Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
18261 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Ennyibe:http://ebike.hu/term...u/integralt/735
Az alsó a bolti ára, de Saint-ból fasznak 3 tányéros?

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts

a legújabbat nem tom, a mostani jobb helyeken 70 körül van.....DH VK futamokon van aki XT-vel, XTR-rel megy, ezek merevebbek és erõsebbek az LX-nél elvileg...

Én inkább egy sainten töröm majd a fejem ha leamortizálódik az lx...a saintnek is van ilyen állitólagos vkinek lelazul vkinek nem betegsége jah és asszem abból van 3 tányéros? és kb. mennyibe fáj...?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Értem!
akkor megnyugodtam azthiszem nekem sincs nagyobb hézag(mint 1mm) közte meg nem is kotyog én az lx-emet nem teljesen rendeltetésszerûen használom nem tom h az XTR-bõl mi maradna... mondjuk ki tudja...:) xtr-rel még nem láttam senkit zuzni... de biztos csak drága:D mennyibe is kerül pontosan?

a legújabbat nem tom, a mostani jobb helyeken 70 körül van.....DH VK futamokon van aki XT-vel, XTR-rel megy, ezek merevebbek és erõsebbek az LX-nél elvileg...

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts

Nekem mindig van egy kis hézag (kevesebb mint 1mm) az XT-nél mindig, addig a pontig lecsúszik, tovább nem, nekem nem kotyog, de azt a kis rést meg le kell szarni, vegyél új XTR-t....talán jövõre én is azt teszem....:D

Értem!
akkor megnyugodtam azthiszem nekem sincs nagyobb hézag(mint 1mm) közte meg nem is kotyog én az lx-emet nem teljesen rendeltetésszerûen használom nem tom h az XTR-bõl mi maradna... mondjuk ki tudja...:) xtr-rel még nem láttam senkit zuzni... de biztos csak drága:D mennyibe is kerül pontosan?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

nekem semmi bajom az integrált xt-vel. csavarokat kicseréltem a bal karban, és ennyi kb...

Nekem is kivan, pont végig fogja a menetet, de hiába húzom meg jól, addig a pontig két hét alatt lemegy, de csak akkor látni ha jobbról megnyomom....már télleg nem tok vele mit csinálni, de nem zavaró mer nem kotyog meg ilyenek...de télleg nincs egész 1mm....de már nem is zavar, most úgyis Revelation-t vagy Black-et kell venni a kis Pyxis orrába....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem semmi bajom az integrált xt-vel. csavarokat kicseréltem a bal karban, és ennyi kb...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Nekem mindig van egy kis hézag (kevesebb mint 1mm) az XT-nél mindig, addig a pontig lecsúszik, tovább nem, nekem nem kotyog, de azt a kis rést meg le kell szarni, vegyél új XTR-t....talán jövõre én is azt teszem....:D

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Értem köszi és boccs a kérdésért!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
micsoda egy hüyyye és unalmas kérdés!

kotyogás az lesz, amikor érzed, h játéka van a karnak a tengelyen... de ezt ne várd meg :) (ez egyben a lelazulás is)

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Hellosztok!
lehhet h hülye és unalmas kérdés de ha lelazul egy 2005-ös lx akkor az kotyog is? jha és az lelazulás ha a bal kar és a monoblokházon kivülálló bizbasz között van egy kis hézag?

elõre is köszi:
Vitya

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ja most épp arra várok
fujtam neki rendesen,reméelm valamit használ,ha nem akkor jön a hoszabb erõkar

no ez jó,áén is így gondoltam,csak jött egy hone variáció a képbe,hogy ezt arra lecseréljem...
de szerintem is jó ez amig jó,aztán akor majd saint vagy épp ami jó lesz akor majd

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
probald meg vmi csavarlazitoval izgatni aztan kicsavarni bikabol.

ha jon a persely nem gond
szedd ki aztan menetrogzito neki
vissza megvarni a szikkadast es ugy ki.

amig mukszik a holzi folosleges penzt olni masikra.
sz@rni bele merevseges lof@szba!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem tudom hová írjam igy ide került

beragadt pedált mivel tudom kihajtani?
holzi kar meg valami tappancs pedál,de rendesen öszegyógyult

illetve hogy a holzi kar+isis monot érdemes lenn-e lecserélni valami integrált hajtómûrendszerre,monoblokkon kívüli csapágyazással?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
3 tavtarto 68mm e ype valto nelkul
azzal 2 tavtart
1 tavtart 73mm e type nelkul
0 azzal

amugy par posttal feljebb tan meg kep is van rola

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Úgy tom igen, a 68-as monóházba a három alátéttel megy bele, így jön ki a 73mm, de ha nem akkor javítsatok...de et a Shimano-knál van így Raceface, Truvativ nagy "kérdõjel"...

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Az új integrált középcsapágy mindkét méretû középrészbe jó (68 ill 73 mm)?
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
PONTOSAN!!!:D

én megtettem. fájt is a szívem, de csontra levettem róla a kistányértartó szemeket... szaxerû felhasználás, nesze neked gari:p

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

jobb is lett volna csak muszály volt betenni egy hézagolót a láncvezetõhöz ugyanis a hajtókar belsõ részén van négy kis kiálló furat amibe menet van és az beleütött a láncvezetõbe (tudtommal az a négy kis furat azt szolgálja hogy ha kell kéttányérost tudok csinálni belõle bár szerintem elég nagy hülyeség hogy az ottvan pontosan emiatt)

flex ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Sziasztok!

Be lett építve a Saint és istencsászár olyan érzés mintha a betonon állnék és a tekerés vajpuha szal egy nagyon komoly hajtómû!A láncvonal javult kb egy fogaskereket ami nembaj sõtt nagyon örülök neki amúgy jobb is lett volna csak muszály volt betenni egy hézagolót a láncvezetõhöz ugyanis a hajtókar belsõ részén van négy kis kiálló furat amibe menet van és az beleütött a láncvezetõbe (tudtommal az a négy kis furat azt szolgálja hogy ha kell kéttányérost tudok csinálni belõle bár szerintem elég nagy hülyeség hogy az ottvan pontosan emiatt)Nah de mindegy lényeg az hogy szuperül mûködik!Mégegyszer mindenkinek köszönöm a segítségét!

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Hmm... Nekme is howitzer xr monoblokkom van, és én is érzek egy kis lötyögést, régebben azt hittem, hogy a kar mozog, ráhúztam és még utána is mozogott de már csak egy kicsit, gondoltam hagyom úgy majd idõvel kiderül mi lesz az... Tegnap is lötyögött de egy kicsit jobban (furcsa mód:S) és akkor már én is a monoblokkra gondoltam, így, hogy te is mondtad eléggé hogyismondjam betojtam :D az a rossz benne hogy jóo drága és mégsem olyan mint az ember gondolná... Igaz merev meg erõs de nemkéne kotyognia... Ráadásul Te (azthiszem) dirt-re használod, én meg nem (VC-re=varacskosdisznó krosssz :D) Nah mindegy majd ha lesz valami változás írjál Te is meg én is írok...
További szép napot és Jó Tekerést...

Most úgy tûnik h a kar (is?) mozog...de nem húzom senkinek az agyát tovább. Csak annyi még h amint lehet lecserélem egy lxre.
Tévedtem mikor ócsároltam a shimanot. Igaz szar agyakat gyárt de a hajtómûvei jók. Lehet hogy a megfelelõ hõkezelés és tervezés többet ér mint a high tech anyagok (bár ez a ruktionról nem mondható el),lehet hogy a hussefelt/holzfeller+team monoblokk jó, de annyi pénzér....áhh... A ruktionnál már újkorában a jobb kar könnyebben ment fel mint a bal....nemis csodálkozom hogy ez lett belõle...:(