Jelentkezz be Regisztrálj

VI. Dynamo Maraton | Gyenesdiás | 2011. augusztus 20.
Írta 2005. augusztus 30. - 06:25

egy hosszabb lesz, ha jól tudom, ez úgy 3km-es, meg utána még 2 rövidebb. de nagyon jó lesz.
jössz Te is tigger? akkor valszeg talákszunk.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. augusztus 29. - 21:23

a classic távban is lesznek jó kis lefelék ?Ma kipucoltunk egy szakaszt a pályán a közép és hosszú távon. Úgy kb. 2-3 km hosszú lankás lefele, faca köves az alja, igazán tépõs szakasz. Lett vagy 2 méter széles. Álom lesz majd végig menni rajta, reméljük nem mossa majd el az esõ.
Ahol majd kinn lesznek a halálfejek, ott tényleg lassítsatok, mert cseszett nagy vízátfolyásokat mosott ki az esõ, és hatalmas taknyolások színhelyéül szolgálhatnak!!!
Tehát ésszel! Nem akarunk egyik majom hülyesége miatt is mentõt hívni, fõleg én, én csak élvezni akarom a bringások önfeledt, akkorra már kissé lihegõs-fáradt gurulását a kis székembõl az egyik kanyarban!
Jó versenyt mindenkinek!!!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 29. - 20:39

Ahol majd kinn lesznek a halálfejek, ott tényleg lassítsatok, mert cseszett nagy vízátfolyásokat mosott ki az esõ, és hatalmas taknyolások színhelyéül szolgálhatnak!!!
Tehát ésszel! Nem akarunk egyik majom hülyesége miatt is mentõt hívni, fõleg én, én csak élvezni akarom a bringások önfeledt, akkorra már kissé lihegõs-fáradt gurulását a kis székembõl az egyik kanyarban!
Jó versenyt mindenkinek!!!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. augusztus 26. - 16:29

Jól hangzik, holnap meglesem..Mai nap folyamán javítjuk a hibákat a web oldalon.
+ ma töltjük fel a pálya képeket, ami pálya kijelölés során csináltunk!
Fontos megemlítenem, hogy az extreme táv 86km helyett 78km -es lesz!!!!
A heti nagy esõzés elmosta az utak egy részét!
A többi táv változatlan marad!
Köszi a türelmet!
Jó felkészülést a versenyre!
Üdv:
Léránt Balázs (fõszervezõ)
Írta 2005. augusztus 26. - 14:44

+ ma töltjük fel a pálya képeket, ami pálya kijelölés során csináltunk!
Fontos megemlítenem, hogy az extreme táv 86km helyett 78km -es lesz!!!!
A heti nagy esõzés elmosta az utak egy részét!
A többi táv változatlan marad!
Köszi a türelmet!
Jó felkészülést a versenyre!
Üdv:
Léránt Balázs (fõszervezõ)
Írta 2005. augusztus 26. - 13:46

Nekem sem megy, pedig nagyon érdekelne..Hmmm... Jól látom hogy a térkép még mindig rosszul van belinkelve?
Írta 2005. augusztus 26. - 09:27

Tavaly is voltam, fasza volt! Elsõ hosszú távú versenyem volt, majd megpusztultam az utolsó 20km en, de elverekedtem magam a célig :-)
Ez persze nem a ti hibátok volt, én voltam a tapasztalatlan, magával ragadott a középtáv, akik ugyebár csak 1 kört mentek.....Szóval megvolt a böjtje a kemény kezdésnek...
Node amiért billentyûzetet ragadtam: Tavaly volt egy elég meredek laza-köves lefelé...amin hatalmasakat firkáztam...mert meglehetõsen ügyetlen vagyok az ilyen jellegû terepen. Az idén is benne lesz?
Csak kíváncsiságból kérdem, mert amúgy szerintem idén is ott leszek!
Hurka
Írta 2005. augusztus 26. - 08:23

Írta 2005. augusztus 18. - 14:08

Mi csak segítettünk a pályán állni! Ennyi ! Az nem a mi szervezésünk volt!
Web oldali térkép még hibás elõre is bocs folyamatban van a koordináció!
Várunk mindenkit!
Addig is minden jót+ mindenkinek mondjátok a maratont!
Köszi!
Írta 2005. augusztus 18. - 11:10

Írta 2005. augusztus 18. - 10:58

Írta 2005. augusztus 18. - 10:50

...tutti yoo buli lesz...rajtam nem fog múlni......

Írta 2005. augusztus 17. - 23:40

Írta 2005. augusztus 17. - 23:29

Újra megszervezzük a tavalyi évhez hasonlóan a II. Dynamo - maratont, melynek új neve: II. Author Dynamo - maraton!
Az új web oldalunk: www.author-maraton.atw.hu
Minden fontos információt megtalálsz a web sid-on!
Bármi kérdésed van nyugodtan fordulj csak e toppik-ba!
Kérdezz bátran, s válaszolok!
A verseny ideje idén:2005. szeptember 17-én lesz!
Szeptember 18-án, pedig egy Author kerékpáros találkozó! (Figyelem, nem csak Author kerékpárosok részére!)
Várom jelentkezésetekt!
Üdv mindenkinek+további jó hátszelet!
Léránt Balázs(fõszervezõ)
Írta 2004. november 09. - 06:39

Szeptember elsõ hétvégéjén. (asszem)
Nézzétek meg a egújult honlapot:
www.dynamo-maraton.atw.hu
Írta 2004. szeptember 20. - 10:39

Írta 2004. szeptember 15. - 09:25

Idén jópár maratonon elindultam és azt kell mondjam hogy ez az egyik legjobb lett! Egy maroknyi szervezõcsoport a kevés pénzt óriási lelkesedéssel pótolva egy nagyon jó, családias hangulatú versenyt csinált.
Láttam én már idén olyat, hogy egy több éves múltra visszatekintõ, nagyon nagy nevû maraton csúnyát bukott és ha azt nézzük hogy ez a kis csapat az elsõ maratonját rendezte, a dícséret méginkább megjár Nekik! Pedig, ahogy hallottam itt is voltak problémák, hiszen a verseny elõtt derült ki, hogy az útvonalat módosítani kell, mert a Nemzeti Park felügyelete nem engedte hogy a bringások végigmenjenek a hegygerincen, ezért Balatongyörök felé el kellett vinni a mezõnyt az aszfaltúton, de ezt is remekül megoldották.
Szóval minden elismerésem, aki nem volt ott, igazán bánhatja.
Írta 2004. szeptember 14. - 23:02

Jó kis maraton volt.
Szerintem, ahhoz képest, hogy ez volt az elsõ minden tiszteletem a szervezõké.
Nagyobb költségvetéssel dolgozó rendezvényeken ezerszer nagyobb hibák szoktak lenni.
A pálya szuper volt, a kijelölés is teljesen jó volt, sehol sem lehetett eltévedni.
A pályán a segítõk nagyon lelkesek voltak, idõben szóltak , ha valami veszély, vagy éles kanyar következett. Más maratonokon nem nagyon szokott erre példa lenni.
A hab a tortán, a tárgy nyeremények , az azért nem semmi , hogy három bringát is kisorsoltak.
Itt látszik , hogy kevés pénzbõl is lehet jó versenyt szervezni.
Mindenkinek gratula, aki teljesítette a távot.
Remélem , hogy jövõre is megrendezik .
Képek itt találhtóak: http://kep.tar.hu/derva
Írta 2004. szeptember 12. - 23:00

Nem szoktunk írni a fórumba, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni...
Ez egy SZUPER MARATON VOLT!!!!!!
Pálya kijelölése HIBÁTLAN!!!eltévedni nem lehetett. Segítõ emberek lelkesedése óriási volt. Hangulat szuper, a keszthelyi hegység pedig gyönyörû.
Hajrá, csak így tovább!!
Reméljük errõl a maratonról olvashatunk a Bikemagban.
Emese + Botond
Írta 2004. szeptember 12. - 20:54

Mikor +érkeztünk 8h30p már rajtszámos bemelegítõ bikerek rajzottak a környéken. Nem neveztem elõre, gondoltam majd itt. A sor láttán biztosra vettem 1h csuszát de ezt a rendezõség is így látta mert rögtön nyitottak még 3 kasszát. Szv a rajt csak 30p csúszott. Szokásos beton homok no meg rengeteg felfelé! Minden remekül kitáblázva, veszélyes részeknél HALÁLFEJ elágazásoknál ember.
Volt lefelé olyan szakasz ahol a fák talán 1méterre egymastól közöttük keskeny vályú alku út kanyarokkal gyökerekkel valamint rengeteg porral. Közepesen vagyok gyáva de ez a rész vót a legjobb.
Valóban színvonalas rendezés, nagyon kemény pálya
(igen, gyenge vagyok) utolsókig kitartó önkéntesek a pályán. Minden elismerésem azoknak a kb.:9-13
éves gyerekeknek akik a présházaknál fegyelmezetten irányítottak!
Mikor beérkeztem épp élõben nyomta 1 rock banda,
ennek ellenére nézõk-versenyzõk megdöbbenéstõl görcsösen összecsattanó kezeit hallottam amit én tapsviharként értelmeztem. Na igen a két kör kicsit soknekem!
Nagyon sokan maradtak a végéig amit én az ötletes
tombolának tudok be. Több apró nyeremény mellett
4 AUTHOR brigát is kiosztottak.
2500 ért kaptam kulacsot, mákostésztát, energiecsokit, energia zselét, itatóknál szokásos mindent, ok rendezést.
negatív: az itatóknál állítólag csak 6bubis víz vót
így röviden