ha még sem szedi le, akkor elég egy szikra, és lerobbantja róla...
Váááááá!
Ezen még nem is gondolkodtam, pedig....
Persze igen, aki cigivel a szájában szerel, mint a régi szakik, annak csak óvatosan!!
ha még sem szedi le, akkor elég egy szikra, és lerobbantja róla...
Tudod én meg mibe szoktak áztatni? Benzinbe, 95-ös vagy az igényeseknek 98-as.
De a viccet félretéve, minden zsírt és olajat old. Igaz többször kell váltani rajta, mert leül benne a dzsuva, de majd látod egy éjszaka után mit leszed róla. +körömkefe. Tuti páros. Legalábbis nekem bejött.
Aztán meg Gist Synthex Lubricant olajat neki. Kicsit vaxos, így nem folyik le a láncról.
A dzsuvát meg szerintem minden összeszedi, ami kenõanyag.
Brigéciolba menyi ideig áztasam a láncot? meg utána megmossam vizzel vagy csak törölgessem szárazra rongyal?
jóféle azA brigéciol teljesen széttette a müanyagedényt amibe tettem ugyhogy azt vissza se öntöttem az üvegbe. de a dzsuvát azt téleg jol leszedte
Én motorex olajat vettem ami nedve idöre valo azok jofélék? mer geci drága volt
CUBE... your life!!!
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Használtam sûrûbb olajat, ill ún. folyékony zsírt. Olyat, amit ráfújsz és kissé megszilárdul. Ezek valóban képesek összeszedni a koszt.
Ha azonban hígabb olajat (TF2) használsz nem képzõdik olyan olajsár amit ronggyal ne lehetne letörölni erõlködés nélkül. Cserébe természetesen gyakrabban kell kenni.
Én ezt tapasztaltam. És ilyen feltételek mellett tényleg csak annyiból áll a lánctisztítás ahogyan föntebb leírtam. Tegyetek egy próbát.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
A gond? Hogy vegyszer, hogy pénzbe kerül és hogy tök felesleges.
Ha értelmes olajat használsz (TF2 pl.) nem lesz a láncon ragadós dzsuva.
Persze ez az ÉN véleményem.
de lesz (tf2-t használtam évekig, abba is beleragad a jó kis erdei talaj)A gond? Hogy vegyszer, hogy pénzbe kerül és hogy tök felesleges.
Ha értelmes olajat használsz (TF2 pl.) nem lesz a láncon ragadós dzsuva.
Persze ez az ÉN véleményem.
Brigéciolba menyi ideig áztasam a láncot? meg utána megmossam vizzel vagy csak törölgessem szárazra rongyal?
Én azt mondom felejtsd el a Brigéciolt. Használj mechanikai tisztítást. Ronggyal letöröl, oil, megpörget rendesen, ismét letöröl.
CUBE... your life!!!
Ha eltekersz hozzám, megcsinálom szívesen, nem tart semeddig, most úgyis ráérek... (térítésmentesen)
Eszköz van, én vagyok, és a másik dolgot is kitárgyalhatjuk személyesen...
nem vettem meg sose, mert ugy voltam vele, hogy ha veszek egy lancot, akkor belovik meretre, aztan utana eleg a patentszem leszedni.
a patentszemnek van amugy vmi hatranya?
a patentszemnek van amugy vmi hatranya?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."