Sziasztok!
stp1, zscs: Én is valószínûnek tartom, hogy az UN26-ost tették bele nekem, az árából ítélve, mert 4500Ft volt az egész javítás. Ebbe egy komolyabb monoblokk nem fér bele az tuti. Elképzelhetõ szerelési hiba is, mert (szerintem) ugyanazt a mûanyag csészét tették vissza a gépbe, mint ami volt benne. Ugyanaz a sárga mûanyag cucc. Gondolom ha új lenne akkor más színe lenne. Szerintem az új csapágyhoz valót eltörték, és visszatették a régit, de lehet hogy már az sem egy 100-as. Köszi az ajánlást is, jókat írnak az UN54-esrõl.
stellaz, ridelife: A paripa 2009-es, de nem mentem vele sokat még. Amúgy használtan vettem itt a bikemag-on, és az elõzõ tulaj sem nyúzta halálra és õ csak 72km-t tett bele. Mondjuk õ sem egy kis termetû emberke, õ is 100 kg felett van egy kevéssel. Én meg kb 35-40 km-t tettem bele, de mindíg furcsa volt, hogy olyan nehéz tekerni. Elõször az agyváltóra fogtam, de nem az volt a ludas, hanem ez a francos középcsapágy. Amúgy garázsban tartotta a gépet, és a megtett km-ek miatt mondhatjuk újnak.
Az a gondom Srácok, hogy nincsenek szerszámaim a középcsapágy szereléséhez, mert ha lenne, akkor ki tudtam volna én is cserélni. Nem egy nagy kunszt az biztos. Kellene valami olcsó hajtókar lehúzó, és monoblokk kiszedõ szerszám, de még nem találtam olcsót és jót. Annyi szerszámot árulnak a bringához, hogy nem is tudom melyik a jó. Egyébként az is eszembe jutott, hogy kiszerelném a régi monoblokkot a montomból, és belepróbálnám az új gépembe. Az ha jól láttam akkor fém csészés, és még mindíg jó, pedig már 15 éves is megvan. Remélem jó lesz a gépembe. Az is négyszögtengelyes, tehát elvileg kompatibilis kellene hogy legyen, remélem a hossza és az egyéb méretei is stimmelnek.