Pedig ugyanaz a csapágy és tömítés van bennük, kivéve az xtr-t.
Lehet csak pechem volt. Mindenesetre érdekes, amit mondasz - mert akkor miért kerül többe az XT a sima Deore-nál?
Pedig ugyanaz a csapágy és tömítés van bennük, kivéve az xtr-t.
Van egy másik aspektusa is a dolognak - a középcsapágyak között viszont igen nagy a különbség: szerintem ezért megéri az XT, 5000 különbözetért legalább egy évig nem fog szétmenni a csapágya. Saját tapasztalat, hogy a Deore, LX, XT, XTR csapágyak élettartama "lépcsõnként" duplázódik.
A sebesség mindent megold.
Van egy másik aspektusa is a dolognak - a középcsapágyak között viszont igen nagy a különbség: szerintem ezért megéri az XT, 5000 különbözetért legalább egy évig nem fog szétmenni a csapágya. Saját tapasztalat, hogy a Deore, LX, XT, XTR csapágyak élettartama "lépcsõnként" duplázódik.
Az SLX nekem is tetszik, csak nem találtam itthon Trekking változatban /cross bicót tekerek/
figy Te tudod mire akarsz költeni. ha fussa és tetszik, vedd amelyik szimpibb.
én pl slx-et vennék magamnak , de csak azért mert az tetszik a legjobban. kicsit gondolkodva viszont nem vennék deore-nál jobbat mert 1ébként semmi értelme. részemrõl nincs érezhetõ és értékelhetõ különbség köztük.
Jó árban lenne. XT 30E LX 25E Úgy gondoljátok fölösleges pénz pazarlás!?
õszintén szólva, bõven elég a deore is...(nagy többségnek montiba is)
Feltehetõen nem mind a kb 114 lehetõséget mérted végig elõször, csak párat, ahol nem látszott a nyúlás, míg másodjára pont belenyúltál. Velem legalábbis elõfordult ilyen.
Feltehetõen nem mind a kb 114 lehetõséget mérted végig elõször, csak párat, ahol nem látszott a nyúlás, míg másodjára pont belenyúltál. Velem legalábbis elõfordult ilyen.[...]Viszont érdekes, és már nem elõször fordult elõ a láncommal, hogy gyakorlatilag 6000 km-nél még a 0,75 sem esett bele, most, 300 km-el odébb pedig már a 1-es is.
Fun Works S-Light MTB 3-fach Kurbel incl.Ceramic Innenlager 720g - Action Sports-Bike Onlineshop
Ezzel a hajtókarral van valakinek tapasztalata?
aerozine néven fut, keresgéltem én is német fórumokat, de ott sem találtam tapasztalatokat róla - sajnos.
Aerozine Bike
ha megtudsz valamit, írj, érdekel engem is
aerozine néven fut, keresgéltem én is német fórumokat, de ott sem találtam tapasztalatokat róla - sajnos.Fun Works S-Light MTB 3-fach Kurbel incl.Ceramic Innenlager 720g - Action Sports-Bike Onlineshop
Ezzel a hajtókarral van valakinek tapasztalata?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hi
Indulásnál voltak láncugrások meg kattogások így ezért cseréltem láncot meg a fogaskoszorút,de még mindig van kisebb kattanás nem olyan sûrûn mint elõtte,ugrás viszont nincsen. Ez normális ? kb 15km mentem eddig vele.