Jelentkezz be Regisztrálj

Szerelõk "marhaságai"
Posted 2011. March 04. - 15:59

És ezt meló mellett csinálja, azt mondja csak ebbõl nem tudna megélni.
Posted 2011. March 04. - 15:32

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. March 04. - 14:54

Én meg úgy hallottam a boltokban, hogy igenis, van néha továbbképzés a szerelõknek.sajnos az látható,h a technikai fejlõdés elrohant a magyar boltok/szerelõk többsége mellett. én a rugózó és fékezõ elemeim konkrétan 3 emberre merem rábízni. ennek az az oka, h nem tanítják a szerelõket a forgalmazók (akik többnyire maguk is dilettánsak). és aki nincs megáldva átlagon felüli technikai vénával az sokszor nem is tudja,h mekkora különbség lehet ugyanazon bicajon ha egy átlag szerelõ, vagy egy tényleg hozzáértõ szaki szervizeli.
Posted 2011. March 04. - 14:51

Posted 2011. March 04. - 10:00

Posted 2011. March 04. - 09:38

Posted 2011. March 03. - 23:22

A kedvenc bringa boltomat akkor kezdtem igazán megkedvelni (akkor már hetente 1 órát minimum lementem dumálgatni) mikor láttam hogy pumpálgatás lánc olajozás ingyenes sõt mikor be esik valaki és 5-10 percet molyolnak rajta a kedves kuncsaft akkor is azt hallja hogy nem kérnek egy fillért sem. Néha már a hajam égnek áll mikor a huszon ezer ft értékû bringán elmolyol 3 órát és a végén elkér 2000-3000ft-ot mondván hogy szegény a tulaj nem engedhetné meg magának ha többet kérne. Gyurinál nagyobb szívû emberrel kevéssel találkoztam csak sajnos kereskedõi vénája hagy némi kívánni valót maga után, de szerelõnek tuti (és szeret molyolni).
gyorben sajnos nincs ilyen pozitiv a tapasztalatom: vagy nagyon nagy a hajtas, es nincs idejuk ilyenre (nyari idoszak), vagy nincs megfelelo tapasztalatuk finomabb dolgokhoz (eleve hozza sem nyulnak). mondjuk ez utobbi valahol ertheto, hiszen ritkan visznek hozzajuk tobbszazezres bringakat. akkor akadtam ki, amikor tavaly nyaron egy honapot volt a villam szervizben, en meg ettem a kefet... azota azt hiszem a rugos tag es a villa kivetelevel mindenhez van szerszamom, es csak akkor viszem be valahova, ha nagyon muszaj.
errol a "vallalkozoi venarol" a felesegem jut eszembe - akinek tancklubja van, de ha nincs az illetonek penze a tagsagra (nem mintha vmi nagy osszeg lenne), akkor eltekint tole. ha ezen mulna a megelhetesunk, asszem ehen haltunk volna

Posted 2011. March 03. - 23:09

mond neki h én üzenem, "nagyfaszúúúúúúúúúúúúú"

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. March 03. - 23:07

Posted 2011. March 03. - 22:59

Posted 2011. March 03. - 22:58

Nagyjából 500-1000 Ft magasságában lett megcsináltatva - máshol.
Posted 2011. March 03. - 22:49

Mert ha ott állnak hegyekben a pénzes munkák akkor ez a legjobb út a kirúgás felé.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2011. March 03. - 22:34

Ismerek ilyen szerelõt itt nálunk is. Ezért lesz mindig munkája.
Aszittem mindenki ilyen.
Úgy gondolom ez emberség kérdése.
Viszont fontos kiemelni,munkánk-ide sorolom magamat is-mindig lesz,de rendesen megélni ilyenformán nem lehet.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Posted 2011. March 03. - 22:28

A kedvenc bringa boltomat akkor kezdtem igazán megkedvelni (akkor már hetente 1 órát minimum lementem dumálgatni) mikor láttam hogy pumpálgatás lánc olajozás ingyenes sõt mikor be esik valaki és 5-10 percet molyolnak rajta a kedves kuncsaft akkor is azt hallja hogy nem kérnek egy fillért sem. Néha már a hajam égnek áll mikor a huszon ezer ft értékû bringán elmolyol 3 órát és a végén elkér 2000-3000ft-ot mondván hogy szegény a tulaj nem engedhetné meg magának ha többet kérne. Gyurinál nagyobb szívû emberrel kevéssel találkoztam csak sajnos kereskedõi vénája hagy némi kívánni valót maga után, de szerelõnek tuti (és szeret molyolni).
Az említett üzlet Vácon található?
Posted 2011. March 03. - 22:24

Posted 2011. March 03. - 22:12

Ismerek ilyen szerelõt itt nálunk is. Ezért lesz mindig munkája.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. March 03. - 22:06

A kedvenc bringa boltomat akkor kezdtem igazán megkedvelni (akkor már hetente 1 órát minimum lementem dumálgatni) mikor láttam hogy pumpálgatás lánc olajozás ingyenes sõt mikor be esik valaki és 5-10 percet molyolnak rajta a kedves kuncsaft akkor is azt hallja hogy nem kérnek egy fillért sem. Néha már a hajam égnek áll mikor a huszon ezer ft értékû bringán elmolyol 3 órát és a végén elkér 2000-3000ft-ot mondván hogy szegény a tulaj nem engedhetné meg magának ha többet kérne. Gyurinál nagyobb szívû emberrel kevéssel találkoztam csak sajnos kereskedõi vénája hagy némi kívánni valót maga után, de szerelõnek tuti (és szeret molyolni).a finom beallitast igenylo dolgokhoz szvsz nem erdemes szervizbe vinni - keves helyen mojolnak vele. osszeszorjak legtobbszor, aztan kesz. sok esz nem kell a bringaszereleshez, viszont tapasztalat annal inkabb
en gyakran elcseszek par dolgot, mire rajovok hogy lett volna jobb - de ez a tanulopenz, es utana tok pengen beallitott cangam van.
Posted 2011. March 03. - 14:09

Pedig simán megéltek volna csak belõled
hat volt ido igen..

Posted 2011. March 03. - 14:05

Offén 2 ezer alatt tuti nem állok neki
Ezért vettem kónuszkulcsokat pl. A másik, hogy 25 km-es körzetemben nincs kerékpárbolt. Így sokszor drágább a leves, mint a hús az utazás miatt.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. March 03. - 13:32

sajnos arra az egyetlen szervizre, amiben 100 %ig megbizok, mar joparan ratalaltak,
Pedig simán megéltek volna csak belõled