Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hogyan küldjem,ha eladtam?????

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
42 hozzászólás a témában

#41
Vejne

Vejne

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
No, nekem meg rohadt nagy problémám van..

van az a szakadt kerékszett, amit hirdetgetek.. természetesen kb. 6-an jelezték, hogy kell nekik, eléggé Mordor tájéki helyekrõl (Devon, Skócia, Hampshire megye..) Én voltam hülye, hogy meghirdettem brit fórumon is, mondjuk.

De ki milyen módokat ismer olcsó külföldi szállításra egy kerékszett esetében? Értelemszerûen nincs kedvem cipõsdobozba hajtogatni az egészet, s egy kalapácsot mellékelni, hogy "ezzel alakítsd újra kerekké", hanem valahogy egyben lenne jó föladni.

GLS-re gondoltam, talán nekik nem lenne nehéz meló, a posta sajnos olyan árakat kér, hogy abból inkább zoknit és cipõt vennék.

#42
ZolkoW

ZolkoW

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.681 hozzászólás
nem tudom, bringa méretû tereptárgynál hogy alakul az árazás, de gitárnál a Vatera futár állítólag legolcsóbb (csak vaterásnak kell lennie mindkét félnek hozzá, nem szükséges vaterán bonyolított üzlet). én még csak kaptam így, de ha jól emlékszem, 1700Ft körül jött el egy keménytok..

#43
bercargo

bercargo

    újonc

  • fórumtag
  • 1 hozzászólás
Bár nem technikai a kérdésem ,de kiváncsi lennék mások tapasztalatára eladott bringák házhozszállitására ki-milyen céget ajánlana (posta/futár) ,mivel a posta a nekem jól bevált START-START Plussz (1790-2190ft)csomagokat megszüntette és az ezeket pótolni hivatott ÜZLETI csomagokkal egy bringa küldése utánvéttel 4000ft körül lenne!
Tehát duplája,igy ha lenne bárkinek ettöl kedvezöbb (olcsóbb,de megbizható) szállitási ötlete én nagyon hálás lennék.
Köszi.