Megint én... közvéleményt kutatok: a ti gyereketek milyen hosszú hajtókart használ?
Az utóbbi időben kezdtem foglalkozni a témával, először a saját biciklimmel kapcsolatban, aztán az övével. Több "képlettel" találkoztam, irányadónak a testmagasság egytizede, vagy 9,7%-a, máshol 9,5%-a került elő, most bonyolultabb képletekkel nem foglalkoznék, inkább azt tartom lényegesnek, hogy ez alapján egy 142 centis lovaginának akárhogy számolom, a 170mm hosszú
A 152-est már meg merném venni, ez is -basszus- 18 mm-rel rövidebb!
(vettem neki biciklit, amin ekkora van, de tudtam előre, nincs ezzel semmi gond)
Ilyet nem is olyan egyszerű találni olyan szintűt, amin legalább cserélhetőek (=leszedhető kettő...) a lánctányérok. Suntourban találtam olyat, ami 152-es és 160-as verzióban is létezik, legközelebb Németben (XCT JR T-202, szállítással ~12e HUF).
Ha valakinek van jobb tippje, az is jöhet, de általában is kíváncsi vagyok a meglátásokra.
Ja: Squirt első tapasztalat is van. Még csak a láncpucolás és kétszeres kezelés volt meg, ez tényleg olyan, mintha méhviaszba mártottam volna. Leszedve, újságpapíron szárítottam meg, nekem elég nehezen dolgozza fel az agyam, hogy ez viasz, és vizes hétvégén talán menetpróba is lesz.
Edited by ZolkoW, 2019. February 08. - 20:36.