Jelentkezz be Regisztrálj
edzestervem.hu
Posted 2012. February 16. - 09:44
Posted 2012. February 15. - 23:01
Kedves Zerge !
Meglepõdve tapasztalom, hogy az e-mail címemre levél érkezett, hogy mivel nem töltöm rendesen a edzés naptáramat, ezért töröltök.
Remélem ez csak egy rendszerüzenet, hiszen kb 3. hete arról megy a fórum, hogy mikor teszitek fel a naptárba a programokat, majd külditek bocsi pótoljátok.
Remélem nem arra megy a játék, hogy kezd el velünk, aztán ha kell akkor fizess küldünk neked programot.
Várom a program folytatását, ha már elkezdtétek !
Üdv Lakantor
Kedves Lakantor!
Nem arra megy, nagyon korrektek, csak elfoglaltak. Keressétek meg Zergét, 2 másodperc alatt segített.
Üdv. Ati
Posted 2012. February 15. - 16:07
Meglepõdve tapasztalom, hogy az e-mail címemre levél érkezett, hogy mivel nem töltöm rendesen a edzés naptáramat, ezért töröltök.
Remélem ez csak egy rendszerüzenet, hiszen kb 3. hete arról megy a fórum, hogy mikor teszitek fel a naptárba a programokat, majd külditek bocsi pótoljátok.
Remélem nem arra megy a játék, hogy kezd el velünk, aztán ha kell akkor fizess küldünk neked programot.
Várom a program folytatását, ha már elkezdtétek !
Üdv Lakantor
Posted 2012. February 14. - 19:43
Betegség miatt kimaradt egy hetem. Utólag megpróbáltam pótolni, hogy folytatni tudjam, de ma kidobott.
Tegnap még láttam a programot, a mait meg is csináltam.
Megköszönném ha folytathatnám, jó ez az alapozás.
Félsziget Kupa, Bacsa Á.
Ha esetleg tudsz javasolni hasonló alapozó programot, nekem az is megfelelne.
Köszi
Posted 2012. February 14. - 18:57
Hétfõn este még láttam az elkövetkezõ 2 heti tervet , de mára már megszûnt a naptáram.
Segítenél?
Köszi Lui
Posted 2012. February 14. - 17:40
Posted 2012. February 14. - 15:09
Köszönöm a gyors segítséget minden ok.
Ati
Szia Zerge!
Nagyon korrekt. Kimaradt 2 hét. A kimaradt idõszakban edzettem, de nem írtam be
mert nem tudtam mit okoz a rendszernek. Kitesz?..., vagy épp az edzés hiánya miatt tesz ki nem tudom, mert a bázis szám 0 volt.
Be írtam a kért edzéseket és még sem jó.
Most azt írjátok, hogy hétfõ éjfél a türelmi idõ, de nem látom a naptárat, nem tudok korrigálni, pedig szerintem mindent jól csináltam.
Valami nem ok!
Remélem segítetek, hogy folytathassam, Köszönettel Ati
Posted 2012. February 13. - 22:19
Nagyon korrekt. Kimaradt 2 hét. A kimaradt idõszakban edzettem, de nem írtam be
mert nem tudtam mit okoz a rendszernek. Kitesz?..., vagy épp az edzés hiánya miatt tesz ki nem tudom, mert a bázis szám 0 volt.
Be írtam a kért edzéseket és még sem jó.
Most azt írjátok, hogy hétfõ éjfél a türelmi idõ, de nem látom a naptárat, nem tudok korrigálni, pedig szerintem mindent jól csináltam.
Valami nem ok!
Remélem segítetek, hogy folytathassam, Köszönettel Ati
Posted 2012. February 13. - 08:04
Most reggel kaptam észbe, hogy nem írtam be a heti edzéseket, a napló pedig már nem mutatja a hetet. Bezavart ez a februári edzésterv kimaradás (Félsziget) és lazult a figyelmem. Segítenél, hogy utólag bekerüljenek és folytathassam a készülést?
Ide írjam, vagy a gmail-es edzes.footstrongra?
Köszi,
Ákos
Posted 2012. February 08. - 23:12
Sziasztok!
SORRY. technikai fejlesztés volt az oldalon, szombatra fenn lesz a félsziget kupa folytatása.
Bejött egy IRONMAN edzéstervezés és felforgatta a rendszert.
Addigis GÖRGÕ jobb híjján. Javaslom:
15p bemelegítés 55-75% 80-100RPM
5x4p 75-85% 90-105RPM
közte pihenõk: 4p 55-75% 75-90RPM
levezetés: 55-75% 80-100RPM
RPM= pedálfordulat/perc
Az 5x4 perc variálhat igény szerint addigis, pl: 6x4perc, 4x4 perc, 3x4perc
Köszi a további instrukciókat!!
Posted 2012. February 08. - 21:50
SORRY. technikai fejlesztés volt az oldalon, szombatra fenn lesz a félsziget kupa folytatása.
Bejött egy IRONMAN edzéstervezés és felforgatta a rendszert.
Addigis GÖRGÕ jobb híjján. Javaslom:
15p bemelegítés 55-75% 80-100RPM
5x4p 75-85% 90-105RPM
közte pihenõk: 4p 55-75% 75-90RPM
levezetés: 55-75% 80-100RPM
RPM= pedálfordulat/perc
Az 5x4 perc variálhat igény szerint addigis, pl: 6x4perc, 4x4 perc, 3x4perc
Kedeves Félsziget kupások !
Úgy látom marad az egyéni edzésterv, ezért úgy gondoltam, ha van kedvetek megosztani egymással a saját edzéseiteket,, akkor holnapra összeszedem és leírom, hogy a továbbiakban
mit akarok csinálni. Nem biztos, hogy jól gondolom, de ha több tapasztalatott osztunk meg egymás közt, akkor abból valaki biztos profitálhat.
Addig is üdv: Lakantor
Vinczeffy Zsolt "Zerge"
EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB
Posted 2012. February 03. - 14:33
Úgy látom marad az egyéni edzésterv, ezért úgy gondoltam, ha van kedvetek megosztani egymással a saját edzéseiteket,, akkor holnapra összeszedem és leírom, hogy a továbbiakban
mit akarok csinálni. Nem biztos, hogy jól gondolom, de ha több tapasztalatott osztunk meg egymás közt, akkor abból valaki biztos profitálhat.
Addig is üdv: Lakantor
Posted 2012. February 02. - 11:25
Napok teltek el, több jelzést is kaptatok már, de semmi reagálás nem történt részetekrõl. Az ingyenességben valahol persze benne van, hogy örüljünk annak, ami van, de egy gyors és rövid válasz Nektek csak másodpercekbe telne, az edzést követõknek pedig egy nagyon fontos információ lenne. Bármi is legyen az (elutaztatok, IT gondok, el vagytok havazva, mégsem lesz folytatás, stb) a legjobb mégis az lenne, ha szólnátok, ill ha csak annyit megírnátok, hogy ha lesz folytatás, mikortól számíthatunk rá.
Köszi minden készülõ nevében!
Posted 2012. January 31. - 14:48
Posted 2012. January 30. - 22:02
Posted 2012. January 28. - 23:16
Dh edzéstervben,alapozásban ki tudna segíteni??
Köszi elõre is!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2012. January 28. - 18:03
Elvégeztem eddig a 4. hetet is de a naptárban további edzésprogramot nem kaptam.
A napi edzéseket teljesítettem és el is mentettem.
Várom az újabb heteket.
Üdv Lakantor
Posted 2012. January 27. - 13:03
Táplálkozási tanácsokat alapozáshoz, felkészüléshez, edzéshez és versenyhez lehet valahol olvasni?
Posted 2012. January 26. - 11:08
Posted 2012. January 23. - 10:30
Már megint kaptam figyelmeztetõ emailt, ez már 3 hét alatt a második! Akkor ezeket hagyjam figyelmen kívül? vagy miért kapom?
Köszönöm