Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18262 hozzászólás a témában

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Zsír! :) Köszi.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Vettem. Kõkemény 10dollárért szállítással együtt. 1/16inch vastag, 36T, 60gramm. BBGbashgurard.com

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

készül a 2x9

A "nagy tányért" csináltattad, vagy gyártanak ilyesmit? Régebben egy Deore hajtómûvel akartam hasonlót elkövetni. :)

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás

Korábban többen is írták, hogy 9-es hajtómû használható 8-as rendszerrel. Én is megerõsítem, FC-M571-est (LX) használtam 8-as Alivio cuccokkal együtt, szépen mûködött. A 7-es rendszer lánca ugyanolyan méretü, tehát azzal is jónak kell lennie.

Szia!

Köszönöm a választ, a hajtómû már megvan, még vacilálok hogy maradjak-e 8-as rendszerben vagy "upgrade"-eljek 9-esre...

Üdv

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
készül a 2x9:
Feltöltött kép

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Sziasztok!

Visszatérve a Shimano Deore FC-M540 hajtómûre: felmerült mégegy kérdés: használható ez 7/8 sebességes rendszerben, vagy csak 9-esben?

Köszi

Korábban többen is írták, hogy 9-es hajtómû használható 8-as rendszerrel. Én is megerõsítem, FC-M571-est (LX) használtam 8-as Alivio cuccokkal együtt, szépen mûködött. A 7-es rendszer lánca ugyanolyan méretü, tehát azzal is jónak kell lennie.
Failure is always an option.

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Sziasztok!

Visszatérve a Shimano Deore FC-M540 hajtómûre: felmerült mégegy kérdés: használható ez 7/8 sebességes rendszerben, vagy csak 9-esben?

Köszi

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

ez egy kormanycsapagy pres. de igazabol ha van annyi penzed hogy ilyen bringaval mesz, akkor legyen arra is, hogy

a/ megveszed a szeszamot ami kell hozza
b/ elviszed a szervizbe ahol van szerszam

biztos rovidesen lecsusztatjak a kozepkategoriaba is, ahogy szoktak.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez egy kormanycsapagy pres. de igazabol ha van annyi penzed hogy ilyen bringaval mesz, akkor legyen arra is, hogy

a/ megveszed a szeszamot ami kell hozza
b/ elviszed a szervizbe ahol van szerszam
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
hát ahogy azt a szerszámot elnézem, ezt már nem lehet majd otthon szerelni...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
q-faktor talan?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
Feltöltött kép

nekem tetszik a mostani integraltban, hogy konnyu szerelni - a sulyon es a tengelyatmeron kivul van mas elonye?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Cube-nak is, Treknek is.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Mi az aranyár? :)
Amúgy Specializednek is van BB30-as váza.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Figyelj a "Már átvették más gyártók. " válaszodat köszönöm szépen.

A következõt pedig nem értem.
Amit ki tudtam venni belõle az az, hogy szerinted amit kérdezek az hülyeség, nem lehet rá válaszolni, mert olyan dolgokat kötök ki amire nincs megfelelõ válasz/megoldás.
Pedig szerintem van és az a Cannondale.- van hazai forgalmazója, van alu bb30 vázuk(nem aranyár).

Arra lettem volna kíváncsi hogy a Cannondale-en kívül van e hasonló gyártó aki bb30-as alu, megfizethetõ árú, vázakat forgalmaz hazánkban.

"Már átvették más gyártók. " válaszodra reagálva egészítettem ki az eredeti kérdésemet, feltételezve azt hogy tudsz nekem pár gyártót mondani.
Erre te lekezelõen kikéred magadnak hogy én hogy merek ilyen feltételeket kikötni, mintha mi a Marson élnénk.

Nem szeretnék vitatkozni, csak nem értem, de inkább akkor nem is kérdezek többet, nehogy megsértsek valakit.

Semmi lekezelõ nem volt a válaszban, csak mire összeválogattam neked a gyártók neveit, amit találtam, addigra te már módosítottad másodjára az üzenetedet, hogy nem érdekel ez és ez.

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Figyelj a "Már átvették más gyártók. " válaszodat köszönöm szépen.

A következõt pedig nem értem.
Amit ki tudtam venni belõle az az, hogy szerinted amit kérdezek az hülyeség, nem lehet rá válaszolni, mert olyan dolgokat kötök ki amire nincs megfelelõ válasz/megoldás.
Pedig szerintem van és az a Cannondale.- van hazai forgalmazója, van alu bb30 vázuk(nem aranyár).

Arra lettem volna kíváncsi hogy a Cannondale-en kívül van e hasonló gyártó aki bb30-as alu, megfizethetõ árú, vázakat forgalmaz hazánkban.

"Már átvették más gyártók. " válaszodra reagálva egészítettem ki az eredeti kérdésemet, feltételezve azt hogy tudsz nekem pár gyártót mondani.
Erre te lekezelõen kikéred magadnak hogy én hogy merek ilyen feltételeket kikötni, mintha mi a Marson élnénk.

Nem szeretnék vitatkozni, csak nem értem, de inkább akkor nem is kérdezek többet, nehogy megsértsek valakit.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok, lenne egy ?-sem.

A BB30-as szabvány vajon más bringagyártók is át fogják venni vagy csak a Cannondale fogja használni?Illetve szerintetek is jó ez a szabvány, vagy egy újabb divatos innováció aminek nincs túl sok értelme?

Ez volt az erdeti kérdésed.

Értem, de arra van esély hogy az összes gyártó átvegye úgy mint pl a sima integráltat?

mod: mert hát ha át is vette pár gyártó, akkor kb az egy kezemen meg tudom számolni. Vagy javíts ki ha több van. Konkrétan melyik gyártókra gondolsz?
(ja és engem nem a titáncsodák érdekelnének 600k+, hanem azt amit kis hazánkban is meg lehet venni, normális áron)

A végén még azt is kikötöd, hogy csak piros, 56-os és a helyi bringaboltban kapható érdekel csak?

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Értem, de arra van esély hogy az összes gyártó átvegye úgy mint pl a sima integráltat?

mod: mert hát ha át is vette pár gyártó, akkor kb az egy kezemen meg tudom számolni. Vagy javíts ki ha több van. Konkrétan melyik gyártókra gondolsz?
(ja és engem nem a titáncsodák érdekelnének 600k+, hanem azt amit kis hazánkban is meg lehet venni, normális áron)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A BB30-as szabvány vajon más bringagyártók is át fogják venni vagy csak a Cannondale fogja használni?
Illetve szerintetek is jó ez a szabvány, vagy egy újabb divatos innováció aminek nincs túl sok értelme?

Már átvették más gyártók.

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás

A BB30-as szabvány vajon más bringagyártók is át fogják venni vagy csak a Cannondale fogja használni?
Illetve szerintetek is jó ez a szabvány, vagy egy újabb divatos innováció aminek nincs túl sok értelme?