Segítséget kérnék!A hajtómûvem mindkét karjában tönkrement a menet és nem tudom h hogyan lehetne megcsinálni.Gondoltam a perselyeztetésre de úgy halottem h az alu egy idõ után kinyúlik.más ötletem nincs.Kérlek segítsetek.
Menetfésût próbáltad már?
Segítséget kérnék!A hajtómûvem mindkét karjában tönkrement a menet és nem tudom h hogyan lehetne megcsinálni.Gondoltam a perselyeztetésre de úgy halottem h az alu egy idõ után kinyúlik.más ötletem nincs.Kérlek segítsetek.
Már az XT is elérhetõ 25000-ért (+ 2500 Ft a posta)hl2-es lx, újonnan 25, használtan tuti 20 alatt.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
gondoltam hogy az,nekem is howitzeres hajtásom van,csak nekem az egész fekete,gondolom azért mert az én monoblokkom xr,nem pedig team...bár kitudja...elvileg a team monoblokknak fém vagy ezüst színe van katalógus szerint,amit én néztem...Jaja, porvédõ, meg mint ahogy Facs mondta, ez akadályozza meg, hogy túlhúzd a kart.. Nekem is ilyenem van (Howitzer/Ruktion :S elég ratyi..)
Jaja, porvédõ, meg mint ahogy Facs mondta, ez akadályozza meg, hogy túlhúzd a kart.. Nekem is ilyenem van (Howitzer/Ruktion :S elég ratyi..)áhoj!
..
viktorider:a bal oldali hajtókarod meg a monoblokkod között mi az a fényes cucc???a porvédõ lenne?http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg