Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18262 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
-60g és állítólag kicsit tartósabb tányérok, nekem megérné a +5e-t.

A sebesség mindent megold.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
5e-el többet érhet egy XT hajtókar az LX-nél? :chin:

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
SX.5 is müxik Sx.4 váltókarral ugye?Am meg egySx.5 árából tok venni két SX.4-et vagy3.0 csak ebben a .....országban nem lehet sehol kapni sx.4-et még a nagykernél sincs és 3.0-ból is csak néhány darab van.A véleményekbõl arra következtetek h inkább sram mint shimano.?Ja és 4.0 sehol nem találtam a testbike-on kívül.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Dirt/street-re a legjobb, ha nincs váltód (nincs minek letörnie), a sramon kívül még megpróbálkozhatsz egy sora vagy tiagra váltóval és alivio karral.

ok, rendi ajanlottak mar masok is a tiagra valtot, ejjsze az lesz. Single speed nem jo, ha arra gondolsz, nem dirt/street hanem freeride, enyhe dh, egyeb baromkodas, de nem dirt jump. Szoal kellenek azert a sebessegek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Dirt/street-re a legjobb, ha nincs váltód (nincs minek letörnie), a sramon kívül még megpróbálkozhatsz egy sora vagy tiagra váltóval és alivio karral.

A sebesség mindent megold.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Szerintem minden váltónak mûanyag a görgõje gyárilag, még egy XTR-nek is... Az viszont igaz, hogy össze van szegecselve, nem lehet cserélni (elméletileg).

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Sziasztok!Egy kicsit off topic de néhányan már írtak ide váltóval kapcsolatos dolgot.Mivel a váltók váltókarok topicban nem válaszoltak felteszem itt is azt a kérdést hogy sztetek melyik párosítás lenne a jobb dirt streetre Shimano Alivio h. váltó Alivio váltókarral v pedig Sram 3.0 h. váltó Sram SX.4 karral?
Válaszokat elõre is köszi

Nekem Sram 4.0 van, SX4 karral. Tökéletes, és nem csapdossa a váznak magát.

edit: csak annyi a baja ennek a Sram 3.0, 4.0-nák h a görgõk mûanyagok és nem lehet cserélni õket. Ha van egy kicsit több pénzed akkor inkább SX5-öt vegyél. ;)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
dirt streetre alvio :scared: ami müanyag (egy jo része):D
csak azt ne....

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
sram mivel az nem tud a vázhoz csapódni.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Sziasztok!Egy kicsit off topic de néhányan már írtak ide váltóval kapcsolatos dolgot.Mivel a váltók váltókarok topicban nem válaszoltak felteszem itt is azt a kérdést hogy sztetek melyik párosítás lenne a jobb dirt streetre Shimano Alivio h. váltó Alivio váltókarral v pedig Sram 3.0 h. váltó Sram SX.4 karral?
Válaszokat elõre is köszi

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

szted?

fogalmam sincs. pont ezért kértem segítséget.

azóta már megpldódott a kérdés így az árat is figyelembe véve az idei lesz belõle.
na peace!

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

na ok de mi az igazi a brutalkodasra ? mien valto ? es te most miet hasznalsz ?

Vegyél Sram SX5-öt az elég jó árban van, és azthiszem jó hozzá az SX4-es Trigger Shift! Nekem is az van...

Feltöltött kép

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
kezdjük otthogy én cc-zek. városba aszfalon nem vol gond sose. erdöbe lefele nekem is a vázhoz csapodott.
most egy pár évvel régebbi xtr hátsóváltom van.
44/11 v 12 be azaz nagytányér konusz közeli állapotban néha még ezt is simán vázhoz csapom. pl mos bükk marcin is lefele 60 körüli temponál hallottam h a villán csattog :D

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

most már lecseréltem de par honapig igy hasznaltam a deoret :)
ha nincs más bajod vele akkor ez a sufni 2 perces munka megoldja a problémádat ;)
egyébként neked vmi rövidkanalas hváló kellesz majd

na ok de mi az igazi a brutalkodasra ? mien valto ? es te most miet hasznalsz ?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
most már lecseréltem de par honapig igy hasznaltam a deoret :)
ha nincs más bajod vele akkor ez a sufni 2 perces munka megoldja a problémádat ;)
egyébként neked vmi rövidkanalas hváló kellesz majd

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

beabox: deore hásóválóm nekem is csaTTogoTT a vázamon. én az csinálam h egy kis belsö darabká szigszalagozam a vázra. azT meg hagy üTögesse :D

Es maradt a Deore ? Nem cserelted le ? Sufni tuning rulz ? :P

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
beabox: deore hásóválóm nekem is csaTTogoTT a vázamon. én az csinálam h egy kis belsö darabká szigszalagozam a vázra. azT meg hagy üTögesse :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha a lánctányérokból indulunk ki, akkor biztosan frissebb-lágyabb-hamarabbszarrámenõ, de leginkább drágább lesz! :D

És pedig már majdnem vettem egy 08-as hajtómûvet. Utána szembesültem a tányérok árával, valamint azzal, hogy a tányérfelfogatás csak önmagával kompatibilis. Heló. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
szted?

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
lenne egy rövid kérdésem:
van külömbség a mostani, és a '08 XT fogassor között?
mert erõsen gondolkodom az ide beszerzésén. vagy inkább várjam meg a '08-ast?