1-2, Klára, Lor
3, Alex
4, Sala
5, Maggi
nekem/nekünk fuvar kéne bpről
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Mivel senki nem tiltakozik, próbáljuk meg ekkor.
Március 21-23.
Nézzük hányan vagyunk!
1-2 Klára, Lor
3 Alex
4 Sali
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Gondolom ha megvan a 15 ezrük akkor nem fakadnak sírva ha 8-an lennénk.
Így van, tavaly is így voltunk.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
módosítottam a címet.
Szerintem az évszám annyira nem is kellene, akkor nem kell évente átírni.
Március 21-23?
Most látom hogy Ómasán is van egy ház ami szóbajöhet, bár csak akkor lenne olcsóbb a Répásnál ha legalább 7-en megyünk 2 éjszakára. (A Répáshutai ház tavaly 1500/fő/éj volt, de csak min. 10fő-től adják ki.)
Gondolom ha megvan a 15 ezrük akkor nem fakadnak sírva ha 8-an lennénk.
Március 21-23?
Most látom hogy Ómasán is van egy ház ami szóbajöhet, bár csak akkor lenne olcsóbb a Répásnál ha legalább 7-en megyünk 2 éjszakára. (A Répáshutai ház tavaly 1500/fő/éj volt, de csak min. 10fő-től adják ki.)
_Alex_ módosította - 2014. február 05. - 11:51
Picasa _Alex_
módosítottam a címet.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Na fiatalok....
Megnyomjuk idén is a szokásos februári talit?
jaja mennyünk! :-) Jövőhét?
Vagy nyomunk egy szokásost, aztán felőlem akkor is mehet, ha beköszönt a jóidő.
Szerinten iden is tel lesz meg akkor.
Persze! De hát téli tali
Részemről lehet tavasszal is, bringázásra úgy nagyobb az esély, csak akkor nehezebb időpontot találni.
Picasa _Alex_
Na legyen tali a szokasos idopontban?
Március közepe, vége?
Picasa _Alex_