Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18261 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
vagy ha SS a gép, akkor az elérni kívánt láncvonaltól. ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A hajtómûtõl és a váztól.

A sebesség mindent megold.

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Sziasztok!

azt honnan tudhatom meg, hogy hány mm-es monoblokkot vegyek a hajtómûhoz?mitõl függ?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Mintha olvastam volna korábban a témáról, de valahogy nagyon nem találom, szóval: integrált tengelyes hajtásnál (truva firex konkrétan) lehet-e valamit játszani a tengelyhosszal, hogy single speed, menetes hátsó aggyal kombinálva kijöjjön a láncvonal?

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Köszi a gyors válaszokat!:D körülnézek neten,hátha van ilyen adapter,ha nincs akkor majd kitalálom mi lesz:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én úgy tudom hogy csak arra a vázra amin van olyan konzol....

lassú voltam és tudatlan is..:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
létezik iscg-normál adapter, de itthon nem elérhetõ.

rendelni lehet 1x euro :)

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Sziasztok, meg tudná valaki mondani nekem azt,h az ICSG-s láncvezetõt csak ICSG vázra tudom-e feltenni? Vagy fel lehet a hagyományosra is, normál módon? Köszi

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
bevállalnék egy szett lánctányért
bár gondolom nem olcsón mérik az effajta édességet

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

még szebb is tán
mifajta eza lánckerék?

Spécialités TA

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
még szebb is tán
mifajta eza lánckerék?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Így is szép
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás

Itt minden le van írva a szabadonfutókról: http://www.sheldonbr...freewheels.html
Igaz nem magyarul…
Ha nagyon le akarod egyszerûsíteni, akkor valóban a hátsó agynál a szabadonfutóval van gond, ezt ennél egyszerûbben nem lehet leírni. A megoldás, hogy visszaviszed a szervizbe … DaveRider a többit már leírta.

Okés. Kössz a helpet..:)

:)

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.560 hozzászólás
Itt minden le van írva a szabadonfutókról: http://www.sheldonbr...freewheels.html
Igaz nem magyarul…
Ha nagyon le akarod egyszerûsíteni, akkor valóban a hátsó agynál a szabadonfutóval van gond, ezt ennél egyszerûbben nem lehet leírni. A megoldás, hogy visszaviszed a szervizbe … DaveRider a többit már leírta.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
haliho!

ha nem tul drágán akarok hajtómüvet meg monoblokkot mit ajánlanátok?nem négyszögeset akarok..a powerspline és isis közt mi a különbség?köszi:)

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
itt most mirõl is van szó?:D magyarul légyszi.. tehát az aggyal van gáz?:)
hja a multhét pénteken lettmeg... még nemállt be az egész racsni rész ugy mitn multkor mûködik csak néha ugrik egyet.. ami veszélyes a khm férfi dolgokra föleg ha sietsz vhova és nagyon tekersz :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a szabadonfutóban ment tönkre a mechanika. valószínûleg az egyik kalapács eltört/beragadt vagy a rugója kiesett. vidd el szervízbe, ha tényleg pár napja cserélték és ha normális szervíz, akkor szervízgaranciában megcsinálhatnák újra...

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
sziasztok. Nekem lenne egy olyan problémám hogy, amikor tekerem a bikeot néha néha ugrik egyet az egész.. szóval tekerem aztán egy kattanás.. szal iyg ugrok.. deh nemmindig csak néha... fogalmam sincs miaz.. múltkor történt velem egy olyan eset hogy dombon fölfele tekerve ugyanilyen kattanást adott csak kicsit hangosabba aztán örökhajtóslett a bringa:D szóval nemlehetett gurulni vele igy a racsni beállt.. elvittem szervizbe, aztán vmit kisceréltek rajta vmi papucsot tettekrá v mittoménmit nememlékszemmár.. aztán pár napigjóvolt demár megint kezdi... vki vmi ötlet? biztos volt már vkinek ilyen:) ha értelmetlenûl sikerült leírnom kérdezzetek:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Figyi, most egy ss-hez kell neked új középcsapi? Ha igen, akkor ne azzal foglalkozz, milyen volt eddig benne, hanem h milyennel lesz egyenes a láncvonal. Sztem vedd meg a racsnit (van bõven eltérés a különbözõ típusok közt), mérd le a lánvonalat, és ahhoz keress monoblokkot. Hajtókartípus alapján meg lehet mondani, h kb. mekkora tengely kell.

igen, sshez kell. és ez egy jó ötlet, erre nem is gondoltam..:)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Nézzenekoda, ezexerint mégis rejtjeleznek. Bocsesz.
Asszem az enyémre (talán valami XT) rá volt írva mm-ben.

Figyi, most egy ss-hez kell neked új középcsapi? Ha igen, akkor ne azzal foglalkozz, milyen volt eddig benne, hanem h milyennel lesz egyenes a láncvonal. Sztem vedd meg a racsnit (van bõven eltérés a különbözõ típusok közt), mérd le a lánvonalat, és ahhoz keress monoblokkot. Hajtókartípus alapján meg lehet mondani, h kb. mekkora tengely kell.