pontosabb meghatarozas a kazettas.
ha tevednek ....

Miért? Számomra a racsni a reteszelõszerkezetet jelenti, függetlenül a rögzítés módjától. Ha tévednék, majd megmondjátokRacsni csak menetes lehet.
És mire válaszoljunk?
Ennyi infóval max Gyurcsók barátunkat hívhatod.
Hanyas rendszer 1-5-6-7-8-9-10-11.
Kategória? Alap-közép-verseny?
BMX-gyerekbringa-egysebbi-treking-monti-outi?
Szólj ha valamit kihagytam.
És mire válaszoljunk?Sziasztok.
Fogsorcsere elõtt állok. Milyen fogszámú racsnit vegyek?
Mi a különbség a nagyobb és a kisebb fogszámú racsnik között?
Köszi a választ.
Egy egyszerûbb megoldással kibékültem volna,mert kaptam egy keveset használtat ingyé,de ez nem váltós. És nincs kedvem(se pénzem) 20-30 ezret kiadni egy váltósért. Szerintem ez érthetõ.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
képes lennél kísérletezni, maratni egy vacak tányért, elcseszni idõt/pénzt és egy újat, ami jól mûködik és direkt erre van kitalálva nem akarsz megvenni?
Köszi. És valamit nem lehet marni vagy vésni rajta,h könnyebben váltson?
...
Kár,h 40-es váltós tányért,csak piszok drágán és alig valahol kapni.
...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Valamennyire hasonló: országútin (8-as 105-ös) fúrtam 3-as pop-szegecseket váltáskönnyítésre, tányéronként 4-et, követve a gyári elrendezést (kb.). Kis Dremel koronggal alakítani kellett, hogy ne akadjon be, de miután mûködni kezdett, nem akarta abbahagyni, úgyhogy amikor elkopott a (középsõ, 42-es) tányér, az újjal is megismételtem, szintén jól mûködik. Az értelme az, hogy jóval gyorsabb és megbízhatóbb a váltás; amikor sima (Stronglight) tányérok voltak csak fönn, akkor nem mindig akart azonnal leesni a nagytányérról közepesre (ez tripla amúgy).Köszi. És valamit nem lehet marni vagy vésni rajta,h könnyebben váltson? A 42-es nagytányér helyett akarnék 40-est. 32-rõl nem ugrana túl nagyot,h felváltson,így azzal nem lenne gond. Kár,h 40-es váltós tányért,csak piszok drágán és alig valahol kapni. A 38-as meg már kicsi. Ha befért volna középre,akkor két tányéros xt-t vettem volna 26/40-es osztásban,de nem fért el a láncvillámnál a 40-es tányér.
Valaki próbálta már azt,h egy váltássegítõ fogak nélküli DH lánctányért felrak egy hagyományos hajtómûre? Mûködik így a váltás vagy nagyon szar lesz az eredmény? Valakinek TAPASZTALATA van errõl?
A sebesség mindent megold.
Valaki próbálta már azt,h egy váltássegítõ fogak nélküli DH lánctányért felrak egy hagyományos hajtómûre? Mûködik így a váltás vagy nagyon szar lesz az eredmény? Valakinek TAPASZTALATA van errõl?