Jelentkezz be Regisztrálj

Szerelõk "marhaságai"
Posted 2012. May 24. - 17:09

Posted 2011. March 05. - 09:26

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. March 05. - 01:31

ebben a hozzá szollásomban emlitett kerékpár pont így nézett ki "villa" ügyileg
kettos villaszog, allitas nelkul, ilyet meg a tied sem tud

Posted 2011. March 04. - 22:27

Meséltek olyan fickóról,aki nem éppen 70 kiló és már eltört 1-2 merev vázat.Rendszerint a nyeregvázcsõ tört,val'szeg azért,mert a terepakadályoknál nem volt hajlandó fölállni a nyeregbõl és így suhant át mindenen.Ez a váz is valami ilyesmi áldozata lett...:-)
én se szoktam, mázsa is vagyok, mégse törtem még el egyet sem
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. March 04. - 22:19

Vagy azt hitte hogy öszteloson ül és még rugózik is nem úgy mint ez aminek ha jól tudom csak teló kinézetû merev lába van.Meséltek olyan fickóról,aki nem éppen 70 kiló és már eltört 1-2 merev vázat.Rendszerint a nyeregvázcsõ tört,val'szeg azért,mert a terepakadályoknál nem volt hajlandó fölállni a nyeregbõl és így suhant át mindenen.Ez a váz is valami ilyesmi áldozata lett...:-)
Posted 2011. March 04. - 22:02

Meséltek olyan fickóról,aki nem éppen 70 kiló és már eltört 1-2 merev vázat.Rendszerint a nyeregvázcsõ tört,val'szeg azért,mert a terepakadályoknál nem volt hajlandó fölállni a nyeregbõl és így suhant át mindenen.Ez a váz is valami ilyesmi áldozata lett...:-)
a csajok specialitása, hogy bármilyen magas padkárol nyeregben ülve jönnek le, rossz hallani, ahogy belereccsen szegény paripa

Posted 2011. March 04. - 21:57

Posted 2011. March 04. - 21:25

Posted 2011. March 04. - 21:23

Posted 2011. March 04. - 21:19

ebben a hozzá szollásomban emlitett kerékpár pont így nézett ki "villa" ügyileg
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Prance kerékpár
Egyszerre találtuk meg, csak én a világökörségekbe tettem!

Posted 2011. March 04. - 21:07

Posted 2011. March 04. - 21:03

Ez kész!ebben a hozzá szollásomban emlitett kerékpár pont így nézett ki "villa" ügyileg
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Prance kerékpár

Mindent el lehet adni bazz!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. March 04. - 20:59

http://forum.bikemag.../hirdetes-73786
Posted 2011. March 04. - 20:20

ha shimano lett volna, simán bemondja, hogy mennyiért csinálja, mert akkor tudja, hogy úgyis kifizetem azt az 1-2-3 ropit
nem az a gond, hogy nem vállalta, hanem, hogy már én is majnem vettem új pedált ezen felbuzdulba, és csak az utolsó pillanatban, kiváncsiságból néztem meg, hogy tényleg kell-e hozzá valami különleges cucc vagy meg lehet oldani mégiscsak valahogy
Posted 2011. March 04. - 20:14

A szerelõ védelmében: van olyan Shimano pedál, amihez különleges kettõs kulcs kell a csapágy pontos beállításához, tkp. két csõkulcs egymásban, az egyik rögzít egy anyát, a másik ráhúz egy másikat, két különbözõ méret, dugókulccsal nem megoldható, közönséges csõkulccsal sem. Kb. drágább mint a pedál: SH-TL-PD-73 (vagy 63). Hátha Shimano rendszerû pedálnak nézte. Igen, tudom, egy szerelõnek ismernie kell a pedálokat is. No meg ha szerelõ lennék, gyorsan vennék ilyet (is). (Tartalék pedált szétszedve jöttem rá, hogy tényleg kéne.)ma másodszor szétszedtem az 1500 Ft-os pedált a kedvesem bringáján, bezsíroztam, patent, semmi berágódás a kónuszon, pedig 10 ezer felett van benne jócskán, esõben, hóban....
de nem is ez a lényeg, hanem eszembe jutott hogy 2 éve kb. levittem a szerelõhöz, hogy kattog, meg recseg és zsírozza már be, mert szárazon fut. Erre azt mondta a szerelõ, hogy nincs hozzá való szerszáma.
Nos.. ez azt jelenti, hogy nem volt hozzá 14 és 12-es dugókulcsa:D:D (persze azt is mondhatta volna, hogy nem csinálja meg mert nem ér annyit, de ha akarom oldjam meg egy 12-es és 14-es dugókulccsal otthon, nem ezt a kamu szöveget, amivel magát is lejáratja)
Posted 2011. March 04. - 19:57

hordd át ide Móvárra a bringád! komolyan.
azaz igazsag, hogy azota elegge bevasaroltam mindenfele szerszamokbol (nyomatekkulcsot is vettem) - igy max a fox cuccokhoz nem nyulnek hozza

Posted 2011. March 04. - 19:32

de nem is ez a lényeg, hanem eszembe jutott hogy 2 éve kb. levittem a szerelõhöz, hogy kattog, meg recseg és zsírozza már be, mert szárazon fut. Erre azt mondta a szerelõ, hogy nincs hozzá való szerszáma.
Nos.. ez azt jelenti, hogy nem volt hozzá 14 és 12-es dugókulcsa

Posted 2011. March 04. - 17:02

gyorben sajnos nincs ilyen pozitiv a tapasztalatom: vagy nagyon nagy a hajtas, es nincs idejuk ilyenre (nyari idoszak), vagy nincs megfelelo tapasztalatuk finomabb dolgokhoz (eleve hozza sem nyulnak). mondjuk ez utobbi valahol ertheto, hiszen ritkan visznek hozzajuk tobbszazezres bringakat. akkor akadtam ki, amikor tavaly nyaron egy honapot volt a villam szervizben, en meg ettem a kefet... azota azt hiszem a rugos tag es a villa kivetelevel mindenhez van szerszamom, es csak akkor viszem be valahova, ha nagyon muszaj.
errol a "vallalkozoi venarol" a felesegem jut eszembe - akinek tancklubja van, de ha nincs az illetonek penze a tagsagra (nem mintha vmi nagy osszeg lenne), akkor eltekint tole. ha ezen mulna a megelhetesunk, asszem ehen haltunk volna
hordd át ide Móvárra a bringád! komolyan.
Posted 2011. March 04. - 16:59

Posted 2011. March 04. - 16:01