Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)
Írta 2006. augusztus 17. - 21:16
és hiába tépem, nem változik, de nem is zavar
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. augusztus 17. - 20:47
Írta 2006. augusztus 17. - 20:36
dave: lejott mar?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. augusztus 17. - 20:24
Írta 2006. augusztus 17. - 20:21
azt értettem, de ha rá van amúgy szorítva a testre a sor, abban már nem szoktak ide-oda játszani a dolgok
na, kapisch?
ezt én is értettem
majd holnap megmondják a szakik.
távgyógyítás off
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. augusztus 17. - 20:20
na, kapisch?
Írta 2006. augusztus 17. - 20:17
Írta 2006. augusztus 17. - 20:16
ha nem az egész mozog együtt, hanem a fogaskerekek egymáshoz képestis játszanak (ugye ilyenkor van a nagy tömb, a két kicsi, meg a zárókupak, asszem) akkor az a legvalószínûbb, h ezek nincsenek eléggé rászorítva, tehát csak meg kell húzni.
Írta 2006. augusztus 17. - 19:31
holnap szervíz.
csak tudni akartam kábé mire számítsak.
köszi
Írta 2006. augusztus 17. - 19:29
ami még érdekes, hogy a második legkisebb, az még plusz tud ide-oda mozogni egy kicsit a többitõl. (ide-oda) forgásiránnyal egyezõen és ellentétesen)
Az is megeshet hogy az a hosszú-kis imbuszcsavar van kilazulva ami összetartja az egész fogsort, több ötletem nincs sajna....ezeket ellenõrizd sztem...
Írta 2006. augusztus 17. - 19:26
Írta 2006. augusztus 17. - 19:23
Írta 2006. augusztus 17. - 19:20
értsd: kuka vagy csak kilazult?
Írta 2006. augusztus 17. - 09:35
Most ilyen költõi megnyílvánulásként csak annyit h ez az új howitzer xr blokk elég szar. Most a csapágy mozog v a tengely de biztos h nem a kar, vmi gáz van vele de a tököm tele van már. Többet truvativot nem veszek. Basszus a régi isis százszor jobb volt....
Hmm... Nekme is howitzer xr monoblokkom van, és én is érzek egy kis lötyögést, régebben azt hittem, hogy a kar mozog, ráhúztam és még utána is mozogott de már csak egy kicsit, gondoltam hagyom úgy majd idõvel kiderül mi lesz az... Tegnap is lötyögött de egy kicsit jobban (furcsa mód:S) és akkor már én is a monoblokkra gondoltam, így, hogy te is mondtad eléggé hogyismondjam betojtam az a rossz benne hogy jóo drága és mégsem olyan mint az ember gondolná... Igaz merev meg erõs de nemkéne kotyognia... Ráadásul Te (azthiszem) dirt-re használod, én meg nem (VC-re=varacskosdisznó krosssz ) Nah mindegy majd ha lesz valami változás írjál Te is meg én is írok...
További szép napot és Jó Tekerést...
Írta 2006. augusztus 16. - 21:10
köszi
Írta 2006. augusztus 16. - 20:51
majd vmi megtamasztva ovatosan kalapalni
esetleg befogva satu ... barmi megfelelo modon hajlitani
ha csavarodva van akkor csavarni köll
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. augusztus 16. - 20:44
(beleugrott egy 8-as, bár fogalmam sincs hogy..)
Írta 2006. augusztus 16. - 20:10
Megvan ittvan szép jó de... de csak holnap lesz beépítve !Endroo köszi ezt a rajzot ez marha nagy segítség!Szal a lényeg hogy holnapra lesz használható szerkezet az egészbõl addig csak nézegetem.Amúgy nagyon elmebeteg ez a Saint akkora mint egy ház és könnyebb a hussefeltnél szal beszarás!Amúgy truvativrol annyit hogy én ezt a szerkezetet 3 hónapig használtam és soha semmi bajom nemvolt vele egyszer se lazult le és kifogástalanul mûködött.Egyszer volt olyan hogy tekerésnél ha állva nyomtam valami nyekergõ hangot adott ki, húzgáltam össze vissza mindent mint a hülye és semmi aztán másnapra bekussolt és többet nem is adott ki hangot szal sztem jó ez teljesen ez a rendszer nekem kifogástalan volt pedig nyúztam mint az állat, kicsit nehéz szívvel adtam el bár ha ránézek a Saintra azonnal elmúlik ez az érzés !Szal sztem jó ez a truvativ de tény: van jobb is.
Írta 2006. augusztus 16. - 14:27
Most ilyen költõi megnyílvánulásként csak annyit h ez az új howitzer xr blokk elég szar. Most a csapágy mozog v a tengely de biztos h nem a kar, vmi gáz van vele de a tököm tele van már. Többet truvativot nem veszek. Basszus a régi isis százszor jobb volt....
Hány alátétet használsz??Ha nincsen monos terelöd,akkor hivatalosan 3 alátét kéne egy bal oldalra kettö pedig jobbra...nekem is kotyog néha meg nyekereg is mostanság-bár nekem bal oldalt nincs alátét jobboldalon egy alátét+terelö...csak annyi a baj hogy a terelö egy gyürünél vastagabb,de kettönél már vékonyabb