Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)
Indította
Cybe
, 2003. július 27. 12:04
Írta 2006. május 02. - 22:56
Tudom, hogy azis jó...meg könnyebb is - dehát akkoris.
Ez már az én egyéni hülyeségem.
Hehe - és 132g-al könnyebb a holzfeller - és ha még a kistányért is leveszem, akkor még könnyebb. És ha felrakom a fémRG-t, akkor egybõl szevasz súlynyereség
De a holzfeller az erõsebb is, vagy csak könnyebb? Mert alapból tiszta hülyeség lenne +zs-t kiadni rá - de ha ugyanannyiért is van...
Ez már az én egyéni hülyeségem.
Hehe - és 132g-al könnyebb a holzfeller - és ha még a kistányért is leveszem, akkor még könnyebb. És ha felrakom a fémRG-t, akkor egybõl szevasz súlynyereség
De a holzfeller az erõsebb is, vagy csak könnyebb? Mert alapból tiszta hülyeség lenne +zs-t kiadni rá - de ha ugyanannyiért is van...
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"
Írta 2006. május 02. - 22:55
ha te egy majd' 2 centi vastag ~20 centi átmérõjû plexit meghajtassz, gratulálok:) az az alkatrész kiválóan teszi a dolgát. nem hajlik jobban mint azonos fém társa.
nem ugy értettem a hajlást nagymester thez:P
Csak kb mint az azonos fém társa;)De anyagában rugalmasabb mint a fém.
nah meg mondjuk egy rockguard nincs 2 centi vastag..sztem...
Írta 2006. május 02. - 22:53
ha te egy majd' 2 centi vastag ~20 centi átmérõjû plexit meghajtassz, gratulálok:) az az alkatrész kiválóan teszi a dolgát. nem hajlik jobban mint azonos fém társa.
Írta 2006. május 02. - 22:52
Akkor lehet veszek tavalyi holzfellert. Árban kb ugyanaz...és azért mégiscsak jobban hangzik. Hátha jobb is
Írta 2006. május 02. - 22:50
Kössz.
Mostmár vágom miféle dolog lehet.
(De nekem akkoris a fém a szimpibb.)
Hajlik, de nagyon nehezen törik, jó kis anyag. azt nem tudom h ilyen helyzetben hogy s miként visselkedik de sztem nem lehet olyan vészes:)
Írta 2006. május 02. - 22:48
nekem meg a keskeny monó(ez szitne egyik bringán se lehetséges sajna) de ez nem tartozik másra:D válassz, rosszul dönteni nem tudsz. amelyik tetszik.Kössz.
Írta 2006. május 02. - 22:47
Kössz.
Írta 2006. május 02. - 22:44
elöbb nézz meg élõben is egy ilyen plexit. utána majrézz;)10körül van max.
És valami miatt szimpatikus is a dolog. (Lehet, h a SAINT-sége miatt.)
De ez a mûanyag rockguard... :-/ Lehet hamar ledobnám róla.
Az ok, h széles - de az újak meg direkt a howitzerhez vannak tervezve - és csak azzal mûködnek...és rosszat csak nem csinálnak - remélem.
erõs, törhetetlen.
Írta 2006. május 02. - 22:43
kieg: a PolyCarbon az milyen anyag??
Ploycarbonat: "törhetetlen" plexi , "mûanyag"
Írta 2006. május 02. - 22:43
10körül van max.
De ez a mûanyag rockguard... :-/ Lehet hamar ledobnám róla. (Aztán helyére fel egy tisztességes alu.)
Az ok, h széles - de az újak meg direkt a howitzerhez vannak tervezve - és csak azzal mûködnek...és rosszat csak nem csinálnak - remélem.
De ez a mûanyag rockguard... :-/ Lehet hamar ledobnám róla. (Aztán helyére fel egy tisztességes alu.)
Írta 2006. május 02. - 22:39
szeretsz terpeszben tekerni? mert a husi amúgy is széles.
amúgy sokba kerül? ha ~10 akkor bármelyiket veheted, a másiknál rosszabb nem lesz.
amúgy sokba kerül? ha ~10 akkor bármelyiket veheted, a másiknál rosszabb nem lesz.
Írta 2006. május 02. - 22:37
A Howitzer is ISISes, csak úgy néz ki, mint a Saint! (Erre alapozva akár kuwajó is lehet.)
http://ebike.hu/imag...0002347_001.jpg
http://ebike.hu/imag...0002347_001.jpg
Írta 2006. május 02. - 22:29
nekem a fémrockring-el ellátott Rockguard alnevû van, szal hogy volt-e az nem kérdés
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. május 02. - 22:27
azt sem tudom mi a vér az a howitzer, nem érdekelnek az újítások:) van xt és saint integráltam, meg isis-es holzfeller urbanom.beváltak, így egy jó ideig nem lesz csere:)
csak ajánlani tudom a régi truvákat, az ISIS-eseket, saját monóval(régi szintén) illetve végy integrált hone-t, lx-et, xt-t, saintot...ezek bizonyítottak.
csak ajánlani tudom a régi truvákat, az ISIS-eseket, saját monóval(régi szintén) illetve végy integrált hone-t, lx-et, xt-t, saintot...ezek bizonyítottak.
Írta 2006. május 02. - 22:23
Háde az enyém a dual hajtómûvön az tiszta fém volt...tuti, mert egy helyen meg lett kicsit koptatva.
Egyébként lehet tökmindegy - én nem csúszkálok rajta.
(De valahogy mégis okésabbnak túnik az alu.)
Tudom, hülye vagyok - ez van.
Blokkügyileg te sem tudsz semmit ugye? (Most pont én legyek aki kipróbálja a howitzert?)
Egyébként lehet tökmindegy - én nem csúszkálok rajta.
(De valahogy mégis okésabbnak túnik az alu.)
Tudom, hülye vagyok - ez van.
Blokkügyileg te sem tudsz semmit ugye? (Most pont én legyek aki kipróbálja a howitzert?)
Írta 2006. május 02. - 22:17
mi a ráknak fémrokring? ha eltöröd, meghívlak egy újra. sose fogod. csak könnyebb is. a régin, a triáloson volt 22-eshez, illetve az a nagy csúnya hajlított tányér volt alu, annál tuti erõsebb a plexi.
Írta 2006. május 02. - 22:16
hmm...régin is mûanyag volt??? Hát az enyémen tuti nem - az tiszta alu volt.
Ez a mûanyag izé nem is tetszik...jó az?? (Vannak fenntartásaim.)
Akkor most vegyem meg, aztán szedjem szét az egészet? Majd futkossak fémrockring után?
pff...
Bár - ha van még - vehetnék régebbit is...de valaki mondta, hogy a howitzer blokk jobb, mint a gigapipeok voltak - tehát lehet érdemes lenne új kart venni, és átalakítani.
kieg: a tavaji holzfelleren is mûanyag a cuccz?
Ez a mûanyag izé nem is tetszik...jó az?? (Vannak fenntartásaim.)
Akkor most vegyem meg, aztán szedjem szét az egészet? Majd futkossak fémrockring után?
pff...
Bár - ha van még - vehetnék régebbit is...de valaki mondta, hogy a howitzer blokk jobb, mint a gigapipeok voltak - tehát lehet érdemes lenne új kart venni, és átalakítani.
kieg: a tavaji holzfelleren is mûanyag a cuccz?
Írta 2006. május 02. - 22:09
csak el lesz baszva a lánvonal ha egy régi husit felraksz egy howitzerre
mert ~140 millis tengely kb, úgy emléxem
szal újhoz új, régihez régi
mert ~140 millis tengely kb, úgy emléxem
szal újhoz új, régihez régi
Autist Team:)
Írta 2006. május 02. - 22:06
régieken is müanyag. semmi jelentõsége.
régi truvák isis-es tengelyekkel jók. ha isis, mehet. ha nem, nem.
régi truvák isis-es tengelyekkel jók. ha isis, mehet. ha nem, nem.
Írta 2006. május 02. - 22:03
Jöhet egy 'okos' kérdés?
Az oké, hogy az új hajtómûvek csak howitzer-rel futnak, de a régiek is mennek vele, vagy a régiekhez csak a gigapipe + egyép ISISes cuccok jók?
Az oké, hogy az új hajtómûvek csak howitzer-rel futnak, de a régiek is mennek vele, vagy a régiekhez csak a gigapipe + egyép ISISes cuccok jók?