En nem rugtam be,kozel sem! Nem hianyzik az mar nekem!Vasarnap 11 elmult,mikor elindultunk Repasrol Harom-kore 6-an.Te biztos koran/korabban indultal,ezert is nem hivtalak!Tempo nyugis volt,laza.Aztan Harom-korol sogival indultunk vissza Szilvasra...Kozos tekeres legkozelebb!
Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó Répáshuta, 2014
Írta 2014. március 28. - 16:24
Írta 2014. március 25. - 23:25
Nem fórumos ámbört ér vinni?Sógorom tartana velem!:-)
mivan Lali, nagyon berúgtatok, hogy nem hívtál vasárnap? pedig tekertem egy jó nagyot, 65km lett a vége. mármint ez nekem számít nagynak
Írta 2014. március 25. - 21:40
"... will be bloody exciting BMFT-tali again? That is the question. "
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2014. március 25. - 09:21
Savanya, boldog névnapodat papája!
Sajnálom hogy nem tudtál! Így se volt lankadt a hangulat, de még ha te is közeledtél volna térben, meg ugye Pézsé is ott volt...
Vót olyan időszak, hogy három tali volt évente, SAUH, Mecsek, Bükk...
Azt kell mondjam, hogy a FB egy nagyon hatékony eszköz programszervezésre! (persze szigorúan csak ha már megvolt a napi Coelho idézés meg rajozás )
Meglátjuk!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2014. március 24. - 22:36
ja
eccer passzátos kollega letekert télen
tavat ösmerem, bár nem olyan merevkészen, mint a punányi massziív klipben
..
naon sajnálom, hogy a munkahelyemen kellett bebaszcsizni, fak :-D
volt buzulás?
vagy öregassszony gangbang??
- _Alex_ kedveli ezt
Írta 2014. március 24. - 18:38
ejej, eléggé jó móka lehetett! kár, hogy innen(Pécsről) nézve kb a világ végén történt minden. ha netán kedvetek lenne más vidéket is megismerni, ajánlom a kiváló Mecseket! van egy tavunk is
Írta 2014. március 24. - 09:11
Üdv Pajtasok!
Betyár hétvége volt! Jó volt újra látni rég nem látott arcokat is, bringázni velük meg még inkább!
Mindenkit megdicsérek, 16-an nyomtátok a goingot, és pont annyian voltunk! Igaz, a nevek nem nem teljesen egyeznek, de az mindegy.
Elég paradox szitu, hogy egy fórumos összejövetelt javarészt a fb-on szerveztünk meg, de hát haladni kell a korral! A technológia változik, a kerekek gurulnak tovább...
Lőttem néhány képet, lásd alább. Most inkább videózáson volt a hangsúly, tekintve hogy ilyen klafa cuccokat és stábot sikerült rögtönözni!
Dórinak mielőbbi jobbulást! Gyors felépülést! (Aki nem olvasta: Volt egy kis pityputty, most megfigyelődik a kórházban, de szerencsére úgy tűnik nem lett komoly baja) Intens-íven kerékpározott! Bocccs!
Köszi hogy ott voltatok! :-*
Picasa _Alex_
Írta 2014. március 24. - 09:09
Nekem meg Alex száma kellene...Még nincs meg!Szégyen!
Az adatlapomon megtalálod, ha még mindig nincs meg
Picasa _Alex_
Írta 2014. március 21. - 22:54
Írta 2014. március 21. - 21:07
no jelentem kész a mézeságyas, a meggyből kicsavarva minden, már a mézben fürdik az elixír. Éccaka ülepedik holnap meg palackozom, vagy befőttezem.
A tegnap tolam 40-et síkon, a seggem rendesen megtörte a selle, ma rá sem bírtam ülni, így állva kellett tekerni az átmozgatót.
Naszóval holnap kell valakinek a málháját, testét felvinni?
Még előtte megyek boltba, ha kínotok van csörögjetek és viszem fel a cuccost.
20/261-26-20
Írta 2014. március 20. - 08:31
- Louis kedveli ezt
Írta 2014. március 19. - 22:48
délelőtt tuti nem tudok kimenni.
Mamá edzettem hitvány testemet 7 emelet lépcsőzéssel, had szokja az ikrám a terhelést. Ami jobban aggaszt, hogy a tégyem jelezte nem esett jól neki amikor térgyepelve ásóztam ki a pálinkafákat a földből.
Csinálok Mézes meggyess pálinkát jó igényessen. Van hozzá való igényess mirelitmeggy akác és pálinka is.
Írta 2014. március 18. - 19:33
Írta 2014. március 18. - 12:55
Lesz egy csoport előttünk pénteken, emiatt úgy beszéltem meg a főnökkel hogy dél körül foglaljuk el a szállást. De ha kell a cuccunkat betehetjük korábban is.
Ezekből kiindulva akkor csináljuk úgy, hogy lesz egy délelőtti és egy délutáni tekerős szekció. Én akarok menni délelőtt is, ha már felmegyek... Útvonalilag egy Bányahegyi elág - Törökút - Cserkész - Hór-völgy-et gondoltam, de ha tudtok jobbat, nyitott vagyok! A délutánit majd megbeszéljük az igények szerint.
Így tudnak azok is csatlakozni akik csak délben/délután érnek fel.
Aki a délelőtti tekerésre jön, légyszi érjen a házhoz legkésőbb 9:45-re! Akik meg később jönnek, töltsék ki a páleszt, és főzzék meg az ebédet mire visszaérünk!
Szalonnapörgetés mehet, megkérdeztem!
Idézem a főnököt: "A visszatérő vendégeknek mindent lehet!"
Úgyhogy hozzátok a cuccot hozzá!
Picasa _Alex_
Írta 2014. március 18. - 12:04
Magánterületen, tűzrakóhelyen nincs tilalom ha jól tudom.
Nyársalni én is akarok.
Mink nem tekerjünk, majd iszunk addig meg bóklászunk a környéken vagy ilyesmi.
Vigyázat, nem jól tudod (amennyiben erdőről vagy fás területről van szó):
Írta 2014. március 18. - 00:17
Magánterületen, tűzrakóhelyen nincs tilalom ha jól tudom.
Nyársalni én is akarok.
Mink nem tekerjünk, majd iszunk addig meg bóklászunk a környéken vagy ilyesmi.
Írta 2014. március 17. - 22:33
Bringázásba szerintem bármi belefér,bármi lehetséges!Kicsi is,nagy is,neme?! Aki hozna bringát,írja már ide le,hogy kb. mikor tud fönt lenni Répánska-n!Aztán csinálhatnánk egy "össznépi" bringázást!Mondjuk ha nem erőltetjük a délelőtti érkezést,akkor lehetne mondjuk délután 2 körül elmenni kontenbájkolnyi!De erőltethetjük a korábbi érkezést/nagyobb bringázást!
Pálinkázós túrát senki nem tilthatja ki azerdőből!Viszek én is kis házit...is,valamilyet!Majd szétnézek!
Sötétedés után lehetne nyársalni is,mint tavaly,bár tűzgyújtási tilalom van!
Írta 2014. március 17. - 21:27
faszom, megyek kocsival Budapestről kell valakit vigyek?
Piros kész, de most minek mennék azzal? van hol aludni
sala módosította - 2014. március 17. - 21:36
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2014. március 17. - 19:45
cumókat meg talán embört, tudok felvinni én is ha kell.
lesz olyan lájtos tekerés ami az én testemnek is megfelel? fél éve nem tekertem síkon sem, nem még hegyekben.