nem hosszabb, hanem a normális "3 lánctányéros" csavarszett kell hozzá, nem az 1 tányéros. (azaz amit bármely 3 tányéros hajtómûböl kiszedsz)
Belülre nem lehet teni a tányért!Fene egye meg hogy nem tudok ide képet betenni sokkal egyszerübb lenne a dolgo mert látnátok a láncvezetõt meg mindent!Nah mindegy elnézést hogy kicsit koplikáltan írtam.Nemtudom hogy lesz jó az a láncvezetõ de valamit ki kell találnom mert a jelenlgei Boxguide-om sürgõsen le kell cserélnem mert a linkplatet nem tudom állítani tõle mert beleér bizonyos fokozatokban.Azt a láncvezetõt meg hogy fogom ráoperálni azt meg megint nemtudom.Amit még nézegettem és talán jó lenne az az Acor láncvezetõje az a nagy de van havernak és irdatlan retek megoldás (legalább is szerintem) az elférne de azt ha igyen adnák se kéne (õ is lekpta egy hét után).Szal nemtudom milesz meg hogy hogyan oldom meg a Saintot.Egyáltalán a sima egy tányérosra lehet rockringet tenni?
a menetes, nem racsnis 400 (vagy 450?) a Zp-benHali!
ha használtan veszek egy ss kereket, persze rajta a fogaskerékkel, akkor azt tudom majd új lánccal használni? nem fog szarozni, mint a használt koszorúk?
egy ss fogaskerék mennyi is?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hihi, még egy dolog: a kistányérom már 3 éve az eredeti Shimano...nyilván, mert az tartós...
FSA tányéroktol óvakodjatok ! Nagyon puha az anyaguk, akkor már inkább Gebhard, bár az FSA nagyon szép, ezt el kell ismerni. De többen szidják, hogy nem jók.