Az 53-as láncvonalnak a boost hajtókarok esetében akkor van értelme, ha 36-os, vagy 38-as tányért akarsz használni (boost szabványú hátsóagyat fogadó vázon). Én 38-as tányért használok boost hajtókarral, aminél 2,5-3mm távolság van a láncvilla, és a tányér között. Ugyanez a távolság nem boost-os hajtókarral 0,5-1mm, ami kevés. Az 53-as láncvonal éppen jól működik a legnagyobb, és a legkisebb tányéron is. 54-55-ös láncvonallal is teszteltem, ezzel a legnagyobb fogaskeréknél már rossz hangja van a láncnak. 34-32-30-es tányérral használva 1-3mm hézagolóval lehet elérni az optmális láncvonalat. Tehát az ideális láncvonal 50-53 közé esik. Elvileg. Azzal vitatkoznék, hogy annál jobb, minél inkább a fogaskoszorú közepére, vagy netán a közepétől felfelé (a nagyobb lánckerekek irányába) esik a láncvonal. Mégpedig azért mert, ha pontosan a fogaskoszorú közepére esik a láncvonal, akkor a legkisebb fogaskerékre váltva, a 2. legkisebb fogaskerékbe akadhat a lánc (ez váltási pontatlanságot is okozhat), pontosan úgy, ahogy az általad linkelt videóban, a nem megfelelően hézagolt lánctányér esetében. Amikor hátrafelé tekeri a láncot a legkisebb fogaskeréken, látszik, hogy akadozik a lánc a 2. legkisebb fogaskerék fogaiban. Megjegyzem, a videóban lévő hajtókar nem boost-os (legalábbis én nem annak láttam), tehát kár volt hézagolással elrontani a láncvonalat. Szerintem a láncvonalat célszerű a lánckeréksor közepétől valamivel kicsivel lentebb belőni.
Sziasztok!
Ahogy számolgatom a saját gépemre az elől egy lánckerékhez való dolgokat egymásnak elég ellentmondó dolgokba futottam bele.
Alapvető olvasmányként a Wolftoothcomponents írását böngésztem végig, hogy miről is szól a láncvonal.
Innen pedig elkezdtem mérni, és számolni. Adott a saját 2019-es Canyon Neuron AL 6.0 bringám, és annak a hajtása, 2X11 jelenleg.
- Váz: sarutávolság hátul 148 mm mm (BOOST - ez pipa)
- Agy: hátul 148 mm (BOOST - ez is jó)
- Váltás: 11 sebességes XT / SLX mix (ez is jó)
- Hajtókar FC-MT7000-11-B1 (BOOST - ez is jó. Uhh, de lehet, hogy nem)
Ha alapvetésnek vesszem és el is hiszem amit a Wolftooth ír, akkor a BOOST ideális láncvonala 11 sebességes rendszernél 49-50 mm.
Ha ugyanannak a hajtókarnak a Shimano féle két változatát megnézem (BOOST/non-BOOST) akkor 53 és 50 mm-es láncvonalat kapnék eredményül.
SLX M7000 BOOST - FC-M7000-11-B1 | 53 mm láncvonal
SLX M7000 non-BOOST - FC-M7000-11 | 50 mm láncvonal
Innen felmerül a kérdés, hogy akkor most mi a búbánat van. Elvileg 50 mm-es láncvonalra kéne belőni a BOOST hajtókarokat, erre a Shimano 53 mm-re gyártja.
Az alábbi videóban is alátétekkel vitte vissza a srác valahogy a láncvonalat. Tehát elvileg nem is volna neki indokolt a BOOST hajtókar.
Most én nem értem az egész dolgot, vagy máshol mehet el a történet? Rosszul számol a Wolftooth? (pedig hihetőnek tűnik) Gyújtana valaki fényt a fejemben?
(A másik meglátás, hogy nagyon a hátsó sor közepére számolják a láncvonalat. Én viszont tudom magamról, hogy gyenge vagyok, ezért sokat használom a legnagyobb 2 lánckereket hátul, azaz ideje legjavát ott tölti a lánc. Mi van, ha én oda optimalizálom inkább a láncvonalat és nem a hátsó sor közepére?)
Edited by Papszi, 2019. July 28. - 18:41.