Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)
Írta 2006. február 24. - 21:44
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. február 23. - 13:20
Írta 2006. február 23. - 13:18
Írta 2006. február 23. - 13:08
A sebesség mindent megold.
Írta 2006. február 22. - 20:51
Írta 2006. február 22. - 19:45
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. február 22. - 18:58
Sziasztok!
Street/dirtre milyen monoblokkot ajánlotok? Gigapipe DH, Raceface SRX vagy FSA platinum pro? Melyik lenne a legjobb? Max 10000ért van még vmi más ami jó?
Nem szeretek alkatrészek ellen beszélni konkrétan... Szóval azzal kezdeném hogy intenzív használat mellett 1 évig bírja tökéletesen... Aztán lógni kezd, szépen fokozatosan. Az FSA-ról beszélek. Nekem kettõ is volt, mert hál istennek volt kapcsolatom, kicserélték gariba az elsõt, gondoltam biztos kifogtam... De a második szinte kmr-re pontosan követte az elsõt. Ezt már használtam, errõl ennyit. Többihez még nem volt szerencsém...
Írta 2006. február 22. - 18:51
Street/dirtre milyen monoblokkot ajánlotok? Gigapipe DH, Raceface SRX vagy FSA platinum pro? Melyik lenne a legjobb? Max 10000ért van még vmi más ami jó?
Írta 2006. február 17. - 09:34
Egy ISTEN vagy!
Bejelentem, hogy egy éven belül a harmadik Nova hátsóagyam adta meg magát, csak ez most teljesen más tünetekkel.
Nem kísérletezem velük tovább. Saláék már hozzák a Mavic Enduro disceket.
Írta 2006. február 17. - 08:50
ok. Én nem akarom Endrét idegelni.
Csak egy kérdés. Volt már valakinek, hogy kattogott (hangosan) a PD 540 pedálja, vagy a Stylo Team hajtómûve? A többi alkatrészt már kizártuk.
Csak egy 5let. Nekem a szétrombolt racsni adott ki brutális kattogást, de úgy, hogy tutkóra a hajtókarra / középcsapágyra (vagy akár pedálra) gyanakodtam. Minden vezet arrafelé minden hangot, szóval elég nehéz megállípítani. Nézd meg, nem kotyog-e a fogsor a racsnin, mert ha igen, akkor azona lánc fura hangokat tud kiadni.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. február 16. - 23:39
Írta 2006. február 16. - 20:46
octalinket a ritchey a roox és az fsa csinál, bár az fsa-ban nem vagyok biztos.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. február 16. - 20:15
A sztori a következõ: Haver vett egy RPM hajtókart. Két lánctányéros fém rockguardos verzió, a nevét nemtom. Vett ugye isis-es monót is, mivel a vázat+villát+ a hátsó kereket még nem hozta el a boltból így otthon nézegeti unalmába és ekkor veszi észre, hogy a jobb az isis-es a bal meg octalinkes.
Biztos, hogy RPM mert kani nagy bettûkkel rá van írva mindkét karra. Visszaviszük csodálkozva a boltba, hogy biztos összekeveredet erre a boltos is azt mondja, hogy olyan nincs is:afro: . Így már 3-an csodálkoztunk és néztük.
Most azt mondta, hogy visszaviszi a nagykerbe, hogy cseréljék már ki vagy valami, de õ is parázik mert már szeptemberben hozta el és nem biztos, hogy visszaveszik.
Szóval mivel én még nem hallotam, hogy lenne RPM ocatlinkes h.kar ezért gondoltam megkérdem.( én csak shimanoról tudok+ olyat hallotam, hogy az FSA csinál octalinkes monót)
Írta 2006. február 16. - 19:11
Írta 2006. február 16. - 18:53
Ki látott/hallott már octalink-es RPM h.karról?
Mert én ma fogdostam egyet.......
Írta 2006. február 14. - 15:36
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. február 14. - 15:29
oka: a tengelyen levõ apró kosz
megoldása: szoftosan kell felhúzni a kart zsírral. (mert meg lehet vele tépni ugy, hogy még egyszer már nem rakod fel, tehát ésszel kell csinálni!!)
Írta 2006. február 14. - 15:24
Csak egy kérdés. Volt már valakinek, hogy kattogott (hangosan) a PD 540 pedálja, vagy a Stylo Team hajtómûve? A többi alkatrészt már kizártuk.
Írta 2006. február 14. - 15:01
ha elol a kis lanckerekre rakod a lancot
a hatso kereket pedig lefekezed akkor talan at tudod lepni az hatart ami maradando nyulast tud okozni az lancszem anyagaban.
de ekkor csak a pedalra szabad terhelned.
en nem mondom azt, hogy megnyulik a lanc.
mivel kopasbol adodik a lanc osztasanak valtozasa.
a sima no patetnt pedalokban sima golyos csapi van
ha van jo szervizes ismi akkor esetleg egy ranezest megerhet.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. február 14. - 14:57
gyaci: szeretném felhívni a figyelmedet az gomb használatára. 15 percen belül ingyenes