Hát, igen... Az én tapasztalatom:Az van, hogy elgörbült a tengely (csámpás a hajtásoldalon+lötyög is). Mindez úgy, hogy úgy igazából egyszer voltam vele hegyen...
Ezenkívül túl széles (55mmes láncvonal), nagytányérra nem lehet felváltani vele, és középtányéron is keresztbe áll a lánc.
Túlzottan merevnek sem mondanám. Viszont nehéz. A lánc egyszer esett le, jó felszántotta a lekvár alu házakat. Csapágytömítés sincs gyakorlatilag. Állandóan utána kell húzni a csavart.
Egyszóval pocsék szerkezet. (ja ez két szó volt)
Már megrendeltem az integrált LXet 20ruppáért.
Maga a monoblokk nem lenne roszz de tényleg nagyon kint van és nem könnyû, és a bal karral nekem az van hogy rátépem izomból, és minden szuper, de ha rálépek "löttyen" egyet lefele, (mintha azok a vackok a karon, a bordák között nagyobb hely lenne mint a blokkon:S) nemhiszem hogy amiatt lenne mert szétb@sztam volna, mert nem ugrálok, és "hegyen se voltam" Aztán simán karlehuzo nélkül le lehetett venni (kb 1 honapja most nemtom...) szóval ez sem normális.
Kicsit szomorú, de a Ruktion maga szerintem jó lenne ha nem lötyögne, majd megprobálom azt hogy berakok izét, kócot vagymit és hátha úgy beragadna egy életre... Nekem vált(nagy nehezen) le meg fel...