Jajj, ne haragudj :S.
Most ugrott be hogy említette: "Hollowtech II -s a hajtás".
Szóval azt mondod hogy 15e-ért drága? Vagy így már nem?
az úgy reális lehet
Jajj, ne haragudj :S.
Most ugrott be hogy említette: "Hollowtech II -s a hajtás".
Szóval azt mondod hogy 15e-ért drága? Vagy így már nem?
annyiért sztem szokott lenni az apróban integrált is, én max 10-et adnék érte
ippeg vehette 2008-ban , akkor forgalomba került itthon egy rakasz oktás lx meg xt hajtómû
más kérdés hogy oktás xt 2005-ös évjárarat sztem nem nagyon lehet mert akkor már ht2-es volt (asszem 2004-tõL)
Sziasztok.
3-4!? éves Shimano Deore XT /octalink/mono+hajtókart érdemes megvenni? Aki árulja azt mondta hogy 2008ban vette, de a cucc '05ös évjáratú.
Nem tudom higgyek-e neki.
Amúgy 15.000ért lenne.
szóval így néz ki, ez valami foncsor-szerû dolog lehet rajta, ami lepattogzott
tessék itt a link:
K
Az a kis fehér vmi a tengelyen, a papírtörlõkendõnek egy fecnije, amivel áttöröltem a tengelyt:)
RAUH-Welt
B E G R I F F
szóval így néz ki, ez valami foncsor-szerû dolog lehet rajta, ami lepattogzott
tessék itt a link:
K
Az a kis fehér vmi a tengelyen, a papírtörlõkendõnek egy fecnije, amivel áttöröltem a tengelyt:)
Nem sub20-al. Ez egy Magellan Crater volt truvativ power spline monoblokkal. Amúgy sztem egy szétszedést megér abból sok minden kiderül az állapotát tekintve is, fõleg, hogy használtan vetted.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Ugyanúgy sub20-assal? Vagy más monoblokk volt? Ha igen milyen?
Köszi
Üdv
Nálam is volt hasonló jellegû kattogás én akkor monoblokk cserével orvosoltam is a problémát. De ismerõsnél elõfordult már olyan, hogy a pedálnak a fém keretét rögzítõ csavarok ki voltak lazulva és azért kattogott.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers