Vadonat új FSA ( https://shop.fullspe...pf30-73mm-frame) középrészt vettem, így biztos a vázban recseg, az a baj, berakáskor érzékeltem, hogy igazából két ponton fekszik fel a csapágycsésze nem pedig az egészen, gondolom nem tökéletes kör alaku a váz középrésze, így tud "mocorogni" hajtás közben, kész agyrém😕😫.Nem zsirt tennek ilyen helyre, inkabb valami nem tul eros rogzitot, ami me'g konnyebben oldhato, nem csak eros melegitessel. De biztos, hogy a csesze es a vaz recseg? Nem pedig maga a csapagy? Nekem shimano pressfites csapagya csinalta ezt, kiszedve forgatva egesz szepen forgott, de a vazban osszenyomodik a muanyag haz, nagyobb a nyomas a csapagyon. Szetszedtem teljesen a kiszedett cseszet, s jo retkes volt. Persze ugy van megcsinalva, hogy csak roncsolva lehessen szetszedni.
Esetleg ezek? Bar mar reg elvesztettem a fonalat a kozepcsapagy meretek kozt... wheelsmfg.com/bottom-brackets/pf30.html
aliexpress.com/item/ZTTO-PF30sh-PF30-24-Adapter-bicycle-Press-Fit-Bottom-Brackets-Axis-for-MTB-Road-bike-Shimano/32829211436.html
aliexpress.com/wholesale?SearchText=pf30+adapter
kimy módosította - 2018. szeptember 30. - 13:12