Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
18262 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Ezzel nem tudok egyetérteni.

hát az a 2 amit én próbáltam baromi szar volt az xt-hez képest....

mellesleg az idei deus xc -ami nem is evolve kategória- kidolgozásra kifejezetten igénytelen a régiekhez képest. szal lehet a régiek jobbak voltak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

tányérok váltásteljesítménye botrányosan szar

Ezzel nem tudok egyetérteni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

evolve vs. deore-hoz csak annyit hogy az evolve-nak csak a tányérszettje többe kerül mint egy komplett deore hajtókar. (és ez nem véletlen)
ezzel a nem a deoret akarom lealacsonyítani, de azért egy evolve sztem jóval tartósabb...

kinézetrõl nem mondok semmit. azt mindenki döntse el ki-ki maga hogy neki mi tetszik...

az hogy mennyibe kerül az egy dolog, attól legfeljebb a májerfaktora nagyobb

ugyanolyan távolkeleti tömegtermék, nehezebb, a rf középcsapi szarabb mint a shimano, tányérok váltásteljesítménye botrányosan szar. és talán a tányérok többet bírnak, de nem biztos.

magam részérõl akkor se raknám fel a bringámra ha ingyen kapnám (az árán viszont vennék 2 slx-et vagy 3 deore-t.)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Isis mono nem bírta sokáig :-x

no igen,ki mire használja.... :chin:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Isis mono nem bírta sokáig :-x

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
evolve vs. deore-hoz csak annyit hogy az evolve-nak csak a tányérszettje többe kerül mint egy komplett deore hajtókar. (és ez nem véletlen)
ezzel a nem a deoret akarom lealacsonyítani, de azért egy evolve sztem jóval tartósabb...

kinézetrõl nem mondok semmit. azt mindenki döntse el ki-ki maga hogy neki mi tetszik...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Meg a Deore likas.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

ezt azért mégsem kellett volna ....

pedig az. árban is, teljesitményben is. sõt, a deore könnyebb.

parej: elég lesz csak kézzel oldalra mindkét irányban meghajtani a láncot

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
azt még nem probáltam, mert eszembe sem jutott. :)
most az jön, köszi
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
mit értesz fizikai behatáson?
a láncbontó segít. kicsit mozgasd át a csapot vele. egyik irányba picit kinyomod, majd a másikba vissza az eredeti helyére, aztán az elsõ irányba épphogy. elvileg jónak kell lennie. sufni, de ez van.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
sziasztok,

ha mindenfele fizikai behatas ellenere is benne marad a lancban a "v"-szerü kipuposodas, akkor azzal mit lehet csinalni??

sorry, nincs eekezetem :(
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

pedig kb igaz.....legfeljebb szebb ha valakinek az tetszik

CrazyShadow

CrazyShadow

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Elõbb Funn Hooka-t akartam venni, mert az ''szakitósnak'' tünt de az már jóval 100 eur fölé szaladt vona...és akkor megláttam a (http://www.bullbikes...uftalarm_on.gif) Truvativ Luftalarm-ot :love1: van szép választék(25,30,33,34,36,39T) a fogak között is,szép kis bashguard...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
By enté.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

Evolve egy Deore szintû hajtókar.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Nekem most Husselfelt van kézzel megfogom mint a állat húzgálom és látszik hogy mozog 5mm-t is!Én sem vagyok nagy 80kg-vel!Mondjuk a másik bicajomon LX HT2 van és az nem rugózik!
A Truva-n kortyog az egyik kar:rocketman

Hát még szerencse,hogy nem kézzel tekersz :D Viccet félretéve,elképzelhetõ de mondjuk én annyira egyszerû "rider" vagyok,hogy nekem mindig is ugyan olyannak tûnt a tekerés akár milyen hajtókarom volt. Valahogy nem vettem észre tekerés ,lejtõzés,vagy ugrálás közben,hogy hajlik. Jelenleg egy Fsa-m van de istenigazából nekem ugyan olyan feeling mint a többivel volt.
Viszont ami egy kalap sz.r az a gigapipe a truvától!!! Valahogy mindig az került hozzám (3 db fordult meg nálam eddig) és akár mit csináltam vele recsegett-ropogott míg nem besokaltam és megvettem a b+ 4 iparicsapis monoját azóta eltelt másfél év és tökéletesen mûködik. Na igen,ilyen ez a popszakma! :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

De miért nem méred le a monoblokkházat egyszerû vonalzóval?

Nincs pontos mérõszerkezete... :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

sziasztok,azt honnan lehet tudni,hogy a középcsapágyházam 68mmes vagy 73as?nincsen pontos mérõszerkezetem.:( tavalyi xt monoblokkom van,persze ez csak akkor segítség ha ebbõl egy fajta méret van.elõre is köszönöm.

Hány alátét van a bal oldalon?

De miért nem méred le a monoblokkházat egyszerû vonalzóval?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
sziasztok,azt honnan lehet tudni,hogy a középcsapágyházam 68mmes vagy 73as?nincsen pontos mérõszerkezetem.:( tavalyi xt monoblokkom van,persze ez csak akkor segítség ha ebbõl egy fajta méret van.elõre is köszönöm.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
semmire, mert isis-bõl csak egyféle van. a láncvonalra, illetve a monó tengelyének hosszára figyelj. 113-as van a bmx-ekhez.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell: