Tudható volt a röviden egy a hosszún kettõ pár napja olvastam valahol tényleg jó kis versenyt rendezett Pásztor úr.
Hm, én csak eggyel találkoztam ~35 km-nél, de ott se álltam meg; mivel nem volt jelentõs mászás és az idõ is majdnem tökéletes volt egy kulacs pont elég volt az 50 kilóra.
Tavalyhoz képest jobb volt, a kis esõ után nem volt az a nagyon fárasztó homokozó mindenhol. A gátat is (éppen) leaszfaltozták, de ott lassabban ment a tavalyi együttmûködéshez képest: az építkezés elkerülése végett egy páran lerobogtunk a gátról a földútra egy pár ott haladó CX-es mellé, kikerülvén a még nagyból lapító hengert (mintha kiabáltak is volna a munkások a többieknek akik bevállalták a közelharcot), aztán megint fel, de lehet hogy lent kellett volna maradni mert fent erõsebb volt az ellenszél és az ott haladó single speedesekre nem lehetett (gyors) konvojt építeni
A jelölés szerintem teljesen rendben volt, volt egy pár satufék hirtelen felbukkanó kanyaroknál de nem nagyon lehetett eltévedni, bár egy szitkozodó CX-es pont elöttem vágta magát hanyatt a sárba, azt mondta semmi baja de elege volt az eltévedésekbõl

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére