Hmm... Nekme is howitzer xr monoblokkom van, és én is érzek egy kis lötyögést, régebben azt hittem, hogy a kar mozog, ráhúztam és még utána is mozogott de már csak egy kicsit, gondoltam hagyom úgy majd idõvel kiderül mi lesz az... Tegnap is lötyögött de egy kicsit jobban (furcsa mód:S) és akkor már én is a monoblokkra gondoltam, így, hogy te is mondtad eléggé hogyismondjam betojtam
az a rossz benne hogy jóo drága és mégsem olyan mint az ember gondolná... Igaz merev meg erõs de nemkéne kotyognia... Ráadásul Te (azthiszem) dirt-re használod, én meg nem (VC-re=varacskosdisznó krosssz
) Nah mindegy majd ha lesz valami változás írjál Te is meg én is írok...
További szép napot és Jó Tekerést...
Most úgy tûnik h a kar (is?) mozog...de nem húzom senkinek az agyát tovább. Csak annyi még h amint lehet lecserélem egy lxre.
Tévedtem mikor ócsároltam a shimanot. Igaz szar agyakat gyárt de a hajtómûvei jók. Lehet hogy a megfelelõ hõkezelés és tervezés többet ér mint a high tech anyagok (bár ez a ruktionról nem mondható el),lehet hogy a hussefelt/holzfeller+team monoblokk jó, de annyi pénzér....áhh... A ruktionnál már újkorában a jobb kar könnyebben ment fel mint a bal....nemis csodálkozom hogy ez lett belõle...