Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18261 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
köszi hát nemtudom még hogy mi lesz de valszeg megveszem...
tamaska:de ha nem tudjátok akkor is írhatnátok mert legalább tudom mi a helyzet...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ralph-nak volt talán a gépén asszem egy isis-es Corratec hajtómû (az zzyxzz vagy mi ) õt kérdezd, bár már õ is integráltal nyomul...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ismerõsi körben van egy. valami csere folytán került a sráchoz. ha jók a tányérak rajta, akkor 3 ezret megér!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha hallottunk volna, irtunk volna. beirhatod 5percenkent, hogy mennyire lenne surgos, attol meg ez van. A corratec hajtomuvek ritkak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

corratec hajtómûrõl hallott már valaki?yobo-nak van egy, aztán lehet hogy ezt veszem meg ha jó vélemények vannak róla...3000 ft új középsõ és legkissebb tányérral, amugy fekete az egész és szintén 4szöges!!!kösz hyy

légyszi mert fontos lenne!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Köff, láncilag, ha ennyire ellentmondó a dolog,akkor továbbra is sram. Régivágású szegénylegény vok, ezért régi hetes LX szintû rendszert használok másfél-két évente full cserével. /hmû, kazi láncok/ezért az ostobácska kérdés.

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás

sziasztok.
lánc téren jelenthet használható alternatívát a connex 700-asa? /term. 7es rendszerhez használnám.../

Connex lancokbol is ugyanugy kulonbozo minosegek vannak mint a Shimano alkatreszekbol !!

Speciel a 700-as, az nagyon 'also kategorias' !!

Nekem a 908-as van, es nagyon meg vagyok elegedve vele, dehat az kb.7500 Ft.:scared:
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
corratec hajtómûrõl hallott már valaki?yobo-nak van egy, aztán lehet hogy ezt veszem meg ha jó vélemények vannak róla...3000 ft új középsõ és legkissebb tányérral, amugy fekete az egész és szintén 4szöges!!!kösz hyy

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Nekem bejott a connex, a sramnal, shimanonal sokkal tovabb birta, sokadszorra veszem meg es sokadszorra sem szakad es siman letekerek vele par ezer kilometert. Szerintem vegyed batran.

----

FÁJVÓ

----

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

sziasztok.
lánc téren jelenthet használható alternatívát a connex 700-asa? /term. 7es rendszerhez használnám.../

középútról még nem hallottam connex-el kapcsolatban...
olyat igen, hogy ment vele több mint 10ezret meg mittomén
meg olyat, hogy szakadt, gyorsan nyúlt, stb...

nekem konkrétan 2 hét alatt 2 patentszem szakadt el connex láncnál...
(még a mountainbike magazinba is bekerültem ezáltal, pont versenyen adta meg magát...)
és rohadt gyorsan megette az xt-s hajtómûvemet, ~800km után nem lehetett új láncot rakni a rendszerre...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mihez képest? :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sziasztok.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Our team rings are manufactured from the same materials as our Race Rings and feature the same performance enhancing features such as our patented S.H.F.T technology. However, our Team rings are anodized black and heavily branded for our sponsored riders.

www.raceface.com

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem mindhárom tányér kellene (a kicsi nincs elkopva csak acél). Az árak a sima és a team volt.
Team annyival tud többet, hogy fekete?

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát, attól függ - ha normál fogszámmal adnák, akkor okés (nekem elég lenne a sima...). Csak pl én 26/36/46-al megyek. :) (de külön a kettõ nagyobb kerül ~20.000-be...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ez 3 tányér sima v. team (ami +7eFt-ért fekete .lol.) a faktorban

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ezek az árak mire érvényesek? Én annyira emlékszem, hogy 10es körül volt a közép és a nagytányér (mondjuk 9400 és 11200, hogy kábé egy számot mondjak). Szettnek nincs értelme, mert itthon nincsenek hegyek, nem fognak egyszerre elkopni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szettként (20100ft v. 26800ft) vetted vagy külön darabonként?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát, nem érzem sokkal jobbnak, mint az FSA, de ha már ugyanannyiba kerül (+-300 HUF), akkor már RF. De a Shimanonál az élettartama minimum 5szörös szorzóval számítandó. A legvastagasbb hõkezelt CNC-zett alu tányér, szóval minden esélye megvan arra, hogy a legtartósabb is legyen. (nem vagyok Shimano utáló, sõt ;), csak egyszerûen a tányérok nem bírják, s azokat kénytelen vagyok más gyártótól beszerezni...)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Dante, tényleg olyan jók a rf tányérok?

Az lx hajtómûvemen elkoptattam a tányérokat, most azon gondolkozom, hogy vegyek egy új hajtómûvet vagy rf tányérokat.