ha elkezded alátétezni, akkor rövid lesz a csavar, ami összefogja.
Hmmm. És mi a megoldás? Mit javasolsz? Ezek szerint nem kompatibilis a rendszer?
ha elkezded alátétezni, akkor rövid lesz a csavar, ami összefogja.
ha elkezded alátétezni, akkor rövid lesz a csavar, ami összefogja.M582-es hajtómû M770-es középsõ tányérral.
Sziasztok.
A fenti kombót állítottam össze úgy, hogy a lánckerék belsõ pozitív ívét átalakítottam, hogy felmenjen a hajtómûre, de..
A váltás minõsége nem az igazi. 22-rõl 32-re nehezen vált fel, mintha nagy lenne a kettõ közötti távolság. Viszont 32-rõl 44-re meg túl hamar.
Életképes ötlet a hajtómû és a középsõ tányér közé alátéteket tenni hogy így a kicsi és nagy tányér között középre kerüljön a lánckerék?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Reméljük még az sem lesz. Mert igazából utána néztem és pár helyen 9-esel kompatibilisnek írták, és már volt dolgom pl.: elõzõ generációs (nem a 2011-es) Alivio hajtómûvel felszerelt 9 sebességessel és ott nem volt semmilyen gond, de reméljük a legjobbakat.
Köszönöm!
igazán nagy gond nem lesz, mûködni fog, de nem lesz tökéletes.
Rob, nyugtass meg
hogy, a gyári ajánlás ellenére az új 10-es rendszerhez való hajtómûvek, gond nélkül jók 9es systemhez is.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
igazán nagy gond nem lesz, mûködni fog, de nem lesz tökéletes.
Nem erre találták ki, egészen másra tervezték.Motorolajokkal van tapasztalat?
tudom, hogy nem kifejezetten kerékpárokhoz van, de az a kérdés, hogy papíron túl jó hozzá, vagy tökéletesen alkalmatlanok erre a célra.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Legjobb nincs, minden jónál van jobb !
Én Hanseline MTB-öl -t használok, szerintem jó. A német BikeMagazin is nagyon jónak mondta egy régebbi lánckence-tesztben.