az lenne a kérdésem hogy egy bikepositiv Jump defense jo egy wheeler buddy3mas vázba BikePositive
ISIS iparis ilyen monoblokka jo e?
Hát én sok mindent megéltem de nem vagyok tisztában teljesen a kérdés jelentéstartalmával... :wtf:
az lenne a kérdésem hogy egy bikepositiv Jump defense jo egy wheeler buddy3mas vázba BikePositive
ISIS iparis ilyen monoblokka jo e?
Meg kell rendelni, behozzák Németországból.1.Velotrade-nál nem lehet kapni, nyáron az orrom elõl vitték el az uccsót.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Még a Velotrade-nél is lehet. Ha meg nem akkor az országúti változatok is megfelelnek. Kockázatmentes. Egyébként nem hiszem, hogy 116 mm-es kellene!
Még a Velotrade-nél is lehet. Kockázatmentes. Egyébként nem hiszem, hogy 116 mm-es kellene, hanem inkább 112,5-ös. A BB-M950 is jó.Hello, feldobom ide is az aktuális kérdéshalmazomat: "Régi" (octalinkes) XTR hajtókarhoz keresgélek monoblockot, ezt hol érdemes?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ilyet keresel? sztem elpostázza Magyarországra, ha nem szólj, és segítek hazahozni.
üdv!
annyira nem vagyok szakértõ a témában, de a monoblokk tengelyhossza mit befolyásol és mennyire? nem mindegy ez a 2-3-4 mm?? Én egy lánctányéros hajtókart akarok használni, gondolom arra a legrövidebb kell...?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Miért szidja mindenki a truva hajtokarokat? ennyire gáz?
Az xt/lx/hone meg mindenki csak áradozik, viszont azokat nem lehet 1 tányéral kapni, a 32 az nagyon mokus kerék, 44 meg szerintem picit sok, de ha valaki mégis igy használja akkor is marad neki 2 lánctányérja otthon...az meg megy aproba vagy mi?
off: huh most volt 7es pokerom a neten
RAUH-Welt
B E G R I F F
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
RAUH-Welt
B E G R I F F