennyi is?
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2006. december 22. - 23:09
Írta 2006. december 22. - 22:33
Mert nekem a gagyi ruktionnal ez volt. A nagytányért nem tudtam a középsõ helyére feltenni, mert átmérõben 1 vagy 2 mm-el nagyobb a csillag átmérõje. De kise reszelgetéssel (mármint a tányéron) orvosolható.
Írta 2006. december 22. - 22:29
saint-re belülre nem lehet tenni a tányért?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. december 22. - 21:44
Saint hajtómûvel bíbelõdök és remélem tudtok segíteni.Szeretnék venni olyan láncvezetõt ami két görgõs és olyan mint egy rockring és négykaros (tehát a belsõ része felkerül a középrészhez azon van a két görgõ és olyan mint egy belsõ rockring a külsõ része pedig felkerül magára a hajtómûre a lánctányéros oldalra akár egy rockring).Namost nekem egy tányéros Saintem van és nézegettem és egyenlõre nem igazán tudom hogy hogy fog erre felmenni a láncvezetõ külsõ része ugyanis nem olyan mint a Hussefelt.Ott fogtam lecsavaroztam a lánctányért és a négy kar belsõ részére tettem és már volt is hely a rockringnak de itt nemtom hogy van elég ha csak hosszabb csavart teszek be és kész?Aki tudja a megoldást vagy ilyenje van vagy akármi kérem ne tartsa magába a trükköt!Elõre is köszönöm!
Írta 2006. december 22. - 16:38
/szabvanyos csapi bennuk istenem.../
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. december 22. - 16:04
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. december 22. - 09:07
Írta 2006. december 21. - 22:43
mit ajánlotok?
Írta 2006. december 20. - 14:51
Írta 2006. december 20. - 14:14
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. december 20. - 13:49
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. december 20. - 11:48
Hihi, még egy dolog: a kistányérom már 3 éve az eredeti Shimano...nyilván, mert az tartós...
izomszagot érzek...
Írta 2006. december 20. - 11:33
FSA tányéroktol óvakodjatok ! Nagyon puha az anyaguk, akkor már inkább Gebhard, bár az FSA nagyon szép, ezt el kell ismerni. De többen szidják, hogy nem jók.
Ehhez képest nálam 15ezret kibírtak, nagyrészt terepen...mondjuk tény, hogy nem egy Raceface...de a Shimano 2-3000-es futási idejéhez képest "ultratartós"...
magellanboy;
Sajna idén én szinte csak nagy dzsuvában versenyeztem, ez egy ilyen év volt. Tehát tény, hogy egy jó kis strapateszt. De a Shimano-k nekem a dakarozástól is elkoptak - túl hamar. Persze relatatív, nyilván csak egymáshoz képest lehet a különbözõ tányérok kopásállóságát összevetni. Pl amikor még STX-RC-vel tekertem évi 2000-et, azt gondoltam, hogy tartós a Shimano...most, hogy havi 1000-et megyek, már kicsit más az ábra... A lánctányér azért ritkán ugrik, akkor már inkább a fogsor fog...(egyébként én is tisztántartott, 3-láncot-forgatós rendszerrel megyek...)
Hihi, még egy dolog: a kistányérom már 3 éve az eredeti Shimano...nyilván, mert az tartós...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. december 19. - 20:40
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...