Ti mivel szoktátok "olajozni" a láncot?
Én WD-40-et használok, nem gyûjti össze a koszt és teljesen hangmentes így a láncom!
A WD-40 NEM kenõanyag! NEM LÁNCRA VALÓ!
Ti mivel szoktátok "olajozni" a láncot?
Én WD-40-et használok, nem gyûjti össze a koszt és teljesen hangmentes így a láncom!
A sebesség mindent megold.
...én meg a helyedben hanyagolnám a WD-40-et, de olvass vissza, elég hosszan tárgyalták a megfelelõ kenését, tisztítását a láncnak.Ti mivel szoktátok "olajozni" a láncot?
Ridley Noah Fast
Üdv!Szia!
Nem te akartad szétszedni a múltkor? Nem sikerült? Vagy javíthatatlan?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ridley Noah Fast
M775-ös XT agyon szeretnék szabadonfutót cserélni.
Az lenne a kérdésem, hogy ehelyett
Shimano Freilaufkrper 9-/10-fach fr XT FH-M770/M775 - BIKE-COMPONENTS.DE
Ez
Shimano Freilaufkrper 8-/9-fach fr XT/LX/Hone FH-M765/760/M580/M585/600 - BIKE-COMPONENTS.DE
felhasználható. Kompatibilisek egymással?
Ridley Noah Fast
azt nemtom milyen:-) Jól mutatja a kopást? Szembetûnõ a különbség a megnyúlt és az új lánc között?rohloff láncnyúlás mérõvel
Ridley Noah Fast
Nem. A 2. szerintem a régi, 10mm-es tengelyekhez való. A 70es szérián (xt-xtr) már 14mm-es tengely van.M775-ös XT agyon szeretnék szabadonfutót cserélni.
Az lenne a kérdésem, hogy ehelyett
Shimano Freilaufkrper 9-/10-fach fr XT FH-M770/M775 - BIKE-COMPONENTS.DE
Ez
Shimano Freilaufkrper 8-/9-fach fr XT/LX/Hone FH-M765/760/M580/M585/600 - BIKE-COMPONENTS.DE
felhasználható. Kompatibilisek egymással?
Milyen típusú etalonnal mérted? Shimi, vagy BBB esetleg más?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Milyen típusú etalonnal mérted? Shimi, vagy BBB esetleg más?Sziasztok!
Tapasztalat országúti lánc tartóssága szempontjából.
Nálam a 105-ös és Dura Ace 2000 km után láncnyúlás mérõvel uazt mutatja, 0,75 beleesik.
Van valakinek összehasonlítási alapja ?
Köszönöm!
Ridley Noah Fast
Múltkorában belefutottam egy Shimano HG lánc javításába. Nem volt jó hozzá se a KMC 571R, se a SRAM 8-s szem (573R kellett volna). Sajnos a saját gépeinken is olyan KMC láncok vannak, amihez nem jó az 571R, így most van vagy 10db felesleges darabom belõle.
Az 571R a gyártó szerint egyébként meghatározott KMC típusokhoz, Shimano IG és SRAM 7/8 láncokhoz jó.
Az amerikai oldalon rendesen el vannak különítve:
KMC USA
KMC USA
Nos akkor nézd meg légyszíves, hogy azon a patentszemen, ami neked van, milyen típusjelölés szerepel!
MissingLinks - Connectors - Products - KMC Chain
Itt, ha legörgetsz, látni fogod, hogy van 7,1mm (CL571R) és 7,3mm (CL573R) csapmérettel rendelkezõ változat. A 7,1mm-s rövid a Shimano HG láncokhoz (azokhoz kell a 7,3mm-s változat - gyakorlati tapasztalat).