Jelentkezz be Regisztrálj

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)
Írta 2010. február 15. - 16:29

Írta 2010. február 15. - 16:17

Írta 2010. február 15. - 16:07

készül a 2x9
A "nagy tányért" csináltattad, vagy gyártanak ilyesmit? Régebben egy Deore hajtómûvel akartam hasonlót elkövetni.

Írta 2010. február 15. - 15:57

Korábban többen is írták, hogy 9-es hajtómû használható 8-as rendszerrel. Én is megerõsítem, FC-M571-est (LX) használtam 8-as Alivio cuccokkal együtt, szépen mûködött. A 7-es rendszer lánca ugyanolyan méretü, tehát azzal is jónak kell lennie.
Szia!
Köszönöm a választ, a hajtómû már megvan, még vacilálok hogy maradjak-e 8-as rendszerben vagy "upgrade"-eljek 9-esre...
Üdv
Írta 2010. február 15. - 15:53

Írta 2010. február 15. - 11:14

Sziasztok!
Visszatérve a Shimano Deore FC-M540 hajtómûre: felmerült mégegy kérdés: használható ez 7/8 sebességes rendszerben, vagy csak 9-esben?
Köszi
Korábban többen is írták, hogy 9-es hajtómû használható 8-as rendszerrel. Én is megerõsítem, FC-M571-est (LX) használtam 8-as Alivio cuccokkal együtt, szépen mûködött. A 7-es rendszer lánca ugyanolyan méretü, tehát azzal is jónak kell lennie.
Írta 2010. február 15. - 10:50

Visszatérve a Shimano Deore FC-M540 hajtómûre: felmerült mégegy kérdés: használható ez 7/8 sebességes rendszerben, vagy csak 9-esben?
Köszi
Írta 2010. február 15. - 08:03

ez egy kormanycsapagy pres. de igazabol ha van annyi penzed hogy ilyen bringaval mesz, akkor legyen arra is, hogy
a/ megveszed a szeszamot ami kell hozza
b/ elviszed a szervizbe ahol van szerszam
biztos rovidesen lecsusztatjak a kozepkategoriaba is, ahogy szoktak.
Írta 2010. február 15. - 00:17

a/ megveszed a szeszamot ami kell hozza
b/ elviszed a szervizbe ahol van szerszam
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. február 14. - 23:21

Írta 2010. február 14. - 22:51

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. február 14. - 22:24

nekem tetszik a mostani integraltban, hogy konnyu szerelni - a sulyon es a tengelyatmeron kivul van mas elonye?
Írta 2010. február 14. - 22:21

Írta 2010. február 14. - 22:18

Amúgy Specializednek is van BB30-as váza.
Írta 2010. február 14. - 20:11

Figyelj a "Már átvették más gyártók. " válaszodat köszönöm szépen.
A következõt pedig nem értem.
Amit ki tudtam venni belõle az az, hogy szerinted amit kérdezek az hülyeség, nem lehet rá válaszolni, mert olyan dolgokat kötök ki amire nincs megfelelõ válasz/megoldás.
Pedig szerintem van és az a Cannondale.- van hazai forgalmazója, van alu bb30 vázuk(nem aranyár).
Arra lettem volna kíváncsi hogy a Cannondale-en kívül van e hasonló gyártó aki bb30-as alu, megfizethetõ árú, vázakat forgalmaz hazánkban.
"Már átvették más gyártók. " válaszodra reagálva egészítettem ki az eredeti kérdésemet, feltételezve azt hogy tudsz nekem pár gyártót mondani.
Erre te lekezelõen kikéred magadnak hogy én hogy merek ilyen feltételeket kikötni, mintha mi a Marson élnénk.
Nem szeretnék vitatkozni, csak nem értem, de inkább akkor nem is kérdezek többet, nehogy megsértsek valakit.
Semmi lekezelõ nem volt a válaszban, csak mire összeválogattam neked a gyártók neveit, amit találtam, addigra te már módosítottad másodjára az üzenetedet, hogy nem érdekel ez és ez.
Írta 2010. február 14. - 20:01

A következõt pedig nem értem.
Amit ki tudtam venni belõle az az, hogy szerinted amit kérdezek az hülyeség, nem lehet rá válaszolni, mert olyan dolgokat kötök ki amire nincs megfelelõ válasz/megoldás.
Pedig szerintem van és az a Cannondale.- van hazai forgalmazója, van alu bb30 vázuk(nem aranyár).
Arra lettem volna kíváncsi hogy a Cannondale-en kívül van e hasonló gyártó aki bb30-as alu, megfizethetõ árú, vázakat forgalmaz hazánkban.
"Már átvették más gyártók. " válaszodra reagálva egészítettem ki az eredeti kérdésemet, feltételezve azt hogy tudsz nekem pár gyártót mondani.
Erre te lekezelõen kikéred magadnak hogy én hogy merek ilyen feltételeket kikötni, mintha mi a Marson élnénk.
Nem szeretnék vitatkozni, csak nem értem, de inkább akkor nem is kérdezek többet, nehogy megsértsek valakit.
Írta 2010. február 14. - 19:37

Sziasztok, lenne egy ?-sem.
A BB30-as szabvány vajon más bringagyártók is át fogják venni vagy csak a Cannondale fogja használni?Illetve szerintetek is jó ez a szabvány, vagy egy újabb divatos innováció aminek nincs túl sok értelme?
Ez volt az erdeti kérdésed.
Értem, de arra van esély hogy az összes gyártó átvegye úgy mint pl a sima integráltat?
mod: mert hát ha át is vette pár gyártó, akkor kb az egy kezemen meg tudom számolni. Vagy javíts ki ha több van. Konkrétan melyik gyártókra gondolsz?
(ja és engem nem a titáncsodák érdekelnének 600k+, hanem azt amit kis hazánkban is meg lehet venni, normális áron)
A végén még azt is kikötöd, hogy csak piros, 56-os és a helyi bringaboltban kapható érdekel csak?
Írta 2010. február 14. - 19:20

mod: mert hát ha át is vette pár gyártó, akkor kb az egy kezemen meg tudom számolni. Vagy javíts ki ha több van. Konkrétan melyik gyártókra gondolsz?
(ja és engem nem a titáncsodák érdekelnének 600k+, hanem azt amit kis hazánkban is meg lehet venni, normális áron)
Írta 2010. február 14. - 19:13

Sziasztok, lenne egy ?-sem.
A BB30-as szabvány vajon más bringagyártók is át fogják venni vagy csak a Cannondale fogja használni?
Illetve szerintetek is jó ez a szabvány, vagy egy újabb divatos innováció aminek nincs túl sok értelme?
Már átvették más gyártók.
Írta 2010. február 14. - 19:09

A BB30-as szabvány vajon más bringagyártók is át fogják venni vagy csak a Cannondale fogja használni?
Illetve szerintetek is jó ez a szabvány, vagy egy újabb divatos innováció aminek nincs túl sok értelme?