Bigtibi: Néztem feszesebb és lazább bowdennel, az alsó pozíciót nem nagyon babráltam, csak annyira, hogy ne essen le a lánc, a felsõ pozíciót legszélsõ helyzetbe engedtem, gyakorlatilag úgy ki van tekerve az állítócsavar, hogy lötyög. Gyakorlatilag bowden nélkül kézzel kihúzva sem jönne kijjebb.
xian: Nem tudom mire gondolsz pontosan, valami ékre, aláhézagolásra gondoltam, csak hogy jobbra mozduljon el az egész elsõ váltó mindenestõl.
Azóta támadt olyan ötletem, hogy nem lehetne konkrétan a terelõkeretet elhajlítani, hogy ugyanaz a váltóállás másmilyen váltóváll pozíciót jelentsen? Nem egy drága váltó, valami alap shimano. Köszönöm a segítséget.
Ezzel annyi a bibi, hogy a bilincs pont jó a vázra. Max ha nem érne össze a bilincs két vége, csak a csavar tartaná. Vagy te is épp így gondoltad? Végülis a bilincs mûanyag, gondolom hajlik annyit.
Pl ez? :
http://ridebike.hu/t...licsről fdm410/Azt nézem, hogy van 3 méret, és nekem kicsi a váltó és a váz, ez meg kicsirõl nagyra bõvít, szerintem a kicsirõl közepesre jobb lenne, talán még be is férne.