Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

VI. Dynamo Maraton | Gyenesdiás | 2011. augusztus 20.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
468 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
aha, de fõleg emelkedõk. :-)
egy hosszabb lesz, ha jól tudom, ez úgy 3km-es, meg utána még 2 rövidebb. de nagyon jó lesz.
jössz Te is tigger? akkor valszeg talákszunk.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ma kipucoltunk egy szakaszt a pályán a közép és hosszú távon. Úgy kb. 2-3 km hosszú lankás lefele, faca köves az alja, igazán tépõs szakasz. Lett vagy 2 méter széles. Álom lesz majd végig menni rajta, reméljük nem mossa majd el az esõ.
Ahol majd kinn lesznek a halálfejek, ott tényleg lassítsatok, mert cseszett nagy vízátfolyásokat mosott ki az esõ, és hatalmas taknyolások színhelyéül szolgálhatnak!!!
Tehát ésszel! Nem akarunk egyik majom hülyesége miatt is mentõt hívni, fõleg én, én csak élvezni akarom a bringások önfeledt, akkorra már kissé lihegõs-fáradt gurulását a kis székembõl az egyik kanyarban!
Jó versenyt mindenkinek!!!

a classic távban is lesznek jó kis lefelék ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Ma kipucoltunk egy szakaszt a pályán a közép és hosszú távon. Úgy kb. 2-3 km hosszú lankás lefele, faca köves az alja, igazán tépõs szakasz. Lett vagy 2 méter széles. Álom lesz majd végig menni rajta, reméljük nem mossa majd el az esõ.
Ahol majd kinn lesznek a halálfejek, ott tényleg lassítsatok, mert cseszett nagy vízátfolyásokat mosott ki az esõ, és hatalmas taknyolások színhelyéül szolgálhatnak!!!
Tehát ésszel! Nem akarunk egyik majom hülyesége miatt is mentõt hívni, fõleg én, én csak élvezni akarom a bringások önfeledt, akkorra már kissé lihegõs-fáradt gurulását a kis székembõl az egyik kanyarban!
Jó versenyt mindenkinek!!!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Mai nap folyamán javítjuk a hibákat a web oldalon.
+ ma töltjük fel a pálya képeket, ami pálya kijelölés során csináltunk!
Fontos megemlítenem, hogy az extreme táv 86km helyett 78km -es lesz!!!!
A heti nagy esõzés elmosta az utak egy részét!
A többi táv változatlan marad!
Köszi a türelmet!
Jó felkészülést a versenyre!
Üdv:
Léránt Balázs (fõszervezõ)

Jól hangzik, holnap meglesem..

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Mai nap folyamán javítjuk a hibákat a web oldalon.
+ ma töltjük fel a pálya képeket, ami pálya kijelölés során csináltunk!
Fontos megemlítenem, hogy az extreme táv 86km helyett 78km -es lesz!!!!
A heti nagy esõzés elmosta az utak egy részét!
A többi táv változatlan marad!
Köszi a türelmet!
Jó felkészülést a versenyre!
Üdv:
Léránt Balázs (fõszervezõ)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Hmmm... Jól látom hogy a térkép még mindig rosszul van belinkelve?

Nekem sem megy, pedig nagyon érdekelne..

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Szia Balu78!

Tavaly is voltam, fasza volt! Elsõ hosszú távú versenyem volt, majd megpusztultam az utolsó 20km en, de elverekedtem magam a célig :-)
Ez persze nem a ti hibátok volt, én voltam a tapasztalatlan, magával ragadott a középtáv, akik ugyebár csak 1 kört mentek.....Szóval megvolt a böjtje a kemény kezdésnek...
Node amiért billentyûzetet ragadtam: Tavaly volt egy elég meredek laza-köves lefelé...amin hatalmasakat firkáztam...mert meglehetõsen ügyetlen vagyok az ilyen jellegû terepen. Az idén is benne lesz?
Csak kíváncsiságból kérdem, mert amúgy szerintem idén is ott leszek!
Hurka

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Hmmm... Jól látom hogy a térkép még mindig rosszul van belinkelve?

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Nem mi nem csináltuk a csobánc maratont!
Mi csak segítettünk a pályán állni! Ennyi ! Az nem a mi szervezésünk volt!
Web oldali térkép még hibás elõre is bocs folyamatban van a koordináció!
Várunk mindenkit!
Addig is minden jót+ mindenkinek mondjátok a maratont!
Köszi!

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Ja, a térképpel valami tényleg nincs rendben. Ezen a versenyen voltam tavaly és szerintem nagyon jóra sikeredett, minden teljesen rendben volt. Arról nem is beszélve hogy sok és jó kaja volt a verseny után (amiért külön nem kellett fizetni, lévén benne volt a nevezési díjban az ára). Remélem a Rendezõség idénre is át tudja menteni a tavalyi verseny minden pozitívumát. Én biztosan ott leszek...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nem tudom megnézni a térképet (nagyítva)... Nem lehet, hogy rosszul van belinkelve?

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
.....én megyek az biztos!!!!

...tutti yoo buli lesz...rajtam nem fog múlni......

:))))
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hali! Nem ti csináltátok korábban a Csobánc marcit is?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Sziasztok!

Újra megszervezzük a tavalyi évhez hasonlóan a II. Dynamo - maratont, melynek új neve: II. Author Dynamo - maraton!
Az új web oldalunk: www.author-maraton.atw.hu
Minden fontos információt megtalálsz a web sid-on!
Bármi kérdésed van nyugodtan fordulj csak e toppik-ba!
Kérdezz bátran, s válaszolok!
A verseny ideje idén:2005. szeptember 17-én lesz!
Szeptember 18-án, pedig egy Author kerékpáros találkozó! (Figyelem, nem csak Author kerékpárosok részére!)
Várom jelentkezésetekt!
Üdv mindenkinek+további jó hátszelet!

Léránt Balázs(fõszervezõ)

thandrew

thandrew

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Jövõre is lesz Dynamo Maraton!
Szeptember elsõ hétvégéjén. (asszem)
Nézzétek meg a egújult honlapot:

www.dynamo-maraton.atw.hu

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
fen vannak a kategoriánkénti eredmények a weboldalon!!!!!!

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Szevasztok!

Idén jópár maratonon elindultam és azt kell mondjam hogy ez az egyik legjobb lett! Egy maroknyi szervezõcsoport a kevés pénzt óriási lelkesedéssel pótolva egy nagyon jó, családias hangulatú versenyt csinált.
Láttam én már idén olyat, hogy egy több éves múltra visszatekintõ, nagyon nagy nevû maraton csúnyát bukott és ha azt nézzük hogy ez a kis csapat az elsõ maratonját rendezte, a dícséret méginkább megjár Nekik! Pedig, ahogy hallottam itt is voltak problémák, hiszen a verseny elõtt derült ki, hogy az útvonalat módosítani kell, mert a Nemzeti Park felügyelete nem engedte hogy a bringások végigmenjenek a hegygerincen, ezért Balatongyörök felé el kellett vinni a mezõnyt az aszfaltúton, de ezt is remekül megoldották.
Szóval minden elismerésem, aki nem volt ott, igazán bánhatja.

derva

derva

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Szia Mindenkinek!

Jó kis maraton volt.

Szerintem, ahhoz képest, hogy ez volt az elsõ minden tiszteletem a szervezõké.

Nagyobb költségvetéssel dolgozó rendezvényeken ezerszer nagyobb hibák szoktak lenni.

A pálya szuper volt, a kijelölés is teljesen jó volt, sehol sem lehetett eltévedni.

A pályán a segítõk nagyon lelkesek voltak, idõben szóltak , ha valami veszély, vagy éles kanyar következett. Más maratonokon nem nagyon szokott erre példa lenni.

A hab a tortán, a tárgy nyeremények , az azért nem semmi , hogy három bringát is kisorsoltak.

Itt látszik , hogy kevés pénzbõl is lehet jó versenyt szervezni.

Mindenkinek gratula, aki teljesítette a távot.

Remélem , hogy jövõre is megrendezik .

Képek itt találhtóak: http://kep.tar.hu/derva

mpf

mpf

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!
Nem szoktunk írni a fórumba, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni...
Ez egy SZUPER MARATON VOLT!!!!!!
Pálya kijelölése HIBÁTLAN!!!eltévedni nem lehetett. Segítõ emberek lelkesedése óriási volt. Hangulat szuper, a keszthelyi hegység pedig gyönyörû.
Hajrá, csak így tovább!!
Reméljük errõl a maratonról olvashatunk a Bikemagban.
Emese + Botond

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Üdv!
Mikor +érkeztünk 8h30p már rajtszámos bemelegítõ bikerek rajzottak a környéken. Nem neveztem elõre, gondoltam majd itt. A sor láttán biztosra vettem 1h csuszát de ezt a rendezõség is így látta mert rögtön nyitottak még 3 kasszát. Szv a rajt csak 30p csúszott. Szokásos beton homok no meg rengeteg felfelé! Minden remekül kitáblázva, veszélyes részeknél HALÁLFEJ elágazásoknál ember.
Volt lefelé olyan szakasz ahol a fák talán 1méterre egymastól közöttük keskeny vályú alku út kanyarokkal gyökerekkel valamint rengeteg porral. Közepesen vagyok gyáva de ez a rész vót a legjobb.
Valóban színvonalas rendezés, nagyon kemény pálya
(igen, gyenge vagyok) utolsókig kitartó önkéntesek a pályán. Minden elismerésem azoknak a kb.:9-13
éves gyerekeknek akik a présházaknál fegyelmezetten irányítottak!
Mikor beérkeztem épp élõben nyomta 1 rock banda,
ennek ellenére nézõk-versenyzõk megdöbbenéstõl görcsösen összecsattanó kezeit hallottam amit én tapsviharként értelmeztem. Na igen a két kör kicsit soknekem!
Nagyon sokan maradtak a végéig amit én az ötletes
tombolának tudok be. Több apró nyeremény mellett
4 AUTHOR brigát is kiosztottak.
2500 ért kaptam kulacsot, mákostésztát, energiecsokit, energia zselét, itatóknál szokásos mindent, ok rendezést.
negatív: az itatóknál állítólag csak 6bubis víz vót

így röviden