Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BMFT találkozó Répáshuta, 2014
Indította
Iceshark
, 2011. január 09. 19:56
Írta 2011. január 15. - 15:54

jó volt az a kecó kimenjünk megint oda? Ossz Bálint hazatelefonál a kagylóval.

Írta 2011. január 14. - 22:52

Írta 2011. január 14. - 22:25

hát én más szavakkal írnám körbe
))

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2011. január 14. - 15:49

Írta 2011. január 13. - 23:34

Én is a télire szavazok....
Tavaly is jó volt nekünk
elpilledtünk, így lemaradtunk a zsuga-partitol 
de lehet man kint is alszunk vagy ilyesmi....nem volt jó tavaly szakadó hóban hazavánszorogni
Tavaly is jó volt nekünk

de lehet man kint is alszunk vagy ilyesmi....nem volt jó tavaly szakadó hóban hazavánszorogni
Írta 2011. január 13. - 21:50

Bükkszenten van nagyon frankó szánkópálya, a turistaháztól 50 méterre!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. január 13. - 15:54

Házigyártmány vasszánkóval kihívás lenne bárhová kimenni a Bükkbe:-),inkább a bike-ot cipelem...
Írta 2011. január 11. - 23:29

elnézek, akár-akár.
bár, ájsz, szeretnék elmenni a "oda" is. közeljövõileg, míg' feleség mozgóképes nagyjából.
bár, ájsz, szeretnék elmenni a "oda" is. közeljövõileg, míg' feleség mozgóképes nagyjából.
Írta 2011. január 11. - 23:22

nekem bicaj csak március végére érkezik, szóval ha utána lesz , megyek!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. január 10. - 23:55

nemtudom a nevét, de hol van az a hely ahol olvadás után jön fel a víz a föld alól? meg az mikortájt?
Ti biztos tudjátok.
googliztam: vöröskõ?
vöröskõ megy most is mint a gõzös

http://picasaweb.goo...al&hl=hu&tab=wq legutóbbi két albumban vannak képek róla
mondjuk kicsit félreesik a bükk közepétõl inkább tárkánytól van vállalható téli távban...
Írta 2011. január 10. - 23:50

Jöhet! Pont tegnap elõtt sütöttem kolbászt egy Salgóban a légópincénél 
Nekem a tél jobban fekszik. Tekerõsre ha beindul a szezon nem lehet majd összekotorni a népet.
Nekem mindegy, de szánkózni inkább mennék

Nekem a tél jobban fekszik. Tekerõsre ha beindul a szezon nem lehet majd összekotorni a népet.
Nekem mindegy, de szánkózni inkább mennék

Írta 2011. január 10. - 19:34

Írta 2011. január 10. - 19:22

nemtudom a nevét, de hol van az a hely ahol olvadás után jön fel a víz a föld alól? meg az mikortájt?
Ti biztos tudjátok.
Ti biztos tudjátok.
Írta 2011. január 10. - 18:43

tavaly márciusban még nagyon sok út le volt fagyva,bükkszentkeresztre patakban is fel lehetett tekerni:)nekem végül is mind1 az idõpont,csak ne túl késõn az érettségi miatt
Írta 2011. január 10. - 12:46

Kéne bizony!
Lehet hogy március végét kéne bepróbálni? Bár akkor meg lehet hogy sártenger lesz.
Lehet hogy március végét kéne bepróbálni? Bár akkor meg lehet hogy sártenger lesz.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. január 09. - 20:05

Írta 2011. január 09. - 19:56

Akarunk e idén is valami téli mókát összeröffenteni vagy próbáljuk meg eltolni egy kora tavaszi/tavaszi idõpontra?
Hagyományosan télen szoktunk egy hétvégére összejönni, néha hóban, néha sárban, de mindig jól sikerült a móka és elég sokan részt is veszünk rajta évek óta. Ilyenkor kicsit jobban ráér a társaság, de mindig felmerül a kérdés nem-e akarnánk inkább kicsit jobb idõben több bringázással vegyíteni a dolgot.
Pro/kontra? Akarunk, van rá igény idén is?

Hagyományosan télen szoktunk egy hétvégére összejönni, néha hóban, néha sárban, de mindig jól sikerült a móka és elég sokan részt is veszünk rajta évek óta. Ilyenkor kicsit jobban ráér a társaság, de mindig felmerül a kérdés nem-e akarnánk inkább kicsit jobb idõben több bringázással vegyíteni a dolgot.
Pro/kontra? Akarunk, van rá igény idén is?