Köszönjük szépen!
Jelentkezz be Regisztrálj

Nyugat Maraton Kupa
Írta 2015. június 09. - 17:48

Írta 2015. június 09. - 17:06

Szegénnyel a végén mi lett? Tetszett ahogy automatikusan nyújtottátok a műanyag poharat eldobás helyett
Nem tudom, de igen nagy fájdalmai voltak. Valószínűleg ha emiatt korábban kiáll, akkor sem szólhat rá senki semmit, de így csillagos ötösre vizsgázott kitartásból. Ez a szép ebben a sportban. Erdőben nem szemetelünk (másholsem) és azt hiszem egy nagy köszönöm mehet oda az önkéntes frissítőknek, mert életmentő volt ott és akkor Te egyben vagy a perecelés után?
Írta 2015. június 09. - 16:43

- paarv kedveli ezt
Írta 2015. június 09. - 14:31

Üdv! Középtáv videobeszámoló.
Szegénnyel a végén mi lett? Tetszett ahogy automatikusan nyújtottátok a műanyag poharat eldobás helyett
Írta 2015. június 09. - 06:37

Írta 2015. június 08. - 19:07

Írta 2015. június 08. - 12:38

A tegnapi (Eplény) rövid-rövidtáv beszámolóm:
Azért rövid mert van benne egy látványos defektelés/repülés Ha rövidtávon indultál van esély hogy meg tudod magad nézni ahugy elsuhansz
Írta 2015. április 01. - 16:14

Írta 2015. március 31. - 19:32

Írta 2014. november 11. - 19:49

Írta 2014. október 15. - 01:00

A rövidnek egyébként sem unalmas sem pihenős része nem volt szerintem! Az első frissítőnél lehetett volna kicsit több ember!
De király verseny volt és jó hogy még októberben is lehet egy jót zúzni!
Így van, nagyon élveztem, nagyon jó volt a pálya (önmagamon is mulattam nagyot ).
Írta 2014. október 14. - 16:56

Írta 2014. október 13. - 21:19

Háát nekem talán életem legjobb időeredménye lehetett volna mert 30 perc környékére még nem jöttem be sose az elsőhöz! De 2 kilivel a vége előtt sikerült eldefektelni, és se slime se hab nem fogta meg a 29-ről meg úgy éreztem alassabb lefejteni a gummert mint besétálni így az időm szar lett! De defektig a veerseny minden pillanatát élveztem!
Nekem a kijelöléssel nem volt gondom, bár az összevissza színű nyilak furik voltak! Viszont azon elgondolkodtam hogy Litér mellé honnan került ennyi víz meg sár!?
A rövidnek egyébként sem unalmas sem pihenős része nem volt szerintem! Az első frissítőnél lehetett volna kicsit több ember!
De király verseny volt és jó hogy még októberben is lehet egy jót zúzni!
Írta 2014. október 13. - 09:44

Idén röviden indultam (szerencsére ), sokat javult a kijelölés, egyszer se tévedtem el. Idő tökéletes, sokan voltak, a hangulat nagyon jó volt, és a (fél) tál bolognese is jól esett pedig rögtön utána nem szoktam kívánni a kaját. Visszanéztem hogy mennyit szerencsétlenkedtem, az a három+ perc nélkül dobogóztam volna. Video lesz majd valamikor, lehet mulatni
Vas Péter és a fia komolyan nyomták tandemen, 3. lett a R-M2 kategóriában, azt mondta nem lett volna etikus U13-ba sorolni
Írta 2014. október 12. - 21:54

Hatalmas köszönet a szervezőknek, nagyon jó buli volt!
Az olajozó nekem is nagyon jól jött. Jó lenne, ha minden versenyen lenne. A jelölés azért nem volt mindenütt tökéletes. Nekem szerencsém volt, nem tévedtem el, de csak azért, mert épp jöttek vissza az eltévedtek a "már-nem-észrevett" elágazásnál - ahol át kellett bújni a kibontott kerítésen. Ezen kívül is pár necces hely, ahol nem volt könnyű észrevenni a jelölést.
Bár volt pár nagyon-nagyon unalmas szakasz (középtáv), összességében azért tetszett a pálya.
Kezso, köszi a képeket, szuperek!
Írta 2014. október 12. - 21:16

Írta 2014. október 12. - 19:34

+ tök jó, változatos pálya, jó kis egynyomosok
+ olajozó ember az egyik frissítőnél
+ igényes póló
+ kaja
+ szurkolók kereplővel
- 2x eltévedtem; vagy én vagyok balfasz, vagy megint nem sikerült normálisan kijelölni a pályát
- mutogató emberek: légyszíves mondjátok meg nekik, hogy ne az utolsó pillanatban mutogassanak,
mert kurvára idegesítő amikor nagy sebességgel érkezem, és nem tudom, hogy merre van az arra,
nyugodtan lopjátok el a szántódiak piros zászlós ötletét - nagyon bejött. Ja, és légyszíves vegyetek
nekik jövőre új láthatósági mellényt, mert napszítta rongyaikban elég jól beleolvadtak a tájba.
Köszönet a versenyért, nagyon jól éreztem magam.
- julien72 kedveli ezt
Írta 2014. október 08. - 19:32

Írta 2014. október 04. - 20:37

A Balatonfűzfői futamot eltolták? Vasárnapra volt bejegyezve de most látom a honlapon jövő hétvége szerepel (2014-10-12).
Már vagy 2 hete küldtek emilt. Tavaly is ezt csinálták.
Számomra nehéz pálya volt. Most nekimegyünk a hosszúnak, jó kis szezonzárás lesz.