Thez,mit hasznalsz most helyette? Benned bizom...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Protektorok
Started by
llacee
, 2002. July 30. 12:38
Posted 2004. May 09. - 23:10
Posted 2004. May 09. - 23:06
lizardskins, majdnem teljesen körbeér, 16-17 e, de ugy bebüdösödik néha, hogy csak na. lévén nem szellõzik.....
még jó h már széttörtem az enyém
még jó h már széttörtem az enyém
Posted 2004. May 09. - 22:53
Hi!
Olyan terdvedot keresek,ami korbeer a vadlinal,azt is vedi. Tudtok ilyet? Azt hiszem a Ritchey gyart ilyet,de lehet,hogy mas is.
MaTT, 661 Racelite vedod van neked? 7900?
bye
Olyan terdvedot keresek,ami korbeer a vadlinal,azt is vedi. Tudtok ilyet? Azt hiszem a Ritchey gyart ilyet,de lehet,hogy mas is.
MaTT, 661 Racelite vedod van neked? 7900?
bye
Posted 2004. May 06. - 19:13
vagyis a dainese protektor inkabb 60 ezer,
de sztem is fasza a 661is.
a fullface-re is csak ezt tudom mondani.
a troy lee-t meg felejtsd el hacsak nem vagy nagyon penzes
ugyanis azok az FFek 100kornyeken mozognak, es inkabb folfele...
de sztem is fasza a 661is.
a fullface-re is csak ezt tudom mondani.
a troy lee-t meg felejtsd el hacsak nem vagy nagyon penzes
Posted 2004. May 06. - 17:41
a 661 az 30ezer,a dainese meg 80 ( mellkas protektro nélkül).hi all
ollan kérdésem lenne hogy 661-nek a protektora ár-minõség arányban mennyire yo, vagy minõségben mennyire van elmaradva a dainesetõl, tehát elég ha 661et veszek vagy érdemes lenne-e daineset.
a dainese persze,hogy jobb,de ennyi pénz....hûha.
nekem 661 van,nincs vele sok bajom,már rég behozta az árát.
Posted 2004. May 06. - 17:36
Hy!
Nem tudná valaki megmondani, hogy mikor lesz legközelebb bécs mellett motorosvásár, mivel ott minden védõcucc rohadt olcsó!
Nem tudná valaki megmondani, hogy mikor lesz legközelebb bécs mellett motorosvásár, mivel ott minden védõcucc rohadt olcsó!
Posted 2004. May 06. - 10:19
hi all
ollan kérdésem lenne hogy 661-nek a protektora ár-minõség arányban mennyire yo, vagy minõségben mennyire van elmaradva a dainesetõl, tehát elég ha 661et veszek vagy érdemes lenne-e daineset. esetleg ha van valami link dainesre azt megköszönném..vagy bolt cim vagy ár vagy valami illesmi.....thanx
a másik a full face bukó: 661 vagy inkább valami mást ajánlanátok...szintén árminöség....troy lee des. milyen árban van és merre lehet kapni???? vagy millen full facek vannak még ??
elõre is thanx
ollan kérdésem lenne hogy 661-nek a protektora ár-minõség arányban mennyire yo, vagy minõségben mennyire van elmaradva a dainesetõl, tehát elég ha 661et veszek vagy érdemes lenne-e daineset. esetleg ha van valami link dainesre azt megköszönném..vagy bolt cim vagy ár vagy valami illesmi.....thanx
a másik a full face bukó: 661 vagy inkább valami mást ajánlanátok...szintén árminöség....troy lee des. milyen árban van és merre lehet kapni???? vagy millen full facek vannak még ??
elõre is thanx
Posted 2004. April 13. - 11:04
Hi
Szerintem ilyen kissebb cuccokat mint sípcsontvédõ bicajos boltban vegyél/sixsixone/, ne motorosban.Mert a motorosok felvesznek még egy csizmát is hozzá.Tehát nem érne végig a bokádig.
Mellvértet Én az RMC-motor boltban vettem http://www.rmcmotor.hu/ itt meg is nézheted.
20E ft ért. Fekete-hálós, és egészen jól lehet benne mozogni.Nagyon melegben még nem volt rajtam, de nyáron amugy is beleizzadok mindenbe
Bocs a reklámért, csak tanács.
csöcs
Szerintem ilyen kissebb cuccokat mint sípcsontvédõ bicajos boltban vegyél/sixsixone/, ne motorosban.Mert a motorosok felvesznek még egy csizmát is hozzá.Tehát nem érne végig a bokádig.
Mellvértet Én az RMC-motor boltban vettem http://www.rmcmotor.hu/ itt meg is nézheted.
20E ft ért. Fekete-hálós, és egészen jól lehet benne mozogni.Nagyon melegben még nem volt rajtam, de nyáron amugy is beleizzadok mindenbe
Bocs a reklámért, csak tanács.
csöcs
Posted 2004. April 13. - 10:17
a racelite az jó azt én is néztem de van a 661-nek elméletileg valami raceelit cuccos amit a katalógusban láttam az is jó és szerintem max 12!Olyasmi mint a dienese ;D
Posted 2004. April 12. - 22:47
661ok jók.
most a race litehoz hozzá tucc jutni 7900ér ha jól tudom.
info: vsportgroup.com
most a race litehoz hozzá tucc jutni 7900ér ha jól tudom.
info: vsportgroup.com
Posted 2004. April 12. - 22:41
MA sikerült olyan sebet csinálni a pedállal a sípcsontomra hogy az beszarás.: :
Vennék sípcsontvédõt ami esetleg még a térdem is védi max.10ért
Vmi elképzelés?
Vennék sípcsontvédõt ami esetleg még a térdem is védi max.10ért
Vmi elképzelés?
Posted 2004. March 26. - 17:12
Posted 2004. March 26. - 16:21
nemtudjátok melyik gyártónak vannak valami boka védõi?Sajna ma ráestem a lábamra és duplájára feldagadt és nem birok ráálni!Nem akarom hogy mégegyszer elõ forduljon!
Posted 2004. March 23. - 09:32
Hi!
kösz az infokat!
az a 661-es szivacsos alsót meg a giro sisakot is a bikediszkontban láttam, ott nagyon olcsók.
megnézem még az axot is, milyen cuccaik vannak.
t
kösz az infokat!
az a 661-es szivacsos alsót meg a giro sisakot is a bikediszkontban láttam, ott nagyon olcsók.
megnézem még az axot is, milyen cuccaik vannak.
t
Posted 2004. March 23. - 00:01
kényelem szempontjából képrõl nem naon lehet megmondani szerintem
nekem tavalyi race knee/shin van amin csak 3pánt van és kényelmes.. ezeken meg alul/fülül zárt ha jól látom, szóval elvileg ott jobban tart.
a sima race szerintem kicsit jobban védheti a térdedet (oldalról,hátulról) a racelite viszont a vádlidat takarja be..no meg ez utóbbi könnyebb szal lehet hogy amiatt is kényelmesebb..
ha eheted próbáld fel mindkettõt és ugy dönts
a sima race szerintem kicsit jobban védheti a térdedet (oldalról,hátulról) a racelite viszont a vádlidat takarja be..no meg ez utóbbi könnyebb szal lehet hogy amiatt is kényelmesebb..
ha eheted próbáld fel mindkettõt és ugy dönts
Posted 2004. March 22. - 23:37
Halihó
Lenne egy kérdésem: szerintetek melyik térdsípcsontvédõ a jobb (kényelem, védelem szempontjából)
http://www.vsportgro...s_raceknee.html
http://www.vsportgro...s_racelite.html
Lenne egy kérdésem: szerintetek melyik térdsípcsontvédõ a jobb (kényelem, védelem szempontjából)
http://www.vsportgro...s_raceknee.html
http://www.vsportgro...s_racelite.html
Posted 2004. March 22. - 22:08
Posted 2004. March 22. - 19:54
12 e re gondoltam.
a beyondbikes-nál 39 USD-ért nagyon jó kis azonik gatyók
Az a vedo gatya amire te gondolsz, az csak also, es mindent ved, arra kell meg egy short. Ha jol emlekszem, akkor 10e korul van a 661.
Az Axo -t es a 661-0t ugyanaz forgalmazza, es a Superpole a forgalmazo kisker boltja, a Margit hid budai labatol nemmessze.
A beyondbikes-nal valoban ennyi az Azonic gatya, csak kb. 30$ a postakoltseg, es csak bankkartyat fogadnak el, ok vonjak le a penzt. Olcsobb ha itthon veszel ilyesmit.
Posted 2004. March 22. - 19:50
Az Axo-t a Superpole forgalmazza. +36 1 336 09 58, superpole@axelero.hu
Giro jó, szentem megéri 27-ért, sokkal masszívabb, mint amilyennek kinéz, plusz könnyû, bár sokan tartanak tõle, a pattintós kivitel miatt.
Giro jó, szentem megéri 27-ért, sokkal masszívabb, mint amilyennek kinéz, plusz könnyû, bár sokan tartanak tõle, a pattintós kivitel miatt.
Posted 2004. March 22. - 19:41
Egy igazi fullface-t nem helyettesít, de a semminél jobb. Igazán annyi az elõnye, hogy szét lehet szedni, de ha hasalsz, akkor más szempontok válnak döntõvé. Persze ez szubjektív.

Sign In
Create Account

Back to top