A Hone tekintetében nem hagynám ki a következõ meghatározást: "& enduro MTB components." Na most egy elöl-hátul "6-ot mozgó gépezet, mint például az enyém, az pontosan ez a kategória (long travel trail vagy enduro; kinek melyik tetszik jobban). És én ezzel déházom - természetesen figyelembe véve az alkatrészek és a váz határait - és Semmeringen kíválóan teljesített, ami egy egészen finom pálya. Az tény, hogy Willingen-ben vagy Champéry-ben visszafogottabban mennék, mert oda már kevés lenne. A Hone kapott már hideget-meleget, és zokszó nélkül bírja a kiképzést, maximálisan megérte az árát.A Hone-t is AM bringához ajánlja a Shimano, ezt Neked illene tudni, arról nem is beszélve h. abból ugye van acéltengelyes verzió...
Alapesetben kb 2-3-4 mm van nagytányér kónusz verzióban az elsõváltó-lánc között, nem tudom mi lenne itt a hiba, talán csak nem kéne úgy terhelni
Abban igazad van hogy dirtben nem vagyok 100%-ig kompetens, de a Simanyo sem véletlen osztja szét kategóriákra az alkatrészcsaládokat, az LX pedig cc-túra kar.
Nehéz a többi cc karhoz képest. Az UFO felnit sem a DoubleWide-al hasonlítom össze O.o
De Ti tudjátok, csak én nem mernék vele nagyobb ugrást bevállalni....
Nem kell széttépni, ez az egyéni, szubjektív véleményem.
Az LX-et vehetjük mindenki hajtómûvének, vagyis öszvér megoldás, melynek szinte mindenhol jól kell teljesítenie. Ennek megfelelõen van benne anyag bõven, hogy bírja is a terhelést. Aki tudja, hol vannak a határai, az nem fog 4-5 méteres letöréseket ugrani vele. De meglepõdnél, hogy mit és mennyit kibír. Kérdezd csak Salát!
Az viszont tény, hogy csak DH-ra én is Saint-et vennék.