.A bowden darabra van, nem méterre.
Ez nem egészen igaz. Valósz. tényleg gyakoribb az elõrevágott, de a szokásos profi boltban (Routens) nekem mindig levágják m-re. Bp-n pl. Hugónál is vettem rõfre mért bovdent.
.A bowden darabra van, nem méterre.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Tiszafüreden összesen két bicikliszerelõ van. Az egyik (mint olvashattátok) nem foglalkozik agyváltóval. A másikkal meg összekaptam pár éve és oda nem fogok többet menni.
Úgy látszik nekem kell kicserélnem... De az meg nem gazdaságos, mert akkor ugye vennem kéne pár méter bowdent, amikor nekem nem kell olyan sok.
Egyébként ez a bowden a bicikli vázában van vezetve, nem értek hozzá, hogy van rögzítve és legfõképpen hova. (?)
A sebesség mindent megold.
És milyen volt elõtte?
Ma is tanultam valamit.
És szerintetek agyváltós bicikli bowdenjét miért nem cseréli ki? Ördöngõsség?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
CUBE... your life!!!
amugy majd ha vegeztel, akkor le tudod ugy is csekkolni hogy jo-e a hossz, hogy levaltasz elol-hatul a legkisebb kerekre [keresztben lesz a lanc de most az mindegy]. Akkor a hatso valto kanala szinte vizszintesen hatrafele kell hogy alljon de ugy hogy meg mindig feszuljon a lanc.
ha igy all akkor tul hosszu
igy kb jo
en mindig igy csinaltam, es szerintem egyszeru, es jol is adja ki.
2literes flakonba egy kicsi benzin. láncot beledug a lyukon. kupak rá. rázogatod pár percig. üveg szétvág, lánc kivesz, letöröl.
én ezt szoktam.