Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
18261 replies to this topic

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

nekem volt 908, 1 evig birta.
Elszakadt egy eroteljesebb tekeresnel.
Terdemet meg jol belevagtam a teloba :(

Nekem is 908 van... :D
Remélem én nem igy járok, mert már én sajnálom a térdemet... Ahányszor taknyolok csak azt verem be... :(
Mondjuk ott a térd-sipcsont védõ!

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts
nekem volt 908, 1 evig birta.
Elszakadt egy eroteljesebb tekeresnel.
Terdemet meg jol belevagtam a teloba :(

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Szerintetek jók a Connex láncok?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Vki használ v használt már sram pc-38-as láncot?Kíváncsi lennk a véleményére E között és egy Pc-48-as között gondolkodok.dirt streetre kellene.
Kössz a válaszokat

PC-48, a 38as hulladék kopik mint a szemét.

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Lánc csere megvót, ugrál mint a veszedelem, holnap mehetek vissza fogaskoszorúért is :/
Xt lesz nekem is.

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Vki használ v használt már sram pc-38-as láncot?Kíváncsi lennk a véleményére E között és egy Pc-48-as között gondolkodok.dirt streetre kellene.
Kössz a válaszokat

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,702 posts

legalább runtime error volt? :-|

szerencsére bootolás közben felfedeztem a hibát, még csak félig volt szétnyílva a szem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

amugy ez enegem is érdekelne h melyik a tartosabb a pg990 es piros tartobakos vagy egy XT. mert ez a 2 alternativa, ami azért még elérhetö áru de jo kategoria. /most ideiglenes amig birja sram pg950 est tettem fel./

olyan ember akinek adok a véleményére és van bõven rálátása a dologra. aszerint az xt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Erre úgysem kaptok választ, nincs olyan ember, aki mindkettõt pontosan ugyanolyan körülmények között használta. Mindkettõ jó választás.

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
amugy ez enegem is érdekelne h melyik a tartosabb a pg990 es piros tartobakos vagy egy XT. mert ez a 2 alternativa, ami azért még elérhetö áru de jo kategoria. /most ideiglenes amig birja sram pg950 est tettem fel./

országutti

országutti

vendég

• fórumtag
  • 45 posts

/feltehetõen a láncban 10 biten volt kódolva az élettartam.../

legalább runtime error volt? :-|

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
vhol volt annyiért a piros sram is ....tán bikemarket-en

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

tartóbakos fogassorból melyik az, ami relatíve "olcsó" és jó? xt, pg980? melyik a jobb, az xt vagy a pg980? (alapvetõen sram párti vagyok, de a fogassornál egy árban vannak, és ott azért nem mindegy, hogy azt a 10 rongyot 1500 vagy 5000 kilcsi után kel újra kidobnom. hajtómûvet meg csak shimanot.)

most van xt 10 rugóért......és sram párti vagyok de az újak nem olyan jók(kevésbé tartósak)...szal sztem xt....egy súlyban van a piros srammal és most vagy 5K-val olcsóbb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tartóbakos fogassorból melyik az, ami relatíve "olcsó" és jó? xt, pg980? melyik a jobb, az xt vagy a pg980? (alapvetõen sram párti vagyok, de a fogassornál egy árban vannak, és ott azért nem mindegy, hogy azt a 10 rongyot 1500 vagy 5000 kilcsi után kel újra kidobnom. hajtómûvet meg csak shimanot.)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,702 posts
1023 km-nél kellett új lánc, azóta sem ugrott egyszer sem, pedig valami turney szintû koszorú volt, és azt nem cseréltem le.
/feltehetõen a láncban 10 biten volt kódolva az élettartam.../

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
700km után talán még bevállalható egy új lánc
de sztem ezzel a lendülettel vehetsz kettõt is és cserélgesd õket néha, úgy tovább tart!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Attól hogy elszakadt még használható, beteszel a szakadt szem helyére egy patentszemet és kész. Valószínû, hogy új lánccal is elmegy még a fogaskoszorú, ha nem 30as lábforgással tekersz.

A sebesség mindent megold.

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
kb 700 km után elszakadt a lánc (legócsóbb shimano). Boltba mondták hogy lehet fogaskereket is kéne cserélni mert elképzelheõ hogy ugrani fog rajta az új lánc. Egyébként a fogaskerék is gagyi deore. Tényleg sanszos hogy eddig brta a lánc-fogaskerék páros? Ha lecserélem xtr láncra és xt fogaskerékre mennyi a várható idõtartam?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

fogsorcsere akkor is áll, ha a hajtómû is cápafogas akkor kell abból is uj

én már nem költök a mostani bringára.. csak minimálisat, ez meg elég húzós lenne.. köszi szépen..

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
fogsorcsere akkor is áll, ha a hajtómû is cápafogas akkor kell abból is uj

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/