Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18261 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ok holnap lövök....

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
tegyél fel fotót.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ok kössz. legfeljebb ha ugrálna a lánc akkor hajintom pi*ba

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igen hasznalhato
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
nem nekem átellenbe épségbe van. 1 fok tünt csak teljesen el az tuti. de használhato még igy?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ó te jó ég...az a HG rendszer sajátja...ott mászik fel-és-le a lánc váltásnál, 1 fok lenullázva (csaknem), a mellette lévõ félbehagyva. És átellenben ugyanez a szitu, ha megfigyeled. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hy all
lenne nekem egy truvativ hajtokarom, amin lecseréltem a 42 es lánctányért egy 44 es shimanora kb egy honapja. ma vettem észre h 1 fog a tövénél el van törve a melette lévö meg kb a felénél száltt el...tavaly nov.be vettem ebikerol de csak most kb egy honapja tettem fel. szerintetek van erre gari?
vagy lehet még igy használni? 42 és fél foggal? :D
üdv

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szvsz az XT egyedül a tányérok vastagságán könnyít. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A gyártó oldala szerint az FSA 980 gr. Csodálkoztam is, mikor azt írtad, hogy közel azonos súlyban vannak.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Mert az XT-t jól ismerjük, kipróbált, megbízható darab, míg az FSA nem igazán ismert. Az "S"-nél hamar kopnak a lánckerekek, viszont jobb a váltásteljesítménye. Az FSA 120 grammal nehezebb. Innen már rád van bízva a dolog.

honnan a 120g kulonbseg? forgalmazoi adat szerint xt 860, fsa 870. weightweeniesen nincs fent az fsa.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én vegyíteném. :) Az FSA tányérokat pakoljuk szépen át az XT-re, az már egészen használható lenne.

Az XT nem véletlenül kapott 1.75/5 pontot a tányérokra...(nálam 2 hónap volt, új hajtással...)
http://mtbr.com/revi...uct_20628.shtml

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mert az XT-t jól ismerjük, kipróbált, megbízható darab, míg az FSA nem igazán ismert. Az "S"-nél hamar kopnak a lánckerekek, viszont jobb a váltásteljesítménye. Az FSA 120 grammal nehezebb. Innen már rád van bízva a dolog.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
valami indoklas is johente am :) arban, sulyban, kialakitasban szinte tokugyanaz a ketto. Az afterburnert lehet kapni polir karral is, na az brutal utosen nez ki.

vannak olyan jok az fsa csapagyai, mint a shimano? fejcsapagybol teljesen jol szolgal az Orbit XL II

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
XT-re még egy szavazat!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
XT, annak ellenére, hogy FSA párti vagyok

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Tamaska! Segítek! :D Én az XT-re szavnék!!! ár-érték-megbízhatóság arányában a legjobb szvsz. Mereveb mint az FSA és sztem könnyebb is...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
dilemma:

Feltöltött kép vagy Feltöltött kép ?

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
a süti lehet télleg rossz ötlet...:) esetleg diabetikus

Dig te meg nem is cc-s bácsi vagy...neked a Saint kell hogy legyen az alja...bár megnézném mit tennél mondjuk egy Extralite-al...:D
barátnak tegnap szakadt le a négyszöges monó, eltört a tengely, bár õ nem nehéz csak ugrált...

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
sainton és tsa-in már én is törtem a fejem de hála az égnek na meg az enyhe télnek egyre megy lefelé a sulyom:) ha igy fojtatom lassan nem lessz szükség komoly hajtómúre dehogy kell xt ide nekem a tescost megse fog nyekkenni alattam:D és igy több lóvé jut sütire de ez lehet rossz ötlet:(

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én is voltam 140, akkor csak a saint bírt ki hosszabb távon, mostmár nem szorulok rá hál'Isten:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.