Kb 3%. Ha keveset tekersz (úgy értem nem minden nap bringázol) akkor észre sem veszed.
Mindennap bringázok,ha csak munkába is,minimum 10 km-et.Ha elmegyek tekerni ezen kívül 30-50 km-et.De biztosan nem lesz vele gond.
Kb 3%. Ha keveset tekersz (úgy értem nem minden nap bringázol) akkor észre sem veszed.
a válasz : igenA válasz gondolom igen, de a biztonság kedvéért megkérdezem. A 7900-as Dura Ace HT2 középcsapi kompatibilis a 7800-as Dura Ace karral, igaz? Úgy tudom hogy outin mindegyik HT2 csapágy jó mindegyik karhoz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hajtómûvet kell cserélnem a cross bringámon,amit 95%-ban aszfalton használok.A kinézett példány hajtókarjai 175 mm-esek,amit eddig használtam az 170 mm-es.Mekkora jelentõsége van ennek az eltérésnek ugyanolyan tányér fogszámok esetén?
A sebesség mindent megold.
Asszem valami ilyesmi lesz.
Ha beírod ezt egy ecelbe, akkor bármelyik paramétert változtatod, kiadja a helyes adatot. Ha nem megy, adj egy emil címet és átlövöm.
A kerék kerület 2,2 m
B áttétel 2,4
C sebesség 30000 m/h
D fordulat 94,6969697 1/perc
D=(C/(A*)/60
mûködik!
köszi! és az ideális fordulat? aszfalton? 80-90 között?
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Pedálfordulatot lehet vissza számolni sebességbõl és áttételbõl? Ill. mennyi az ideális pedál fordulat? Valami írást tudtok errõl? Képlet?
Akkor gondolom acélból van. Az bírhatja ilyen sokáig.
m411-bõl van 48-38-28-as fogkiosztás is, m410-bõl csak 42-32-22.
lehet. kompatibilisek egymással a tányérok (amik meg minimálisan nem, azokat is meg lehet oldani)
igen.
Rossz duma ! Rendszeresen vagyok német nyelvterületen, ott ügye német billentyûzet van és simán írsz rajta ékezetes betûket. Az igaz, hogy nagyon idegesítõ, több nyomás kell egy ékezetes betûhöz. Akkor már inkább kihagyja az ember - én is megunom hamar a szabályoskodást. Vagy lent átállítod HU-ra de akkor minden betû máshol lesz, mint ami rá van írva. Amúgy, tudom, hogy Albionban él tamaska.
A vetésforgónál nem tudom mi lehetett a gondod. Gondolom a középtányérral lehettek a gondjaid, az kopik el leggyorsabban és elkezdett ugrálni a lánc. Legalábbis nálam így volt.
Rossz duma ! Rendszeresen vagyok német nyelvterületen, ott ügye német billentyûzet van és simán írsz rajta ékezetes betûket. Az igaz, hogy nagyon idegesítõ, több nyomás kell egy ékezetes betûhöz. Akkor már inkább kihagyja az ember - én is megunom hamar a szabályoskodást. Vagy lent átállítod HU-ra de akkor minden betû máshol lesz, mint ami rá van írva. Amúgy, tudom, hogy Albionban él tamaska.angol billentyûzeten nem szokott lenni ékezetes betû.én egyszer próbáltam ezt a forgós módszert,nem jött be.egy darabig jó volt,aztán hirtelen kopott el minden
Létezik, vagy legalábbis létezett 15 fogú. Asszem, az ACS csinálta, valahogy kirakták oldalra a kilincsmûvet, hogy elférjen. Tartok tõle, hogy nehéz lenne beszerezni. Aztán vannak kisebbek is (14...), de azokhoz már másmilyen agy is kell, amin kisebb átmérõjû a menetes rész. (BMX agy.)
Minõségben a White Industries racsnikat tartják a legjobbnak, de azt sem kapni minden sarkon, meg drága is. Egy noname-hoz képest tán a Dicta is elõrelépés lesz, Shimano meg pláne.
A nyelvtan dolgozatod az ékezetes szavak helytelen írásmódja miatt: 1-es !!!!ha tobb lancot cserelgetsz egy fogaskereksorral az mitol vetesforgo? marmint a "forgo" reszt ertem, de mi koze a veteshez?
on
Sziasztok,
létezik 16 fogszámosnál kisebb hátsó szabadonfutó (egysebességes persze)? Illetve az érdekelne inkább, kapható-e ilyen. Jelenleg egy noname 16 fogas szabadonfutó van ss paripámon, de keresek ennél csendesebbet, kicsit talán minõségibbet is, ha lehet kisebb, ha nem, akkor azonos fogszámmal.
ha tobb lancot cserelgetsz egy fogaskereksorral az mitol vetesforgo? marmint a "forgo" reszt ertem, de mi koze a veteshez?
on