pite: sztem senki sem fog neked ebbe tutit mondani.
vki ezt részesíti elönyben vki azt.
felteszel egy bármilyen láncot és elszakad akkor az nem jelenti rögtön azt hogy szar az adott lánc.
az is lehet h csak helytelenül lett összerakva vagy meg lett eröltetve....
de hogy miért nem birod még összerakni és tovább használni ha még csak kevés km van benne ezt nem birom felfogni.
na mind1. vegyetek deoret 2500 ért oszt cserélgessétek gyakran 
Össze van rakva... De minek cserélünk x idõnként/km-enként fékbowdent, miért nem várjuk meg mindig hogy elöbb elszakadjon?
Eleve ahogy összerraktuk ott egy szép mélyedés van a csapban; nagyobb a válla, szerintem sokat nem fog már kibírni; ezért is gondoltam hogy nem nagyon halogatám a cserét...
Persze, nem azt mondom hogy szar az összes ikszté; de ahogy nem hallani mostanában állítólag sok jót a sramról, így halkan megjegyeztem hogy nálam sem ugrott épp 15 pontot felfele a láncom népszerûségi idexe...Ill olyat vártam aki használt egyik után másikat és volt vmilyen pozitív/negatív tapasztalata; vagy szervizelget ilyeneket, stb. Vagy põlõ tudja miben másabb az iksztéer az iksztétõl,krosszsztep a simától...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám